23

Анонимен

преди 7 години

DOBUR VISHIST SE STAVA, KATO IMA I DOBRO SREDNO PROFESIONALNO OBRASUVANIE. I KATO IMA I PRAKTIKA DOKATOI. TUK NYAMA KOI DA GO UCHI. POTOKA OT INFORMAZIYA E GOLYAM,, PARITE MALKO, PECHATNIZATA E SATVORENA. BISNESA POLU DISHA. KOROPZIYA NAVSYAKUDE.I KATO SE OGLEDA STANAL FISHISTA NA 30g. AMA BES TRUDOVI NAVIZI I BES PARI.

22

Професор

преди 7 години

Мачкай Кунева кyмaнизите!

21

еделвайс

преди 7 години

За да са построявани някога университетите, значи е имало нужда от тях. Имало е достатъчно наши и чуждестранни студенти. !!!!!!! Къде са младите хора на България СЕГА?! Къде продължават образованието си, и защо?! Колко са чуждестранните студенти?!?!?! Знаете ли с колко са намалели първолаците, колко са отпадналите ученици?! Колко студенти ще имаме след години?! ?! Защо ни е изобщо просветно министерство?!

20

Анонимен

преди 7 години

DO 20. TYA E BIVA. NE E BILA S PRIVILEGII OT BASHTA SI I MAIKA SI. I E USETILA, CHE KOMUNISMA E DO TRETI KURS STUDENSTVO. I KUDETO YA SLOJHAT VURSHI SI RABOTATA.

19

Анонимен

преди 7 години

Pravda e Te vishisti mnogo no i mnogo nymat I sredno. NA ZAPAD EDIN S SREDNO PO STRUVA OT DVAMA OT TUK S VISHE. SASHTO LI?

18

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

Кунева - 20 години в политиката, скача от партия на партия както пчеличките от цвят на цвят и прави поразии без спирка....Въпреки престъпленията , които извърши, така и не се намери някой да повдигне обвинение срещу тази и да я тикне зад решетките, където и е мястото...Вместо това, тя заема няколко поста едновременно.....

17

Анонимен

преди 7 години

доколкото може да се разбере от отрицателното наклонение на коментарите относно запора върху разширяване мрежата университети с нови, ВСИЧКИ СА ЗА откриване все повече нови ВУЗ-ове. И второ: качеството на обучение в съществуващите ВУЗ-ове се одобрява и НАПЪЛНО ЗАДОВОЛЯВА ВСИЧКИ изказали се.

16

Анонимен

преди 7 години

Госпожо министър, помислете за калинките - нали в тия вузове им издават дипломките. Ами къде ще се дипомират "нашите хора"! да не искате редовно да кандидатстват, да учат по 4-5 години, на изпити да се явяват! Абе, защо не сменим министъртката!?!

15

Анонимен

преди 7 години

Няма студенти, ама за калинките преподаватели трябва лапачка. и съвсем неграмотни ще ги приемат и ще им издават дипломи за висше образование. Защо не! нали неграмотинте от 1,2 и 3 клас няма да повтарят. Направо ги записвайте студенти и им давайте папиета за висшисти, та овреме да заемат началнически постове.

14

Ужас с главно У

преди 7 години

Само като видиш премиера ни и след това министъра на образованието и ти става ясно колко ще е грамотно поколението!

13

Анонимен

преди 7 години

Незнам някой прокурор ще се хване ли някога да осъди това продажно същество!Всички знаем какво е направила и как е продавала интереси и всички мълчим , и най-вече журналистите! Какво? Няма документи и доказателства ли??? Има , но не искат! Мафия!Отдавна тая бабка трябваше да е в сливенския а не в министерствата!

12

Анонимен

преди 7 години

Герберите ни доведоха до трета национална катастрофа.

11

Анонимен

преди 7 години

Кунева не е със всичкия си.Тя е луда като Меркел.

10

ОСТАВКА !!!

преди 7 години

Оставка на Боко и целия му кабинет! Нямаме време за губене , докога ще чакаме един *** , двойкаджия и мутро-борец да оправя държава!?Вън всички некадърници от парламента , оставка и съд! Едни и същи са се закотвили горе и не дават път на млади , образовани и умни хора да влязат в тоя парламент!!!

9

Ot skunka do Breii

преди 7 години

Много те моля дс ми изброиш ползите от НАТО, ЕС И вс евроатлантически шитни. Мразя комунисти, но защото са с промити мозъци, също като теб;)По темата - при повече сПЕНСИИ от млади, какви ВУЗОВЕ, то мезта повече от кандидатстващи..

8

ДС

преди 7 години

Намаляване бройката на половина.

7

Неа

преди 7 години

Тя не одобри ли откриването на университет за пенсионери в Хасково ?! Учене през целия живот ...така де .... Трябва да се усвояват евро средствата ...

6

Мариян Христов

преди 7 години

Боже, докъде я докарахме. Жената, която подписа договорите за снемане от експлоатация на АЕЦ Козлодуй ( в същото време член в Париба Банк, основен вложител в Румънската АЕЦ Черна Вода) Жената, която каза, че с 350 лв. на месец не е мизерия, жената, която исла да размести буквите в Букеара има правото и смелоста да ни обели дума? Дано има Господ да я накаже, понеже ние сме прекалено страхливи.

5

Анонимен

преди 7 години

Кунка пак се изцепи а метеното.

4

Анонимен

преди 7 години

Другарката пръмова първо да обясни за габонската афера. Тази освен да краде и съсипва друго не е показала че може. Типичен комунист.