86

Боху Боругсов

преди 7 години

Подарете му джипче на това момченце по средата де! То не е папкало, може и ръждиви, и изгнили-всичко прибира

85

Анонимен

преди 7 години

Бокича копанът не ще да пускаНе че му пука за БългарияВластта му се е осладилаКато нищо може да си спретне и един Преврат както в Турция в името на НародътХххххххх

84

Анонимен

преди 7 години

Ама са ги наредили за снимка като солетки пред дете,коя си избираш ? Циркаджии

83

Анонимен

преди 7 години

България и Сърбия - велики държави на хиляди години ще слушат нарежданията на някаква *** германка... чак не мога да повярвам.

82

Анонимен

преди 7 години

До СтанишкоИ твоите червени мухоморки крадливи не ти вярват.Изгониха те по далече.

81

Анонимен

преди 7 години

Бойко да не се прави на луд. Турция, не спазва споразумението за емигрантите. Пуска си ги .

80

Анонимен

преди 7 години

До СтанишкоОставил си само червените бабички и сделки кон за кокошка по курортите.

79

Анонимен

преди 7 години

До 105.Ако не бяха сигурни,нямаше да дойдат.

78

Анонимен

преди 7 години

Сърбите са комплексари като Вас, чак мъжкари, просто комплексари, демонстрират мъжество, без да е необходимо, мъжество се демонстрира, само ако е необходимо, иначе си комплексар.

77

Анонимен

преди 7 години

До Втора Българска Кому.Внимавайте кой комунист от вас държи касичката.Накрая някой да не подпали партийния ви дом и да ви я отмъкне под носа.Добрите идеи,не забравят лошите спомени.

76

Анонимен

преди 7 години

сърбите са мъжкари като нас, с тях трябва да направим съюз а не с изперкалите германци водени от психарката шмеркел

75

Анонимен

преди 7 години

Бойко ако си мисли че събеседниците му след като видят тая Снимка ще се почувстват по сигурни в това което са си бъбрелиЖестоко се е объркалВъпреки че е присвил очи от НеприязънЧе трябва да излезе на първа страница по медиите с тази своя Мутра

74

Анонимен

преди 7 години

Ааа, има още които не са отишли, ама скоро и те ще отидат.

73

Станишко

преди 7 години

ЕЙ аз на тоя *** му оставих няколко милиарда резерв, които той ошушка без да му мигне окото.На всичкото отгоре вза парсо и от зекато.

72

Анонимен

преди 7 години

Спокойно, скоро българите в България ще сте най-вече само пенсионери и ще си върнете комунизма в пълния му блясък, страната ще е пристан за бежанци, добре познатите "социално слаби", на всички известните мутри от тъмната страна на бизнеса и политиката - старчески дом на хората от трета възраст, ще Ви пращаме картички от запад.

71

Бай Ганьо

преди 7 години

ББ дали мляскаше на вечерята?

70

Втора Българска Кому

преди 7 години

на. Другари имам удоволствието да ви пиша от втората българска комуна. 27 семейства закупихме едно запустяло село в родопите. За една година го възстановихме и сега живеем по правилата на комунизма - всичко в рамките на селото е без пари. Парите са в обща каса и се ползват за стоки които не можем да произведем сами. Също така набавяме пари като продаваме стопанска продукция извън селото. Който силно иска нещо , го постига, Дерзайте!

69

Анонимен

преди 7 години

Ако България излезе от ес, всички млади ще отидат на запад, само наср-ани пенсионери ще си останете да си мечтаете за евразийския съюз, съюз на хората живеещи все още в миналия век, с нееволюиращо съзнание, хора харесващи диктатура, олигархия, мизерия, режими и мало-умни правила за живеенето на живота. Ама на един пенсионер с проблеми с простатата и либидото, с комплекс за малоценност, какво друго да иска, освен самочувствие от демонстрирането на сила и мощ чрез милитаризация и твърд контрол!?

68

Анонимен

преди 7 години

Пyмияpи, нема що да се пънете! ЕС се разковава бързо. Щатите са в най-дълбоката криза откакто е приета декларацията за независимост на Джеферсън. Всички copocoиди да вадят партиините и комсомолски книжки, че се очаква Аврора да гърми скоро! А прасетата в Белене са гладни!!!

67

Папазов

преди 7 години

Акъла на Борисов не му стигна да си намери свестни министри.