10

Анонимен

преди 7 години

На пръв поглед Първанов е прав. Наистина Калфин има основа, която малко хора в България имат, но ... Калфин беше част от управлението на ГЕРБ и как сега ми излизат, че са срещу ГЕРБ? Второ, на българите им писна от досегашните управляващи и иска нещо ново и неопетнено, а Калфин не е такъв. Жалко е наистина, че човек с знанията и възможностите на Калфин, ще трябва да го отхвърлим, но така е по-добре.

9

hb14

преди 7 години

До до 10mДнешна Русия с джуджето няма разлика със СССР. Като ги гледам са се запътили пак към фалит! ахахаха пияндурници жалки

8

Анонимен

преди 7 години

Кой че гласува за тия бе хаха.

7

Анонимен

преди 7 години

Първанов е необитаем. Калфин също. Как така не са го проумели ?! Първия не спря точковата система и пенсиите на хората изчезнаха. Втория е известен с американските бази и тайните около тях. *** къде са тръгнали бе?

6

azz

преди 7 години

Значи като го видя Гоце и до него Румен Петков и направо искам да емигрирам с 200 от тая държава. Много големи гнусари са. Почти бият Цецо по противност ама засега той държи челото.

5

PH

преди 7 години

Кажи му само агент Гоце и го остави! Този шестак на времето е донасял за Русия и е работил срещу България както всички продажни ченгета които и до днес ни управляват.

4

мнение

преди 7 години

Според Първанов Ивайло Калфин е "може би най-доброто в българската политика, което може да се излъчи, когато става въпрос за президентската институция". А допреди няколко седмици Първанов не искаше ли да издига за президент ген. Радев? При тези обстоятелства как да се отнесем сериозно към кандидатурата на Калфин?

3

edited: ne razbira

преди 7 години

Комунистическите лидери, тип другаря Първанов, имат непосилната задача да са преяли с власт и пари хорица, а да трябва да спечелят най-бедните и неоправдани прослойки на обществото като ромите и пенсионерите, които си спомнят за младостта с носталгия. Мнението е перефразирано от интервю на г-н Тренчев, но много ми допадна.

2

ne razbira

преди 7 години

Комунистическите лидери, тип другаря Първанов, имат непосилната задача да преяли с власт и пари хорица, а да трябва да спечелят най-бедните и неоправдани прослойки на обществото като *** и пенсионерите, които си спомнят за младостта с носталгия. Мнението е перефразирано от интервю на г-н Тренчев, но много ми допадна.

1

Гьонсурат

преди 7 години

Гоце ще ни оправи! Протежето на Петър Манджуков - И. Калфин - ще продължи животворните традиции от двата мандата - коалиции, шлемове, гьолове, метани и теманета на изток...