66

Дедо

преди 7 години

Яна,не ги слушай,мойто момиче.И ние сме били деца,и ние сме правили глупости.Просто сега е по-лесно с толкова социални мрежи и джаджи.На времето с тия стационарни телефони беше чудо.Скарали сте се за нещо,хванало влака и това-пак като не е хванало гората детето;-).А тия,дето нареждат майката и малката-те изнесоха държавата,банките ни взимат покривите над главите,а вие-да връщала майката пари.Ама то е лесно,като е на чужд гръб и 100 тояги....Ами ако е вашето дете???---ЗАСРАМЕТЕ СЕ----

65

Анонимен

преди 7 години

Разгонило се е момето. За такива случаи стара народна рецепта-полива се със студена вода и се заключва в някоя стая. Разгонените квачки баба ми навремето така ги оправяше

64

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 91женските ти разсъждения.

63

ОБЯВА

преди 7 години

Бушим чушки по домовете! С материали на клиента!

62

Анонимен

преди 7 години

До :)Да не се бъркаме, но този сбъркан хормон, далеч не на 15-годишна девственица, ни бърка в джоба. Колко хиляди струва търсенето на това "интелигентно" к-е? Сега да плати "родителското тяло", оная, ухилената и майка, сигурно горда, че момичето и вече се пласира. Тази п..ла е отнела лечението поне на едно дете. КАТЕГОРИЧНО - РОДИТЕЛИТЕ, ИЛИ ТЯ - ДА ПЛАТЯТ, АКО ОТЛОЖАТ ПЛАЩАНЕТО, ПОСЛЕ ДА Е С ЛИХВИТЕ. СТИГА СМЕ НОСИЛИ НА ГЪРБА СИ РАЗГОНЕНИ ХИТРЕЦИ. НА МЕН ВСИЧКО МИ НАЛАГАТ ДА ПЛАЩАМ! БЕЗ ЖАЛ!

61

mimoza

преди 7 години

В погледа на това момиче има нещо, което не е читаво...

60

До 80

преди 7 години

Аз нямам претенции да 6ъм мъченик в любовта. Защо трябва да полагам усилия? Какво ще ми донесе това? Ти да не живееш в любовен роман?

59

Анонимен

преди 7 години

Повечето днешни момичета са или кифли или глезли. Тая от вторите.То бива егоизъм, ама чак толкова...

58

Анонимен

преди 7 години

Слава Богу, откриха я, днес не можах да ям от притеснение. Живота на малолетните простит... е толкова важен за нас.

57

Урко

преди 7 години

Прибира се щерката в къщи, а майка й от вратата:- Къде ходиш до сега? Добре ли си?- Добре съм мамо но съм пияна като тиква!- Е защо пък като тиква?- Защото съм пълна със семе!

56

Николета

преди 7 години

Това момиче не изглежда на 15, а на 30

55

Анонимен

преди 7 години

Мюсюлманският свят отбелязва края на свещения месец Хадж. Днес настъпва и празникът, известен у нас като Курбан Байрам. Над 2 000 000 мюсюлмани очакват "нещо" от вестника.

54

Анонимен

преди 7 години

Като за 15 годишна - съвсем нормално поведение, чалгиите пък дето се порят за пари от 12-годишни, но изглеждат "нормално", като *** по "Планета ТВ", сигурно са света вода ненапита според коментиращите ceляни.

53

Анонимен

преди 7 години

Ейй, аман от ку. рвор! Преди няколко месеца търсеха две сестри, а те се чу. кали с приятели на морето, сега и тая *** избягала при приятели на морето да бие катерицата! По добре родители им да ги женят щом навършат 14 та поне да бият катерицата с мъжа си у дома, а не при непознати!

52

:)

преди 7 години

Сменила колкото могла. Живота си е неин, не и се бъркайте.

51

голю босев

преди 7 години

Радина след 9 месеца радила

50

Анонимен

преди 7 години

НЯКОЛКО КВАРТИРИ- ЗНАЧИ С НЯКОЛКО ХМ..ХМ.. СА УПРАЖНЯВАЛИ КАМА СУТРА.

49

До 61

преди 7 години

Мъжете не продават телата си понеже няма кой да ги купи :)))

48

Бай Георги

преди 7 години

Преди 30г жените не бяха материални, нямаше защо, никой нямаше нужда от пари понеже всеки имаше достатъчно да живее, а повече не ти трябваха понеже нямаше какво да си купиш. Беше достатъчно или да си хубав, или най важното, много нахален. Мислите ли че Вера от Бобово нямаше да се подмокри ако можеше да се качи в Порше, и всички да я видят в него. Освен това имаше яко извънбрачни авантюри. Моралът не беше по висок от сега, просто параметрите бяха различни.

47

Анонимен

преди 7 години

Мъжете не продават телата си. Поне повечето