9

до 2

преди 7 години

Лоша ти е дограмата. Без майтап. Пътя няма да го преместят. Или ти ще се преместиш от там, или слагаш хубава дограма. Това е.

8

Анонимен

преди 7 години

В цивилизования свят там където трява се слагат шумозаглушители по пътищата. А, че мотористите вдигат много голям е така.

7

възмутен моторист

преди 7 години

тия дришльовци от софия райдърс се мислят за шефовете на мотористите, моторист съм и съм обиколил половин европа и повечето ми приятели са мотористи и всички сме против тази простотия. умрях от срам онази вечер когато 10 човека, ми писаха, абе какво става каква е тая шумотевица!!!

6

Анонимен

преди 7 години

И аз съм моторист, но карам уважително, внимателно и без да правя рискови ситуации. Не навивам масура докрай, имам си книжка и всичко.Мразя ги тия пишман мотористи донори с огънати номера нагоре, без книжки, без гражданска. Да ходят да се трепат щото са им малки тестисите и трябва да избият комплексите с рева на двигателя. Нямам никва жал за тия ***. Не взех и никакво участие в масовия комплекс тази събота.

5

Анонимен

преди 7 години

До ???Над 20 г. карам кола и от 5 г. мотор.. Всичко започва и завършва в акъла на водача. Има си *** и на двете места. Основната разлика е, че мотора ускорява по-бързо.. Иначе и колите и моторите са си постоянно в нарушение! 70% от катастрофите мотор-кола стават по вина на колите, най-често ляв завой (US статистика). Който е карал мотор знае, че водачите на тези машини са най-концентрирани, но трябва да си карал за да го знаеш. Не се карайте и не се делете. Просто внимавайте в огледалата :)

4

???

преди 7 години

Мотористите са само върха на айсберга, защото техните нарушения са най-много и най-големи, като едновременно с това са най-опасни и най-нагли. То и другите правят нарушения, но примерно през населено място мотористите надминават с над 120, коли, които се движат с 60-70 при разрешени до 50 км/час. В общи линии моториста вдига толкова, колкото може да развие мотора му на един отделен участък от пътя. За да спрем нарушенията при мотористите, трябва да спрем и останалите нарушения.

3

Цецо

преди 7 години

Последното изречение ме изуми... и ми стана интересно как точно водачи крият номерата на моторите си с превишена скорост...:)))

2

Анонимен

преди 7 години

Шумът по булевардите не е запазена марка само на моторджиите. Щом е шум, значи трябва да се измерва и наказва! Живея на Сливница и е страшно.

1

Цонко

преди 7 години

Гледам в Студ. град 2 *** донори със скрити номера, форсират ли форсират