31

шофьор

преди 7 години

До АнонименНе баламосвай! Всички бензиностанции са принудени да зареждат от Лукойл, дори ШЕЛ!

30

Berlin

преди 7 години

Късно е вече , 3 000 000 неинтегрирани Бежанци има в Германия от които обаче половината няма да се Интергрират никога а най-лошото е че Германия няма обучени и подготвени Кадри за работа с Бежанците тоест подведоха се от 60-те години с Гастарбайтерите

29

i'm

преди 7 години

..."Който не иска без бурка, да си търси друга държава!"...А добро утро!!!

28

втори опит

преди 7 години

Не е ли по-добре да се напише -като не иска бурка или като иска без бурка

27

Анонимен

преди 7 години

Не ли по-добре да се напише -като не иска бурка или като не иска без бурка

26

10567

преди 7 години

До КратунА нехристияните къде да ги пращат? Може би в държави със смесени вероизповедания като България. Мисли за българските интереси преди всичко. Островът също пресва мигрантите, но по образователен ценз. неграмотните пак при нас ли да идват, понеже така или иначе такива като тебе не показват успешна мозъчна дейност.

25

39363

преди 7 години

Хайде сега по обратния път на махалото: Интеграция е да приемеш правилата на този, който ти е дал подслон, храни и работа. В Европа е забранено многоженството - защо пиемаме семества с няколко съпруги? В Европа ходим с открити лица. В Европа ядем свинско - защо в училищните столове на френските школа го забраниха? Европейският пейзаж не включва минарета - само швейцарците проведоха референдум. Не приемаш тези правила - отиваш другаде, където действат твоите правила.

24

Анонимен

преди 7 години

До ???Само дето въпросния сънародник не е германец, ами австриец... Карай да е весело!

23

Кратун

преди 7 години

По медиите в Германия вече открито започват да говорят за "пресяване" на мигрантите, като с предимство да се приемат такива с християнска вяра. Дано това да продължи!

22

???

преди 7 години

"Меркел признава, че нейната политика на отворени врати за мигрантите (около един милион пристигнаха в Германия през миналата година) е допринесла за конфузния неуспех, ..."Само това ли е осъзнала тази жена? Та тя е престъпник. Извърши национално предателство спрямо собствената си държава и народ и нанесе непоправими вреди на всички европейски държави. Такива щети е нанасял преди нея само един неин сънародник, за който всеки знае.Но това баба Мертел не го съзнава. Вижда треските, а не гредата!

21

До Пугачов 21

преди 7 години

Българите в Герания - колко да са (като изключим турците и ромите),а руснаците в Германия са повече от 3 милиона! Така ,че кой ще бъде изселен пъррво?

20

Анонимен

преди 7 години

За ХДС изборите нямат ли значениеТия се взеха много на сериозно

19

SAVEYEZIDIS

преди 7 години

Лека от студиото в Тренто - Pregate per me ( Papa Francesco ) ...оня де го избират след белия пушек от комина .Вчера един от подчинените му ме пита християнин ли съм или мюсюлманин.Толкоз....

18

SAVEYEZIDIS

преди 7 години

Съжалявам...Кери и Сергей Лавров имах преди * в коментара си малко по - назад.Та дано се задавят и двамцата.С техните "мирни" планове що кръв тепърва ще се лее.Шиити...сунити...католици..православни ...будисти...атеисти - бе ще има за всички как са го сметнали

17

SAVEYEZIDIS

преди 7 години

Алтернатива за Германия = Меркел.Кой разбира,тук се спира.Акъл е нужен.Меркеловата овца е просто част от сценария .Подробности - тайната библиотека на Ватикан

16

SAVEYEZIDIS

преди 7 години

БАСТА ! Писна ни всеки ден с тея да ни занимавате.ЛА.НА ! Истинските бежжанци в Европа са 10%.Друга част от бежанците са в южна Турция,Йордания и Ливан.Над 70% от тези ХУНИ в Европа са меко казано радикални елементи...спящи клетки.И докато курв..е Кери и Путин ядат пица и пият водка ( в момента) измират хиляди от техните оръжия и пълнят континента с ненужен материал.Амин

15

Пугачов

преди 7 години

"Късно е бабо за хурка" - така би казала всяка необразована бабичка от Ломдо Симитли, на *** политическо ръководство в Германия след като то само си сложи "таралеж в гащите" . . .!?А колкото до Лудото ***, то в най-скоро време ще излезе на политическатасцена в Германия, но ми се струва че покрай "тарамбуките", ДЕБЕЛИЯ също ще го отнесат и другите натрапници там - поляци, румънци и българи !

14

GG

преди 7 години

До 8Медиите са в унисон с всичко, което ни заобикаля, не се чуди...

13

Анонимен

преди 7 години

Меркел не разбира една много важна разлика между САЩ и ЕС - *** не са имали мощна религия и силни държави които биха могли да ги подкрепят. С арабите в ЕС ситуация е много по-различна.

12

Анонимен

преди 7 години

"Броят от максимум 200 000 нови бежанци годишно е горната граница за успешна интеграция и тя трябва да бъде закрепена в закон", се казва в документа.===Това КАК точно го изчислихте, глави!? Впрочем, интеграционната ви политика до момента очевидно продължава ражда камикадзета от първо, второ и десето поколение. Глупчовци.