52

1-ви Април

преди 7 години

Еврокомисар КриСталина била изключителен талант? Днес да не сме 1-ви Април?

51

георги

преди 7 години

тази гос-другарка ще оправя демографския срив с внос на 100000 афганистанци. спомняте си това неино изказване. честито ви.

50

Анонимен

преди 7 години

Какви ли са и по-точно талантите?

49

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧКИТЕ ДЪРТАЦИ В ЕВРОКОМИСИЯТА Я ГЛЕДАТ С ОБОЖАНИЕ, АМА ТО ОТ ПУТИН ЗАВИСИ КОЕ ЩО. А ТОЙ КАЗА: РУСИЯ НЯМА ДА ПОДКРЕПИ НИКОГО, АКО Е ГЛАСУВАЛ ЗА ЕМБАРГОТО. А криСТАЛИНКА ГЛАСУВА И С ДВЕТЕ РЪЦЕ.Дори и да е с два мозъка, пак няма да я огрее.

48

Анонимен

преди 7 години

Мюсюлманският свят отбелязва края на свещения месец Хадж. Днес настъпва и празникът, известен у нас като Курбан Байрам. Над 2 000 000 мюсюлмани очакват "нещо" от вестника.

47

анонимен

преди 7 години

Четете Епицентър -евродепутата от Герб Андрей Ковачев на хранилка на Сорос.Вижте го как реагира като го показват в списъка -от джентълмен става хулиган -гони журналиста.

46

жокейналед

преди 7 години

Инъче и признавам,голяма артистка е пред камера може би и пред микрофон.

45

Анонимен

преди 7 години

Талантлива слугинка и долна продажница !

44

анонимен

преди 7 години

Не мога да приема и никога няма да го разбера,как може чужди държави да ти пращат за да работиш уж за България.Че ти моментално ставаш техен слуга и агент.Те те купуват,и не заради ума ти и незаменимостта ти ,а за да им служиш.Откакто свят светува за поръчаната работа се плаща,сега да не би да е по различно,или САЩ са станали най хуманната държава-виновни за убийството на милиони невинни хора но виждате ли те ни харесвали и затова ни давали пари -милиони долара на определени хора-слуги.

43

Анонимен

преди 7 години

Все ми е тая на коя храненица кандидатурата ще издигнем.Важното е, че се потвърждава приказката за българският казан в ада.

42

ДК

преди 7 години

Смятайте колегите на Криси колко са компетентни в работата си щом една проста счетоводителка като нея ги докарва до възторг.

41

ДО 51

преди 7 години

До АнонименУф, такива като теб вече ми писнаха....все някой ги бил ограбил..откраднали богатствата на БЪлгария...били ни съсипали Европа и Запада...нещастници!Какво са ни взели, бе???Това е пазарна икономика...като сме толкова кадърни да си развиваме сами бизнеса и да не са ни нужни външни инвестиции...ама, не.*** хем реве, че го крадат..хем е некадърен само да си оправи къщичката.

40

Стамболов

преди 7 години

Още от самото начало беше пределно ясно, че Бокова няма никакви шансове. Що се отнася до Кристалина Гепргиева, номинирането й сега би било оправдано, само ако има предварителна гаранция и от 5-те държави- постоянни членки на Съвета за сигурност, че тя ще бъде избрана. За България тя е много по-полезна в качествоте й на Вицепрезидент на ЕК.

39

Анонимен

преди 7 години

Е какво и е специалното същата продажница като Кунева

38

Една българка

преди 7 години

До БобиНе сме единни, защото ни се налагат нееднозначни личности. От самото начало беше ясно, че Бокова не може да обедини българите. Защо тогава ББ я издигна от наше име. Не я припознавам тази за свой, т е български кандидат. Кристалина по бива. Не ни е срамила поне, държи се прилично

37

Графоман

преди 7 години

Някой забелязва ли, че говорителят на Юнкер говори в минало време за работата на Кристалина в Брюксел

36

Шматко фон Хамбургск

преди 7 години

Сталинка-Кристалина е от стар комунистически род ! Внучка е на генерал служил в червената армия след получаването на съвецко поданство . Може би това е и причината да я кръстят родителите и Сталинка по моминската и фамилия Куклева . Най-характерното за нея е че иска арабите и персийсите които влизат незаконно у нас да насилват момичетата за да оправят демогравският срив ! Таз е време да бъде изгонена с камъни от България защото много вероятно ако не мине номерът *** да ни я хакне

35

Боби

преди 7 години

Ей затова не сме богати! Нито Георгиева, нито Бокова имат шанс. Причината е, че не сме единни, когато става въпрос за нация. Комунисти, седесари, гербери и т.н докога ще се делим на такива. На първо място сме БЪЛГАРИ!

34

Анонимен

преди 7 години

Кристалина Георгиева е от екипа на дъртия рептилоиденурод Дьорд Шорош/ Джордж Сорос, главен стратег на нахлуването на арабските и африкански орди в Европа с цел подмяна на коренното бяло европейско население и превръщането му в ***, за да бъдат по-лесно управлявани от ционистката еврейска американска криминалнасган.

33

Анонимен

преди 7 години

това, това ми позволява да ходя където си поискам, и важно тръгнали през полето. след малко дядото ги гледа как търчат като луди а след тях бика, а дядото търчи към тях и им вика. -Покажи му значката, значката му покажи