63

Анонимен

преди 7 години

До 78Алооо, 78-мия, това не е болна стара жена бе, това е вампир!!!

62

Брига ме

преди 7 години

Килъри с пневмония? Предислоцирах го.

61

Анонимен

преди 7 години

До Един българинама дядо тръмп е як като бик : 0 Сигурно ежедневното порене на мелания го държи във форма : )

60

Ф.С.В

преди 7 години

Артисти от Народният театър !!

59

въздухар

преди 7 години

Ako има дъх на чесън е пила вода съдържаща селен или е хапвала бразилски орех,така лесно може да се натрови със селен

58

Анонимен

преди 7 години

Хилави Клингон колкото и да се напъва няма да изкара колкото Лили Иванова.Лили Иванова -президент! И на България и на САЩ! Безценен хилядолетен житейски опит.

57

Анонимен

преди 7 години

До всички дами които снощи във фейсбук бяха съпричастни към рака на гърдата и си постнаха чернобяла снимка. ПРЕЦАКАНИ СТЕ.Дами вие сключихте сделка с дявола като приехте предизвикателството на РАКА и си постнахте доброволно некролога,датата 11,9 2016 не случайно е подбрана за окулизма,не случайно събориха кулите в САЩ и не случайно примирието в Сирия е на тази дата,тази дата събира СМЪРТ

56

Анонимен

преди 7 години

При висока температура и топло време е напълно възможно да му призлее на човек. Няма причина за паника.

55

до 73

преди 7 години

До Анонимен: Ти май не си поглеждаш скоро към таблото на дявола. Дали дългът не е прехвърлил вече 20 трлн. А дериватите- над 500? Ами 45 млн. американци на food stamps ? Балонът се надува.Надувайте момчета,

54

Анонимен

преди 7 години

Мдааа,безработицата във САЩ се увеличава според русофила,мухахах.*** в САЩ и виж как живеят хората.САЩ не е за всеки,ако си с две леви и без английски значи не си за там ,значи си за Прусия.

53

Globalfix

преди 7 години

Безработицата се увеличава, средния американец затъва, потънал в ипотеки и стандартът им пада със всяка година. Това споделяха обикновените американци, защото техните медии не са по-малко манипулативни от нашите и истината далеч не е такава, каквато се представя. Едно изречение ми направи впечатление: Който преди е работил на 2 места, сега работи на 3.

52

aaa

преди 7 години

Малко повечко са и дошли помощните вещества,с каквото и там да се друса г-жа Клинтън,ама ще се оправи няма страшно,напрежението е повечко.Когато човек лъже без почивка се случва понякога да му прилошее.

51

д-р

преди 7 години

Една моя пациентка, на 68 години, почина от пневмония.

50

Globalfix

преди 7 години

Вчера в американски форум коментираха, че САЩ вече за трети път нямат истински избор за президент, че всичко е нагласено, че корумпираната хИЛАРИ ги вкарва вътре с 40 млрд. веднага ако я изберат. Че Тръмп е луд и е потънал в дългове, които се надява да избие като президент. Бог да пази Америка, като цяло беше настроението.

49

Анонимен

преди 7 години

Да насочим дружно мощна мисловна енергия срещу тая омразна рептилоидна уродлива твар, Хилари Клинтън, да я изпепелим и пратим в Ада! Амин!!!

48

Анонимен

преди 7 години

Единствената разлика между русофила и талибана е във религията но не винаги,иначе прилики много.И при двата субекта се наблюдава отказ на интеграция и отхвърляне на светското,и двата вида виреят във кална ,*** среда,среда на мизерия и радикализъм.Общите им белези са още безпаричието и слабоумието,това са индивиди които се давят от глупостта си.

47

Анонимен

преди 7 години

Дали е пневмония или нещо по сериозно,състоянието е повече от зле

46

Анонимен

преди 7 години

Театър "Сълза и смях" работи денонощно!

45

Анонимен

преди 7 години

Д-р Лиса Бардак пахахсхсхсхсхсхахахах.

44

51

преди 7 години

Путин като умре, руснаците ще си го спомнят като Спасител на Русия. Тази злобна мумия като пукне, американците ще правят тържества и ще се радват. Това е разликата, *** сополоиден.