71

Култура ми Янков

преди 7 години

Бг-ЛАФ :''Като няма *** за зеле , става и КАКАЛАШКА / ОРОНЕН МАМУЛ ОТ ЦАРЕВИЦА/''.Защо няма опозиция в Парламента ?---Ето защо , изтъркани до болка , ЗАБОГАТЕЛИ ПОЛИТИЦИ-КРАДЦИ !

70

сестро, сестроооо!

преди 7 години

Ни-ка-къФ шанс , изтъркани политически лица , забогатели леви , станали вече десни , залъгват стопяващият им се електорат , със ''СОЦИАЛНА'' политика !Явно , БСП отново не иска да спечели !?

69

jfgjg

преди 7 години

Вицепрезидент е една абсолютно ненужна институция. Редица държави нямат вицепрезидент, а в случай на невъзможност на президента да изпълнява задълженията си, то председателят на Народното събрание го замества. Например в Полша е така.Освен това покрай вицепрезидента има сигурно поне 10 позиции, които могат да се съкратят (секретарка, говорител, шофьор, охрана и т.н.).

68

ех

преди 7 години

бях решила за първи път да гласувам за червените, но след като ни пробутват и Йотовата, не мерси!

67

разбирач

преди 7 години

Изложиха се. Пак стари муцуни. Тоя бурсук вечно недоволен и намръщен-Йотова, която набута грозната си сестра за шеф на НОИ, пак успя да се вреди. Като че ли тяхната рода е най-кадърната. БСП да се сърди на себе си.

66

дам

преди 7 години

Какво да очаква човек от партията на *** - дива шуро-баджанащина, несменяеми червени муцуни, пълно разочарование. Връзкарката Йотова за миг срина рейтинга на Радев, който и да е честен човек, не му е чиста работата щом се е хванал с червените олигарси.

65

Сергей Станишев

преди 7 години

Йотова ще е поредната М-ОРАЛНА победителка от БСП , .................НА ПОВИКВАНЕ !

64

jh

преди 7 години

Много голяма грешка на БСП! Трябваше да сложат непопулярен кандидат за вице. Дори позицията на президента не е ясно за какво е, а заместникът му - съвсем. Само дразнят хората с изтъркани муцуни. В БСП всеки е на някой човек и явно още в началото такава е била уговорката. Те си правят мръсно вътре в партията, а реално можеха да помогнат за свалянето на зеленчука.

63

ДААА.

преди 7 години

Тази личност обезмисля всякакви кандидатури за Президент от БСП.

62

Анонимен

преди 7 години

МНОГО СЛАБА КАНДИДАТУРА

61

К.Нинова

преди 7 години

Аз предлагам теб , ти предлагаш мен !.......................................................................................................Това е 100 годишна практика в БСП /БКП/.

60

''ИЗБРАНА&

преди 7 години

Избрана , ама само от БСП!Е,И ?

59

Анонимен

преди 7 години

До 70Никога не е била лице на СДС въпросната от старията.

58

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 7 години

Тоя ако приеме тая номенклатурна мазнотия милионер за вице, не е нито генерал, нито мъж, а най-обикновена продала се к**** !

57

мнение

преди 7 години

Като прочетох и другите кандидати, май на Йотова автоматично се е отворил парашута. Освен всичко да не е нагласено, та да няма конкуренция. ...

56

Анонимен

преди 7 години

Радев е един Ал Бънди :)А червенокосата лелка коя е ?!Да - мисс Пиги ;)

55

Йосиф Брадати

преди 7 години

За генерал Радев можеше и да гласувам, но щом избраха тази червенокоса ОВЦА за вице - никога. А и нейната биография е като на Бокова.

54

Българа

преди 7 години

За злобата , простотията и завистта граници няма. Те са като бежанците. През иглено ухо минават, но трябва да стигнат там за където са тръгнали.А тези епитети са характерни за българина.Както искате така ме разбирайте. И на мен ми дреме и хич не ми пука за вашето мнение.Аз ще си гласувам за Илиана.

53

сминдух енд чесън

преди 7 години

Е няма си късмет този генерал Радев и това си е ,първо се оказа че Първанов го е произвел ,а сега и това нещастие с това вице,съчувствам му.

52

Анонимен

преди 7 години

Гледам герберугите ще се задавят от злоба, значи Радев и Йотова са подходящи кандидати.