17

Анонимен

преди 7 години

Нали ако си прибереш едно такова прасе в багажника докато минаваш по този път и ще си осъден? само че в бяла държава, не в Абсурдистан! Защото имат гражданско общество и ще си запишат всички свидетели номерата на колите в които са натоварени тези прасета и ще се обадят веднага в полицията...а тук и да звъниш на 112 най много сънливата отсреща да ти се изсмее на сигнала и да затвоти.

16

Анонимен

преди 7 години

Заглавието на статията е подвеждащо!!!аз си помислих че се е обърнал някъде камион с депутати, а то било с невинни животинки!!имайки в предвид че знаем че са животинки, да се внимава някой да не ги блъсне!

15

Анонимен

преди 7 години

Къде са ченгетата? Тези "набрали" си прасета са крадци и са за панделата.

14

Правозащитник

преди 7 години

Оставете цесекарите намира, бе! Стига сте ги пъхали в багажниците си!

13

Иво Андонов

преди 7 години

и аз минах с новата си Q 7- ца. Взех в багажника едно прасе!

12

активен

преди 7 години

Този участък го прави преди година и половина станалата скандално известна "Агромах". Правиха обрушване на ската и изместиха част от пътя. Пътувам често по този път и всеки път си викам, че по некадърно направен завой не може да има. Ама така ще бъде и занапред. Строим(крадем) от ГЕРБ.

11

Анонимен

преди 7 години

Свидетели разказаха, че са видели автомобили да спират и пътуващите в тях да прибират прасета..в багажника!Мила родна картинка...Бай *** в действие! бах.ти скотовете...сякаш умират от глад!

10

Пъзел

преди 7 години

Етрополе-литИкс отиват на мач в Симитли :)

9

Анонимен

преди 7 години

Това са истинските поддръжници на мутрата. Прасетата бяха единствените които бяха на жълтите павета да го защитават преди 2години когато го изгониха с камъни.Така че с уважение към тях!

8

смЕх

преди 7 години

Да пратят бежанците да ги събират и който натовари най-много да остава значи има шанс да се очовечи.

7

Бай Ристо

преди 7 години

По-голямо прасе оъ човека няма. В това се убеждавам всеки път където и да отида.

6

Заглавието кърти

преди 7 години

Камион с прасета се обърна между Симитли...

5

Практичен

преди 7 години

Ама пишете по-подробно, бе!Добре правите, като посочвате къде точно е станал инцидентът, но не съобщавате на каква възраст са прасетата?Щото ако са вече в понапреднала възраст, човек не бива да се опитва сам да се пребори със 150-килограмов звяр, видял се на свобода. Трябва да отиваме по двама-трима и то с подходящ автомобил. Та не само да надвием прасето, но и да успеем да го натоварим и транспортираме. Хей къде е Коледа, три месеца ще минат без да ги усетим!

4

Анонимен

преди 7 години

Горките прасета жал ми е за тях :( те са интвлигентни животни и не заслужават да се мъчат.

3

Ми

преди 7 години

що да не ги прибират?Паднало им се е!

2

Гастроном

преди 7 години

Юруш на пържолитееее! Дръжте ги, да не избягат!

1

Анонимен

преди 7 години

това доло горе го разбрах1 В камиона са пътували двата душиама това второто е малко трудно2Свидетели разказаха, че са видели автомобили да спират и да пътуващите в тях да прибират прасета