22

Анонимен

преди 7 години

Авера на Борисов !! Продукт на Герб! Кметовете на Герб са много много много по-алчни и зли от които и да е кметовв на други партии, просто - мутри !!!

21

ЦЧпрезидент

преди 7 години

Най-логично за България е Ценко Чоков да е президента ни. Това би било най-открито, честно и лика-прилика на цялата ни държава. Ценко Чоков Президент-Президент! Какво е това лицемерие. Та по-горните от Ценко управници на България да не падат по-долу от него? Не, те стоят по-горе в Ценкочоковщината. Този си е почтен престъпник, прозрачен и честен бияч-мафиот. Затова му приляга най-много да е прецедент.Поне с прецеденството да сме на чисто.

20

без

преди 7 години

Този киртак още ли не е в панделата?

19

Митев

преди 7 години

Народа е казал:" Каквото повикало..............". Въпросът е, че отдавна там трябваше да се намеси прокуратура и полиция. Когато няма правосъдие улицата го взима в свои ръце.

18

Анонимен

преди 7 години

И естествено Бойко не смее гък да им каже. Още по малко пък Бъчварова.

17

Анонимен

преди 7 години

ей не могат да го поделят това Галиче бе ... хората държавата си разделиха те едно Галиче не могат

16

Краси

преди 7 години

До кога ще му гледам противната физиономия на тоя престъпник? Ако имаше държава отдавна да е влезнал за 20-30 г. в затвора.

15

Гладен редактор

преди 7 години

А така, видя ли бе Чоков какво е да те тормозят, да ти нападат семейството, да те бият и унижават пред всички по най дoлен начин, м? А сега, ти си на пангара. Аре яж * които сам забърка. Да ти е сладко.

14

Цирк

преди 7 години

Партията от която е ДПС,дори още не му е пойскала оставката и мълчи за неговите безобразия!?

13

на самотек

преди 7 години

Държавата е абдикирала и всичко е на самотек! България е най-голямото дружество на невменяемите! (Уважаеми истински невменяеми, нямам намерение да ви обиждам!)

12

Смях

преди 7 години

Всичко е нагласено от Чоков за да изглеждат той и семейството му като жертва. Всичко е записано на камера? ПРи наличието на 3 камери в цялото село сигурно. Каква случайност... За какво му е на онзи да ги заплашва..?

11

Анонимен

преди 7 години

Други са престъпниците в Галиче. Те са с политическа протекция а набедените са в затвора.

10

Kucheto

преди 7 години

Ei chokov da doida az da te pazia sas moite xora ot maalata

9

ОООУУУУ

преди 7 години

Сека седмица нов епизод от Галиче. Най-новия бг сериал. Само по Днес.бг. Не пропускайте.

8

АТАНАСОВ

преди 7 години

Евала, Манолски! Нема такава Държава... Чоко и Боко... хи хи

7

Dzivko

преди 7 години

Едно малко отклонение от темата, но онзи въпрос от референдума за избора на шерифи от хората ще доведе точно до избора на Чоков и за шеф на полицията или поне негов човек, във всяко село има по един местен бабаит с властта, как беше - пътя към ада е послан с добри намерения

6

сминдух енд чесън

преди 7 години

И кво ,туй да не е революцяя?

5

Браво!

преди 7 години

Народа претръпна и се събужда! Само така! Днес в Галиче, а утре и навсякъде, народът с тръби в ръце да потърси сметка на тия, които му пиха кръвчицата 25 години, но така, ме нито охранители, нито мвр може да ги опази!

4

Анонимен

преди 7 години

Не вярвам да е без причина. На хората им писна да ги газят. Маскирани са били защото е всеизвестно българската Темида как пази мутрите.

3

българин

преди 7 години

постановка на чоков