27

bluesky1

преди 7 години

И в това си позорно действие тази група от държави използва за постигане на целите си радикализирани, фанатизирани, престъпни, терористични, кръвожадни групировки. Те са тренирани, снабдявани с оръжие, лекувани, снабдявани с разузнавателна информация и т.н. от демократичния, цивилизован Запад със съдействието на чаршафосаните монархии от Залива и Турция...под предлог, че се помага на някаква опозиция, която щяла да донесе демокрация в тези страни....

26

bluesky1

преди 7 години

западния политически елит, към който в геополитически план, благодарение на хора като Плевнелиев, мин. на отбраната и външния ни министър, се причислява и България. И това лицемерие се изразява в обстоятелството, че т.н.Запад, заедно със Турция, Катар, СА и Израел, предприе машабна операция по сваляне на редица легитимни правителства в Близкия изток, без оглед волята на народите, живееши в тези страни....

25

до 29

преди 7 години

И аз нямам нито един познат, дори и такъв, който от своя страна да има познат гласувал за тази шайка обирджии.Но това не пречи на физкултурника да нагласи резултатите както си поиска.

24

зяпнал

преди 7 години

"но те са свързани с поведенческите особености на настанените в центъра" Ако в поведенческите особености на амуджите влиза обарване на млади жени трябва ли да го търпим?????

23

bluesky1

преди 7 години

Аз също съм "ЗА" да няма бежанци в Европа и България в частност. И това е при положение, че се казвам Мехмед. Този сериозен проблем обаче ни задължава поне малко да проявим мисловен процес... И той ни води към логичния въпрос за вината и отговорността за бежанската вълна, заливаща Европа, в която са включени хора бежанци от Сирия, Ирак, Северна Африка, но също и от Афганистан и други страни. И търсейки отговор на въпроса за отговорността и вината стигаме до лицемерието на

22

Shuh

преди 7 години

Uspokoite si nervata...narodnoto sabranie si otvaria shiroko vratata za Horata...otivaite sichkite tam...nali ste suveren?! ...ima hubavi peiki, stolove, klozeti, bani, kilimi, meki divani, kresla, televizori, polilei...chudesno za selfita na suverena...

21

Анонимен

преди 7 години

Когато има отказ за регулиране на проблемите, това става от само себе си по един или друг начин. Колкото и да лъжете и мажете, очевидностите няма как да се скрият. Българинът е търпелив. Адски търпелив. Но тръгне ли, спиране няма. Яростта на кроткия човек е най-страшна.

20

Анонимен

преди 7 години

Що сте толкова отворени само по форумите , а като дойдат избори пак си гласувате за ГЕРБ ?

19

да

преди 7 години

изобщо не ни пука, че нямало къде да отидат - вън от Българиятук са нежелани

18

Анонимен

преди 7 години

до 18 Брат, та те тези даже не са бежанци...от каква война бягат? По-скоро са незаконни емигранти търсещи по-добър живот. И най-дразнещото е че тия получават на месец повече социални помощи от нашите баби и дядовци к0оито са изградили тази държава. Жалко и гнусно е! А тези допуснали това са за разстрел!

17

Анонимен

преди 7 години

скоро герберастите като ги заритамеще променят поведенчески яси модел

16

софия джунгла

преди 7 години

те ни изнасилват, ние ги пазим

15

Nad

преди 7 години

Bratska internationalna lubov...

14

Анонимен

преди 7 години

На снимката в дясно се виждат трима гологлави угоени брьтчеди на около по 24 25 додишна вьзраст! Това лие новото бьлгарско поколение?

13

?!

преди 7 години

Мислите ли че полицаите бездействат на своя глава?! Така им е наредено. Вината не е в тях.

12

Анонимен

преди 7 години

do 3 Кои бягат от тия от война бре, изтрещял? Та те 90% не са сирийци от тези.

11

Анонимен

преди 7 години

Закривайте лагера и кой от къде е , по родните места. Само така се решава проблема.Нема смисъл да се ангажира полицията , има и други места за пазене.

10

Milen

преди 7 години

старши комисар Младен Маринов лъже каот дърт *** !!!!Как очаква да се потвърди ???? Става проблем - звъниш на 112 и там ти отговарят, че пращат кола. След 15 минути пак звъниш защото няма още кола, и те ти казват - сигнала предаден. На 30-тата минута, виждаш как една патрулка като на парад минава и всичко се разбягва. Полицаите слизат като диригенти, поглеждат че няма нищо и хоп - НЕПОТВЪРДЕН СИГНАЛ !!!

9

Не

преди 7 години

жандармеристи,ако ще тюлени,спецназ или сайерет маткал да докарат,само с присъствие няма да стане!Трябват и действия!

8

Анонимен

преди 7 години

Като гледам, воленовата чета пак е на линия! Питам аз? Джамбаза и каракачана колко им платиха на тия гологлави герои? И кога ще излезе истенския чистокрьвен бьлгарин данекоплатец да протестира?