9

Анонимен

преди 8 години

Появиха се панелните хейтъри на Епъл, които дори и с газова уредба на колата трета употреба не могат да спестят за iPhone :D

8

Анонимен

преди 8 години

Хайде стига сравнявайте 20 ядрени андроиди с процесора на айфон, който бие почти всички на сравнителни тестове. Епъл чудесно знаят как и какво правят, достатъчно години са на пазара.

7

ха ха

преди 8 години

Що никога не успяха да измислят нещо ново. Махнали входа за слушалките ха ха ха. Преди10 години телефоните нямаха жак 3.5 - Нокия ползваха 2.5 , а много от производителите имаха собствен стандарт. И после решиха че е добре да имат всички един стандарт за жак , за зарядни ,за СИМ карти Всички ОСВЕН Apple.

6

Apple Fan Boy

преди 8 години

Живея и работя в Обединенито Кралство и трябва да кажа, че и тук има газ по бензиностанциите, но аз съм със скромна 1.4L бензинова кола (2011)

5

Анонимен

преди 8 години

Появиха се панелните фенове на Епъл, които пестят за iPhone като слагат газова уредба на колата трета употреба.Иначе за телефона нищо лошо, изглежда като страхотна машина. Който има 6, едва ли ще бърза да сменя.

4

Apple Fan Boy

преди 8 години

Нямам търпение да излезе на пазара - ще закупя 3: за детето, за мен и за кръщелницата.Старите (6 и 6S) ще дам на други роднини.Не е ли супер, да си фрашкан с кинти ?

3

прокто лог

преди 8 години

Не важи пред Ролс-Ройса на смартфоните - HP Elite X3!

2

Анонимен

преди 8 години

На фона на 8 ядрени андроиди 2+2 ядра не изглеждат убедително. На един смартфон обаче повече от 2 ядра едва ли трябват, А 2 допълнителни за пестене на енергия е добра идея. Това, което трябва, е силна график карта (график чип). иФоне 7 идва с 6 ядра на график чипа. Докато андроид се опитва да вкара цялата вселена в смартфона, Апъл държи телефона да си остане специализиран апарат - телефон.Безжичните слушалки изглеждат готина джаджа :)

1

Анонимен

преди 8 години

Дори с абонамент 7+ излиза скъпичко, колкото мак еър. А слушалките... Струва ми се, че ще ги намалят доста