92

Анонимен

преди 7 години

И промянаа не е поради това, че Бокова няма шанс да бъде избрана, а точно заради това, че има шанс. Иначе никой нямаше да пипа нищо.

91

Анонимен

преди 7 години

Тея сутринта спореха, спореха и никой не се сети, че само преди 10 - 15 дни Боко Премиера изпрати писма до най важните 5 даржави, че стои зад номенацията на Бокова.Щото пак имаше пореден донос срещу нея. Е, сега щом наставницата Меркел изисква, може и да се промени номинацията. Гъвкава политика и блестяща реакция в сложна ситуация.Така ще го нарече социологическия и журналистически слугинаж.

90

Анонимен

преди 7 години

Каква е таяКристалина и тоз *** Андреев те са позор за българия

89

мноО стар ЛАФ

преди 7 години

От два стола , ....та на земята !?Не е ли късно за смяната , къде спахте досега ?

88

Анонимен

преди 7 години

До ДемократКато говорим за жени - Петър Стоянов, Филип Димитов, Алескандър Йорданов ....къде ги буташ?

87

Сеирджия

преди 7 години

Аз предлагам Азис. Все същата порнография.

86

Анонимен

преди 7 години

Тук има няколко индивида: УМЕН ГУЩЕР, СТРАНДЖАТА, BURZUM, Odisey и др които спешно трябва да се лекуват.

85

нина николина

преди 7 години

пак ще бъде по-полезна от Сталинка.....поне не е безродница като нея.

84

Евро-демокрация

преди 7 години

Норвегия: Раят на педофилите и содомистите в ЕвропаНай-плашещото е процъфтяващия хомосексуализъм, педофилия и дори инцеста (кръвосмешение бел.ред.) В Норвегия дори са легализирани браковете между кръвни братя и сестри. Официално в страната законодателството е установило общо 30 форми на бракосъчетания!В страната има и институция за младежко правораздаване, оглавявана предимно от представители на сексуалните малцинства.

83

Анонимен

преди 7 години

ето и Полша, която е антисъветска стои зад Бокова. И натовеца Паси стои зад Бокова....Бокова е уважавана по света, а Сталинак кой я уважава - под лога на Юнкер, кояйто е затънал до уши в лобистки скандали. защо не се говори за скандара с роуминга.

82

Наблюдаващ

преди 7 години

... или Нина Николина?Какъв изобщо е този въпрос? Бокова е номинирана от 7 месеца. Кой вписан тъпоъгълник я тропоса тая вдясно да се бута в А група?

81

Анонимен

преди 7 години

евентуалното издигане на нов кандидат за България би било огромна грешка - смята президентът на Полша Кавшневски

80

Анонимен

преди 7 години

Демокрацията идва от власт на демоса. Демоса е бил една определена група от населението на древна гърция стояща над робите . Сега това са хората с парите - милионери , милиардери и тези които се разпореждат с властта. те естествено стоят под аристокрацията както е било и в Гърция. Та това е демокрацията а не власт на народа. Народа никога няма да има власт.

79

Кракра

преди 7 години

Още когато предложиха Ирина Бокова стана ясно,че тя има реални шансове да успее Юнкер задейства план ,,Б" нашепна в ушенцето на една овца да почне да подлива вода на българката за да успее да придвижи напред протежето си А.Гутиереш.Планът му успя.За казана на българите в ада няма да говорим,винаги се намира някой да дърпа надолу.А овцата няма шансове защото като член на ЕК предлагаше и налагаше санкции на Русия а тя има право на вето.Което значи моментално отпадане.А за *** и доносите ясно

78

Анонимен

преди 7 години

В ООН никой не е казал че трябва демокрацията да е водещата идеология. Нещо си се заблудил. Като искаш демокрация заминавай в западна Европа където разрешават гей-бракове а скоро и кръвосмешението и сатанизма.

77

boby

преди 7 години

Тези и двете не са стока, така че какво има да му се избира, да си изберат португалеца, да им е мирна главата на ООН.

76

анонимен

преди 7 години

Все тая и двете аааха да станат ама друг път!

75

Анонимен

преди 7 години

И ГЕРБ искат да натресат за президент тая cкумрия зависима от международните трансатлантически кукловоди. Щом им ходи на срещите за да получи инструкции и нареждания. Тая може да се окаже даже по вредна и от Плювньо- чехъла

74

Анонимен

преди 7 години

Как може да си кръстиш детето "Сталинка", на името на този варварин-масов убиец?

73

Анонимен

преди 7 години

Българи ли сме или европо..логи,това е въпросът.