33

Прогноза

преди 7 години

В момента който създаде партия "Не на Биг Брадър", той ще спечели изборите! На Народа му втръсна вече от това пошло "шоу"! Има едни стотина човека дето ни го пробутват да го гледаме всяка година! Ами не щем, спрете се!

32

X

преди 7 години

Защо ни занимавата със свръхпростащини и супер идиотско предаване.

31

lorna

преди 7 години

" ВИП певецът Алек Сандър" ???!!!! Тоя кой е?

30

маде ин Булгари

преди 7 години

В този "вип" брадър е концентрирана цялата световна тъпотия!

29

Дядо Мъдю

преди 7 години

Тия всичките брадъри, ферми, сървайвари и тем подобни бози са пошли мошенически предавания! Разчитат на опростачването на зрителите, и имитират че нещо зависи от техните гласове! За мен лично е обидно да ги гледам, при положение, че те ме смятат за г'лупак! А най-противното е, че ги излъчват в най-гледаното време, и децата имат контакт с тази пошлост! Повдига ми се вече...!

28

Анонимен

преди 7 години

Какво друго да каже една поп-фолк чалгарка? Да се плющи там за забавление и това е. Дано да й дадат мисия да "опраска" някого от мъжете в къщата, поне да се забавляваме.

27

Анонимен

преди 7 години

Реалити форматите в БГ са всъщност социална програма, по която финансират разни застаряващи, безработни или нереализирани псевдо звездици, та да не умрат от глад!

26

Анонимен

преди 7 години

"Толкова са празни главите на българския "елит""Не ми се ходи в Япония, защото те там в Африка ядат много риба, а аз не обичам риба" -Бритни СпиърсНе си го измислям, може да се провери.

25

тв зрителка

преди 7 години

Да видят продуцентите какви випове са поканили, че това е подигравка към зрителите. А Рени си е типична представителка на чалгата- куха лейка.

24

Анонимен

преди 7 години

Защо да се учудваме? Тя Рени винаги си е била тъ-по парче със "Синдром на инстинктивна сексуална предостатъчност", какво толкова. Това е природа, чалга, няма как.

23

Анонимен

преди 7 години

Е с такива "ВиП'ве не се чудете що сме на това дередже. Тъпотията в тази страна се цени и уважава

22

Дедо Гого

преди 7 години

Толкова са празни главите на българския "елит", че като им влезе една дума през ушите - обикаля, обикаля, ехти, ехти и накрая тия вземат, та си повярват, че са нещо...А са едно голямо завършено НИЩО ! Само инстинкти и рефлекси ! Прав беше човека, че като се разбърка сместа най-отгоре и най-напред излиза въздуха /в празните кратуни/ !

21

skunka

преди 7 години

#28, всичко наред ли е?целта на биг брадър я определяш ти, а не трето лице. Можеш да пробваш да си направиш равносметка на какво са способни хората, останали без храна, алкохол (най - вече), да видиш как реагира отделният индивид на манипулациите на играта. Маниер на поведение - да поправиш, ъпдейтнеш и т.н. При теб - тепърва да изградиш.

20

Анонимен

преди 7 години

Ама Вальо си е за Нобелова и отгоре, така си е. Тя е права.

19

Анонимен

преди 7 години

За съжаление, тея точно на това разчитат- да се говори за тях, без значение какво.Върха на пошлостта-бигбрадър, предаване което цели да създава измислени идоли за подражение и отклоняване на вниманието и прикриване на съществените проблеми на нацията. А тази *** която канят вътре-самопровъзгласили се "звезди" и вип персони, живеещи в собствен свят, жадуващи единствено за малко внимание, за което ще получат и не малки суми пари.Тези не трябва да се коментират, гледат дори.Но за съжаление...

18

Анонимен

преди 7 години

Най- после и ние да имаме нобелист!!!

17

1234

преди 7 години

Отдавна съм казал че това предаване трябва да бъде забранено!

16

Анонимен

преди 7 години

Че то Валентин Михов ИМА Нобелова награда. За мъжка суета и боядисване на коса с къна. Спечели я след много тежка битка с Хулио Иглесиас - другия суетен намазан с помади и кремове полупеддер.

15

Анонимен

преди 7 години

Не сте ли разбрали ?! Целият цирк е по сценарий. Всички риалитита са по сценарий , за това и *** получават тези хонорари.

14

Анонимен

преди 7 години

СТАНА ЯСНО,ЗАЩО Е ИЗБЯГАЛ МЪЖЪТ И В ИЗРАЕЛ...ТРУДНО СЕ ИЗДЪРЖА НА ТАКАВА ТЪПОТИЯ