18

Анонимен

преди 7 години

Горките.

17

Пурко

преди 7 години

Ами те май със това ще си останат........първи.....но при регистрацията......ГЕРБ са история.....

16

Анонимен

преди 7 години

На гол тумбак - чифте пищови, това е в момента положениено на ГЕРБ по отношение на предстоящите изботи.

15

Алчна работа

преди 7 години

За младите, даже за всеки, искам да кажа, че ако не са готови да се занимават с мн големи простотии, по-добре да си уреждат нещата и да се махат. Защото в България предстои да се случи голяма мутренска оли-гофрения.

14

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Ако ГЕРП загуби избора за президент,което си е...сигурно,тогава ще изкарат...виновни тези,които ся чакали за...първото място.Помнете ми думата,нали е ретрограден Меркурий;който чака сега и се...записва пръв,той обира...калая на Меркурия.

13

Алчна работа

преди 7 години

Скоро парите от евросъюза спират и държавата просто спира да се развива, и модернизира(разбирайте усвояването на средства от еврофондовете приключва, а с парите от данъци никога няма да видите нещо да е направено, те просто се топят някъде), след това колкото изкара - най-мн 10 години. Това е мутренската демокрация в България. Такива ще са резултатите, когато алчни, невежи, неразумни, егоистични материалисти, никога не слагащи своите собствени интереси зад тези на страната управляват.

12

хъ

преди 7 години

ххахахахаххах 12 дни стояли и чакалиГодо ли? 1 лесно е за намираненяма нужда да се дири из листащо ли тъй?

11

спонсор на МВР

преди 7 години

Цецо Лажецо: Ние ще съобщим името на нашия кандидат, веднага след изборите!

10

любопитен

преди 7 години

Интересно ми е дали има и други залухави да висят на опашката за регистрация? Поне един да е имало за писар на каре белота на невръстните тиквунчета.

9

Алчна работа

преди 7 години

Накрая ще остане 1 град и няколко курорта, които ще движат издъхващата икономика, пари за пенсионерите няма да има, социално слабите по гетата ще са все повече и повече, и все така неграмотни и мързеливи, и източващи средства от бюджета, политиците ще опитват да продължават с техните игри и номера, но ще става все по-трудно, младите ще са се изпоспасили на запад, а малка част от тях ще са останали (не знам защо) да живеят и работят в малкото останали фирми в София, най-вече чуждестранни.

8

Анонимен

преди 7 години

до 21 този месец са дължни да обявят кандидат иначе регистрацията им е невалидна.

7

Анонимен

преди 7 години

65 младежи 12 дни кибичили денонощно, за да пазят ред за любимата партия?!?! Това къде, бе, в Северна Корея ли??????

6

Алчна работа

преди 7 години

ГЕРБ ще е последната управляваща партия, последните бивши комунисти и агенти - мутрета, преди държавата да се срине окончателно след 10 години. К'во да се прави, на никой не му пука за България, само папкане, цоцкане, парите на данъкоплатеца пак потъват в бездънна яма, в безсмислена администрация, мвр, някой личен джоб и къде ли още не. Отрицателният прираст ще си каже тежката дума накрая, икономиката ще се свива все повече и повече, а ще се плащат по-високи такси и данъци, ще стане нетърпимо.

5

Анонимен

преди 7 години

Браво на младежкото Герб, така се прави кариера! Баце ще ги възнагради за тази преданост с топли местенца из правителствените канцеларии, той обича да е обграден от лакеи, 65 младежи, каква бодра смяна!

4

президент на НъРъБъ

преди 7 години

Всяко едно магаре, вързано за оградата на президентството в София, може да стане президент на НъРъБъ България.

3

Анонимен

преди 7 години

И какво като са се регистрирали,къде им е кандидата?Страхливци.По-рано или по-късно,хората пак ще разберат що за стока е.А ако е толкова разпознаваем,значи си го знаем.Ха,ха,ха,надявайте се на победа.

2

Анонимен

преди 7 години

КАК МОЖЕ НЯКОЙ ДА СЕ РЕГИСТРИРА БЕЗ КАНДИДАТ. Смо в тая шизофренна държава е възможно.

1

Анонимен

преди 7 години

Ако и в печатницата за бюлетини сте първи ви признавам вече :)))