114

Ясно

преди 7 години

Разбрахте ли сега в какво се изразява 100 млн. "помощ" в евро от "партньорите" ни в Европа и защо всички от прецедент, премиер до директор на дирекции по министерства ходиха на килимчето в Брюксел? Не да се охранява границата, а да се правят лагери за пришълци! А за какво отпуснаха 3 млрд. на Турция? Защо луксозните климатизирани палатки в С. Арабия са празни? Защо не построят тези лагери в.... Гърция или Германия например? Много се "грижат" за нас от ЕС!

113

Анонимен

преди 7 години

"Накрая овцете ще изберат онзи, който им спуснат отгоре."Не съм убеден, че циркаджийския номер със спускането отгоре ще върви вече- всички са настръхнали, и такова действие ще доведе до непредвидими /дай-боже, фатални/ последици за върхушката.

112

ФРАНСОА ХОЛЛАНД

преди 7 години

ВСЕКИ ЗНАЕ, ЧЕ БАНКАТА''КТБ'' БЕШЕ РУСКА МАФИОТСКА КАСА, И ТОЧНО ТЯ ТРЯБВАШЕ ДА РАБОТИ С КОМПАНИЯТА ЗА ЮЖЕН ПАТОК...НО ТЯ БЕШЕ ОКРАДЕНА И ИЗТЪРБУШЕНА ОТВЪТРЕ ОТ СОБСТВЕНИТЕ И СЛУЖИТЕЛИ....И 5 МИЛИАРДА ЛЕВАС ГИ НЯМАААА.НО КТБ СЕ ''Е..А'' --И НЯМА И ПАТООКК !ААА, АМИ КОЙ ДАДЕ БАЕЗПЛАТНО 4 АМЕРИКАНСКИ БАЗИ В БУЛГАРИЯ ?? ГЕРБ ЛИ ?..НЕЕ НЕЕЕ. ПРЕЗ АПРИЛ 2006 КОНДОЛИЗА РАЙС ПОДПИСА САС СЕРЕГЕЙ МУХИН СТАНИСЕФ ДОГОВОР ЗА БЕЗПЛАТНИ БААЗИИ..КАЛФИН И КОНДИИИ !БСП Е ФАЛСЕ ФЛАГ ПАРТИЯ..МИЛИОНЕРИ СОЦИАЛ

111

чичо Гошо

преди 7 години

Господа стягайте се за изборите.За да разкараме извънземните първо трябва да разкараме окончателно ГЕРБ от власт!Всичко друго е само говорене и нищо правене!Бате ви Бойко ще направи това,което му кажат от американската амбасада.Не случайно Плевела и Бъчварова са на спявка в ООН.

110

Анонимен

преди 7 години

""Пилотно: Три общини ще интегрират бежанци у нас""..............Пилотно: Три български общини ... заедно с хората в тях ще бъдат дадени заложници на черни арабели ... в три български общини българите ще се разбягат имоти ще се изоставят и ще бъдат завзети от ***

109

Анонимен

преди 7 години

Фирми и кметове на ГЕРП, РБ и ДПС ще получат добри еврофондове за интерграция.

108

JACKPOT!!!

преди 7 години

HA PECHELIVSHITE OB6TINI - 4ESTITO!!!

107

Анонимен

преди 7 години

"София обаче не знае какво да прави с увеличаващия се брой афганистанци, тъй като не могат да бъдат върнати в Афганистан. За целта е нужно споразумение реадмисия с Кабул"Не могат ли??? Айде айде, търсим си оправдания да не работим в интерес на Българския народ!

106

БЪЛГАРИН

преди 7 години

Ако приемем на "добра воля "още ч.е.рнилки , България окончателно ще капитулира. Край с нея! Да не го допускаме !!!!!!!!ГЕРБ + ДСБ+БСП + ДПС - ТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ

105

ФРАНСОА ХОЛЛАНД

преди 7 години

АИДЕ ДА ВИДИМ НАИСТИНА КОИ СПРЯ ''ЮЖЕН ПОТОК'' ?!НЕЕЕ, НЕ ГО СПРЯ НИТО ЕВРОПА, НИТО ГЕРБ....НА 11 ЮНИ 2014 Г. ПРИСТИГНАХА ТРИМА СЕНАТОРИ, И ГОВОРИХА С ПРЕМИЕРА НА БСП...ОПААААА -ОРЕШАРЪ..И ЛАТВИ МАСТАН КАЗА : ''ИЗЛИЗАМЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТООО''.КАКВО ИЗЛИЗА---БСП Е ПАРТИЯ НА САЩ.!!СТИГА СТЕ ПСУВАЛИ ЕС И БРУКСЕЛ....АМЕРИКАНЦИТЕ НИКОГА НАМА ДА ВИ ДАДАТ ДА ПРАВИТЕ ТРЪБА !!

104

не стаA

преди 7 години

Франция , Германия , Белгия , и кой ли не ,........ ИНТЕГРИРАХА БЕЖАНЦИ !И тези ''интегрирани '' БЕЖАНЦИ'' бяха в основата на тероризма .В България не можем да интегрираме ромите , камо ли бежанците които са по-трудни за интеграция...Много пари ще бъдат хвърлени , на вятъра.

103

Анонимен

преди 7 години

Волен го направихте луд и лош националист,а Боко най добър евро политик родолюбец.На догодина с помоща на нашите приятели американците,европейците и родолюбника Боко у нас ще живеят и останалите 3 000 000 който в момента сега се приготвят. Ако ми някой гербер пише ше съм неграмотен това няма значение ,щото за някоя година бългрския език няма да саществува.

102

Svetlo

преди 7 години

Бойко погубва България бойко борисов - *** Внася геноцид и унищожава Християнството в България https://youtu.be/hUFVXpj-R3UГЛЕДАЙТЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕ КАВО ЦЕЛИ *** бойко

101

Анонимен

преди 7 години

В Коиловци да пратят, там интегрират всякакви за минути.

100

попа

преди 7 години

Турците неможаха 5в да ни претопят, но ЕВРОПА ще го стори, доста по бързо, събуждайте се хора, сами трябва да опазим БЪЛГАРИЯ !!!

99

Анонимен

преди 7 години

Пилотно ще ви го нахакам на изборите, най-вече на Тиквата.

98

Анонимен

преди 7 години

Тихомълком ги ликвидирайте. И без това повече от половината са без документи, а и едва ли някой ще ги търси. Използвайте оръжие което е трудно проследимо.

97

Анонимен

преди 7 години

Баце още май не е разбрал, че каруцата на меркелица спука гума а следваща каруца няма да има!

96

дааам

преди 7 години

Предизборната кампания на ГЕРБ тече с пълна сила,започна активното строене на "бежански лагери" и джамий по европеиската програма за развитие "Облагородена - мюсюлманса Европа",от щаба на ГЕРБ беше заявено че ще обявят кандидатурата си девет месеца след изборите,сега ГЕРБ ще подкрепи кандидатурата на ДОСТ след "учтива консултация" от Анкара при посещението на Гугутко Борисов.

95

Nina

преди 7 години

Тия хора от правителство и синдикати си противоречат безумно. Уж профилът на бежанците се промени и били само мъже, пък миналият месец са работили със 144 деца, които са регисттрирани. Тези деца да не ги пуска щъркела. И г-жа Такева да смени плочата - от 2013 г. разправя как системата на образованието не е готова да работи с мигранти и бежанци. Ами да я подготвят тази система. Децата трябва да учат. Училищата са празни. Финансиране от ЕС има. Какво чакат. Да цъфнат налъмите.