156

Анонимен

преди 7 години

Като не са за ограда, който мине през място без ограда директно да се пуска нататък...

155

Анонимен

преди 7 години

Вие ги пратете парите, тук вече знаят как да ги наместят. Един живот се живее да му се невиди, а и децата ще учат в чужбина!

154

Анонимен

преди 7 години

Парите не са за оградата,те са за ГЕРБ , Бойко и к-ие евросерсеми и бандюги!Точка!ЕС каза!Да живее демокрацията,"завоювана" след 27-годишна борба за унищожаването на БГ- икономика и 4 млн българи!

153

Анонимен

преди 7 години

Дали ще идват мигранти или не не зависи от това дали и за какво ни дават парите. Дават ли ти взимай и искай още! Това е правилният ход. С повече пари е винаги по-добре отколкото с по-малко.

152

Стамат

преди 7 години

Брюксел да си ЕбМкта!

151

оптимист

преди 7 години

До Ала_БалаКато не вземат от оградата, от друго ще вземат. Парите, така или иначе ги пращат. От строителство на бежански лагери как се краде. Не ги мислете много

150

Ала_Бала

преди 7 години

Няма да могат да вземат комисионни от оградата!

149

do 167

преди 7 години

"Вместо да искаме повече бежанци и съответно повече пари за тях и след година да обявим пълноценното им интегриране подкрепено с български лични карти които ще им дадат пълното право да се разкарат от нас в необятния ЕС"*** първосигнален, те, еврогейците, точно тва искат да си мислим и да налапаме въдицата, после ще ни турят забрана за влизане и на нас само с лична карта и ще си останем с ман*алите и т.нар. " бежанци" у нас!Боже, прибери си версиите!

148

Анонимен

преди 7 години

Брех мааа... му ! Червеният Гербер се разпра да лъже и накрая му го натътрузиха от Брюскел СИРЕЧ - ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН.

147

Пък мен ме кефи,

преди 7 години

как герберастите гледат тъжно, като бай Тошо на преврат.

146

Анонимен

преди 7 години

Айдааа, още ли има гламурници да се зазяпват на баце у цепката

145

Анонимен

преди 7 години

По стара традиция Гербакир ще е новото име на тази територия.

144

Тъп ли съм ?

преди 7 години

Оградата по границата не е ли средство за контролиране на "бежанския" поток ? Аз ли съм *** или тази п*дерастия трябва да спре !? Путин и Орбан ! ТАКИВА ХОРА ТРЯБВАТ НА ЕВРОПА !

143

Анонимен

преди 7 години

БОЙКО БАНДИТА КАК ЛЪЖЕШЕ ПО ТЕЛЕВИЗОРА САМОО!***!ТАЗ ПРОСТА МУТРА СЛОЖИ КРЪСТА НА БЪЛГАРИЯ!

142

Gerbakbar

преди 7 години

ГЕРБ - градим гета за новите европейци от мирната религия

141

EUSSR

преди 7 години

С тая политика на гей клуба , дните му са преброени . За съжаление и нашите .

140

Анонимен

преди 7 години

Тия пък са смешни. Нашио с миллиони не можеш да го залъжеш, той сума ти милиарди натрупа. Бедняшка работа гейска.

139

Тихо

преди 7 години

Каква била работата, значи парите били за нови бежански центрове. Тоест да ги държим при нас, та да не ходят на запад.А Бойко, пред европейските лидери е съгласен с всичко, което му кажат, а тук се прави на мъж. Вече ми прилича на кварталния пияница, който никой не смята за нищо, ама вечер, като се прибере вкъщи, първата му работа е да набие жена си, та да се почувства и той значим...Жалка картина!

138

Анонимен

преди 7 години

Така и така ще напъплят през нас, щом може да вземем пари за това нека да вземем и искаме повече. Това, че сме отказали парите няма да ги спре. Едва ли има бежанец който да си каже, Абе българите отказаха да вземат едни пари, чакай аз за благодарност да не мина през България.

137

Оптимист

преди 7 години

Аз съм спокоен относно парите... от тия сичките пари поне едно 80% ще отидат по разни герберски джобове и офшорки на другаря Борисов и компания... От останалите пари - я стигнат за 2-3 бежански центъра - я не стигнат... Па ако земат да стигнат, кибрита струва 5 стотинки...