48

Анонимен

преди 7 години

като ни лапнат турците ше станем като кипър.т.е с повече пари

47

Анонимен

преди 7 години

Продължава изпълнението на ценните указания на Стратега на БСП Ал.Лилов- БСП трябва да се редуцира от мощната БКП до малка маргинална партия!Това е и гаврата с българския народ-едни и същи "плюят" и против "социализма" и против "демокрацията"!На некадърника всичко и всички са му непреодолими препятствия!Освен да предава, продава и разрушава некадърника друго не знае,не може и не е правил!Изводът?Народен съд за всичките ,участвали в управлението на БГ след 1989г- и в Гуантанамо, Сибир и Белене!

46

Анонимен

преди 7 години

45 - по объркани мисли не бях виждал . В главата ти е някакъв хаос, що не отидеш да те прегледат на 43-ти километър.

45

Анонимен

преди 7 години

ЕВРОПАРЛАМЕНТЪТ НЕ Е ГЛАСУВАЛ САНКЦИИ, ГЛАСУВА ГИ ЕВРОКОМИСИЯТА.ПО ТАЗИ ПРИЧИНА криСТАЛИНКА ЩЕ ГЛЕДА ООН ПРЕЗ ЕДНА ОТ ДУПКИТЕ НА О-тата

44

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТурската общност обяви независимостта си като Турска севернокипърска република действие, осъдено от Съвета за сигурност на ООН като правно невалидно.Тази република е призната само от Турция.

43

сминдух енд чесън

преди 7 години

Кризата с бежанците може да се реши бързо и лесно.Тъй като Европа е едно доста добро място за работа и живеене може да нашенските русофили и нуменклатурни червени кадри да бъдат назначени на работа.Много бързо ще сработи присъщата им некадърност и бързо ще превърнат ЕС в непривлекателно за бежанци ,а вероятно и за самото население място .Вълната може да се обърне и местата, където се води война да станат нов дом за мнго хора.

42

Анонимен

преди 7 години

сблъсъка в кипър от коя година е?май помня че не е последния от 1974

41

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен................а кои се сблъскаха в кипър? апахи и команчи ли?..............От посолството на РФ ще ми отпуснат ли някой лев да те ограмотя?

40

Анонимен

преди 7 години

аз съм бил там и говорих с гърци имало е жертви и турците са нашественици там

39

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха-ха,бре тия що се тъпчят и не стъпчат знамето на Варшавския догор и съюз такъв,ха-ха-ха ама и ония им показали серенада,та и тия сега-дайте серенадата,на ви на серенадата,бре нема ли някой полека да им иска серенада и да я предаде на начялника,кат по преди време на серенадите може само да се тъпчят и тъпчат на едно място под балкона на любимата и класен ръководител,ако не е сърдита макар,че Одисей не правил серенада на серените,знамена ли е немал,а имал затуй серените на него серенади пели.

38

Анонимен

преди 7 години

Русофилите вместо да палят знамето на ЕС в знак на протест, че е налижл санкции на родната им русия да се запитат как е гласувала ЕВРОДЕПУТАТКАТА ИЛИЯНА ЙОТОВА ПРЕЗ 2014 КОГАТО ЕС НАЛОЖИ САНКЦИИТЕ. Гласуването електронно и може да се проследи в сайта на европарламента. Все пак Йотова е кандидат вице президент на русофилите! Заинтересувайте се!

37

Анонимен

преди 7 години

а кои се сблъскаха в кипър? апахи и команчи ли?

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...................като се сбиха османците с гърците за кипър какво помогна нато?нали и двете са членове................Долнопробните руски лъжи нямат край. В Кипър през 1974 беше извършен прогръцки преврат,целящ Кипър да бъде присъединен към Гърция. Турската инвазия попречи на това и черните полковници, които управляваха в Гърция паднаха. Изобщо не е имало сблъсък между република Гърция и република Турция!

35

Анонимен

преди 7 години

тук ще нахлуе турската армия а НАТО ще ръкопляска . ГЕРБ ше издигнат турското знаме в София български език-втори незадължителен.до естественото измиране на тази група

34

Анонимен

преди 7 години

Тези,които организираха и ръководиха "демократизацията" на БГ и унищожаването на БГ- икономика след Априлския пленум -1956г и особено след 1989г са същите,които сега организират и ръководят т.н. "поругаване на знамената на ЕС и НАТО" !Това са управляващите ни след 1989г номенклатурни политически некадърници,изразяващи конюнктурните интереси на международно организираната престъпна клика, представяна в БГ от другарите Кобурготски- Живков и с-ие!

33

Анонимен

преди 7 години

Конкретния повод за поругаването на знамето на ЕС са били санкциите наложени от съюза заради агресията на Русия в Украйна. Ако утре санкциите се разширят сигурно ще палят и хора!

32

Анонимен

преди 7 години

с такива предатели тази земя ще стане скоро мюсюлманска .това си го заслужаваме като се сбиха османците с гърците за кипър какво помогна нато?нали и двете са членове.

31

хамериканец

преди 7 години

заповядайте ми на гости в Луизиана -голяма демокрация но си носете пушка на всякъде.

30

Анонимен

преди 7 години

Който днес пали знамена утре ще пали хора. Русофилите са способни на това!

29

Анонимен

преди 7 години

от 10години живея в саш-няма такова животно-демокрация Василев