18

bluesky1

преди 7 години

Необходима е реформа, така, че всички граждани на страни в ЕС да вземат по-пряко участие в управлението и решаването на проблемите на съюза. Необходима е линия на връзка, контакт, зависимост между тези които ще управляват ЕС и тези, които ще ги назначат за управляващи, т.е. всички ние... Противното, което е сегашното положение, не говори нито за прозрачност, нито за демократичност... поради това ЕС в този си вид няма бъдеще!

17

bluesky1

преди 7 години

ЕС не бива да се разпада, но е необходима тотална промяна на същия. Замислям се, че не съм гласувал за еврочиновниците, вкл. за такива като Юнкер, но същите вземат важни решения за всички нас. Примерно водят се преговори за търговско споразумение със САЩ /ТТПИ/. Вземат се решения за прием на мигранти и за това, кои от глобалните сили са съюзници и кои врагове... Същевременно гласуваме за някакви евродепутати на база вътрешнодържавни теми, нямащи нищо общо с общата политика на ЕС...

16

Анонимен

преди 7 години

Много *** тука ве.....

15

Анонимен

преди 7 години

Това е мечтата на русофилистикаа-путинофилл....разпадане на ЕС, гибел на САЩ и затриване на НАТО. Не предлагат алтернатива, нещо градивно. В главите им е само разпад...

14

Стамболов

преди 7 години

До АнонименНищо подобно! Не смятай, че народът е на твоето дередже. А ти си гладен и оголял, защото си мързелив и некадърен.

13

123

преди 7 години

А, ако баба и беше мъжка....)))

12

Троцки

преди 7 години

Ман льо Пен никога няма да стане президент и затова няма да има и референдум във Франция. Пък и да има, за оставане в ЕС са 46% от французите, срещу 33% за излизане. А колко хубаво би било ЕС да се разпадне, България да стане република от един възкръснал СССР и всички поклонници на Путин да заминат да строят Байлкало-Амурската магистрала.

11

Анонимен

преди 7 години

Народът никога не е бил толкова гладен и оголял както е откак сме в ЕС

10

РАД

преди 7 години

Гледам тука как някои потриват ръце и се надяват да се разпадне ЕС ...Алтернатива?Нека да припомня, че досега за последните 70 г.България не е показала особено добри възможности за отстояване на собствените си позиции. 45 от тези години бяхме почти официално 16-та република на СССР, които в замяна на подлизурската ни позиция ни купуваха ***. След това-слугинаж на групировките. 2007-по милост влязохме в ЕС, но само за да сме троянски кон на Русия...

9

Анонимен

преди 7 години

Май бяха прави като казват че в който и съюз да участва България рано или късно се разпада. Явно носим късмет на съюзниците.

8

#

преди 7 години

Мартин, ако се разпадне таз групировка, то ще е само за сметка на по-голяма такава!НадЕвайте се, но както и да го сучете, мислч, че е редно да не забравяте - никой не иска да дели силата и властта си с друг.... пък как ли... пътища много ;)

7

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Ако Варадерото спечели...някакви избори у нас,на вторият ден е заминал за Канарските острови да...празнува.Като се върне,тогава ще я...смята.По пътьом може и да спре в Париж,за да изпуши няколко...пури на плаце Пигал;щото и той е...човек,няма само да се...жертва за народа яя.

6

Анонимен

преди 7 години

Хе-хе, почна се. Те реват за знамето.

5

а

преди 7 години

Един много, много изморен дъртак...

4

Мартин

преди 7 години

Аз лично съм за независима Испания, както и повечето испанци.

3

Мартин

преди 7 години

Мдааа, преди време писах, че този съюз е най голямата глупост и казвах, че ще се разпадне, Да ама поамериканчените българи ме плюеха в хор, казваха, че това е невъзможно, така ги учеха от кравария. Америка и ЕС заедно имат голямо бъдеще, ще владеят света и т.н. Бедният българин си ляга всяка вечер и започват сладките сънища. Както винаги обаче, европейците се събуждат по рано и пак ще се оправят, но българина е солидарен и ще влачи хамута до край. Факт е, че за Европа решението е взето, и е прав

2

Som

преди 7 години

V rbg e zaplanuvan takav referendum za izlizane ot eu na 6 dekemvri...

1

Анонимен

преди 7 години

Подвеждащо заглавие на статия почващо с миризливата дума "Ако".