72

Анонимен

преди 7 години

Това е нелепо, президентът на най-голямата държава в света и с големи претенции за какво ли не, се занимавама с Бойковщини! Реже ленти на някакъв си лъчн на метро, притова наземен! Ето за това фалиралите америнаци са номер едно! Президента им не се занимава с битовизми!

71

Хм

преди 7 години

Последно-2млрд.$ или 2млрд. рубли?Щото ако са рубли излиза по 600хил.$ на километър,което е доста евтино в сравнение с нашето строителство(примерно).

70

Анонимен

преди 7 години

До 79Ти па кой беше ПИКЬО?!

69

Анонимен

преди 7 години

До 71Вчера беше преди няколко годиниСега сме на ефтино море - "Все включено"Краднеме храна и вода за плажаКупуваме си по четири-пет двулитровки гуменици бира от супераПазариме се на умрело, че нещо в ресторана не ни е харесало, та белким българите дигнат от нас ръце и ни направят 20 процента отстъпка, и ТЕ ТАКА ЖИВУКАМЕ

68

68

преди 7 години

"Бедния" италианец "който се кланя на руснаците"/хахахах!/ с месечната си заплата може да си купи:3000 л. газ за колата1200 л.бензин300 кг. "лаваца"400 кг. вратни пържоли/италиански/ 500 кг.-внос10 000 бут . мин. вода/2л/600кг . пилешки бутчета250 кг. "лаврак" охладен/не замразен!/750 кг. картофидаже и цигарите-5.20 евро кутията-300 кутии...................мога да пиша до утреТа кога един мужик може да си го купи...........ела и ми се обади..........

67

Анонимен

преди 7 години

международната космическа станция която също е руска.......Руската орбитална станция изгоре в атмосферата доста отдавна.

66

Анонимен

преди 7 години

До 69Като гледам цял ден си без работа приятел, житкаш по всички статийки, и бройкаш, кой е тук и кой го нема! Голяма новина, няма що! То днес В Целия Свят нищо друго не са построили, открили. ТЕ! САЛ ЕДИНСТВЕН ПУТИН КЪДЕ СЕ НАМЕРИ ДА ОТКРИЕ НЕДОВЪРШЕН ПРЪСТЕН! НАМ ТИЯ РАБОТИ СА ИЗВЕСТНИ!И ТУК у нас ЕДИН ТАКИВА ГИ ОТКРИВА"Денег нет, но Вы держитесь там"Това е цялата руска философия за живота

65

До 33

преди 7 години

Локацията има значение. Една и съща рускиня на запад е 20 ойро на час , в раша-2 ойро за цял ден

64

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 71Излъгал те е гадно. Не е бил в Италия. ВЕрвай ми. Единствения руснак който съм виждал в последните 6 мес. беше един неграмотен ***, който половин час не можа да си зареди колата на "селфа".

63

Анонимен

преди 7 години

Ааааа, тут, он тут! Деньги нет, но Вы держитесь там, и ХОРОШЕГО НАСТРОЕНИЯ!

62

Анонимен

преди 7 години

Вчера един приятел се върна от Италия, видял е с очите си как магазинте са пълни с руснаци, като чуят руска реч и италинците почват да им се кланят защото руснака харчи с широка ръка а местните мизерници безработни броят всеки цент.

61

Анонимен

преди 7 години

Всички опорни точки са се изредили, и танка армата, и икономиката на Италия и т.н, само оня с "денги нет" го няма. Явно е от миячите на keнефи отвъд океан и сега мие афро-американски фекалии, но като се прибере ще се налочи с евтина американска бира пиkня и ще си напише неговото "денги нет".

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 64Живея в Италия. Не ми прави сравнение на покупателна способност на италианеца и мужика, че ще избухна в смях.

59

До 57

преди 7 години

Защото Русия напада съседи, всява раздори, дрънчи с оръжия.Защото нападна Турция, но и свалиха самальота.Защото новия им танк не пали.Защото запалиха войната в Сирия.Защото гордоста им Курск потъна.Защото не уважават международното право.Защото всекидневно стават за смях като се пъчат, а са гладни мишлета.Затова пишат за Русия, всички им се подиграват.

58

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 60Аз не мога да разбера какво те бърка, че някоя страна изгражда ПРОТИВОракетен щит. Ако комшията ми е крадец и си сложа блиндирана врата това "агресия" ли е???

57

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКолко дългове има Италия? Колко % е безработицата в Италия?

56

Анонимен

преди 7 години

Ракетните двигатели в САЩ са руски. САЩ използват руски космичекси кораби носители до международната космическа станция която също е руска.

55

Анонимен

преди 7 години

Когато Русия напада другите държави нормално е да се пазят от нея!Това е щит, момче, а не нападателни ракети, правиш ли разлика?Отивай да се биеш за матишка Русия, що се криеш у нас ?!

54

Анонимен

преди 7 години

Пътническите самолети в Русия са стари Боинг и Еърбъс.Защо няма руски, нали уж произвеждат някакви ...?Защото всичко им е ниско качество - военния лети много малко, не са водили въздушни боеве от 60 години....

53

Анонимен

преди 7 години

Днес казват; САЩ и Русия се споразумяха за Сирия... Десет часа по късно нато казва, че ще засили влиянието си в Турция и ще направи противо ракетен щит! Е, за кой мислите е тоя противоракетен щит!? Игра, половината свят срещу Русия! Е, как да не съм русофил...