5

Анонимен

преди 7 години

Имам приятелка дете на смесен брак между сириец и българка, живееха в Дамаск след събитията отидоха в Лондон. Само едно ще ви кажа по време на "тираничния режим" имаче икономика, в държавата имаче както Руски така и Американски предприятия, моята позната учеше в дамаския клон на американския колеж. Христяните и мюсюлманите живееха с равни права, вярно имаше зони забранени за хрисяни, но и зони забранени за мюсюлмани. А сега какво е там анархия всеки се бие за себеси. Ислям и демокрация, да да.

4

анонимен

преди 7 години

Този път не съм съгласен с Орбан.Най-далече на юг сме ние.Но колкото те са виновни за катастрофалното нашествие на мигрантите,толкова и ние.Защо ние да "вадим кестените"на г-жа Меркел.Нейната глупава политика на безумна толерантност ги доведе тук,сега тя да се оправя с тях.Това,дето хвали помагачите ни е подигравка с нас.Ние също ще помагаме да си ги държат при тях.

3

Анонимен

преди 7 години

Тука сме орбанофили.

2

Ей,

преди 7 години

това шо.рошоидите в безсилието си кълнат като стари баби!

1

Vargo Hoat

преди 7 години

Миграцията се случва заради безумните руски бомбардировки в Сирия по мирни жители и по бунтовниците, които се борят срещу тираничния режим на Асад, но нищо! Някой хубав ден, джуджи ще си го получи по-много бавен и мъчителен начин. Амин!