45

аз

преди 7 години

Да се пита Бойко,той кръстен ли е?Кога е кръщаван,къде е кръщаван?Кой му е кръстника?

44

Do 34

преди 7 години

Bratched, dai da ti vidim patenta kakvo si napravil?!...:-)

43

240 продажника

преди 7 години

80 милиона на година за контингента ни казваш, а Боце????Чий го дървят там наши воиски бе Tyмpyk???? Връщай ги обратно в България и да заминават да охраняват границата. С тия пари и за заплати ще има и за техника и за ограда, а и най-важното ще откраднете и от тях. Алал да са ви само спрете тия талибани, че да не почнете да се поздравявате със Селям алейкум из коридорите на властта, докато им сервирате кафето.

42

АРИСТАРХ ХЕРАКЛИТИС

преди 7 години

НЕЕ..ПЪРВО СЕ ПРОБВА ДА СЕ ПИШЕ НА ГЛАГОЛИЗАТА..НО ТЯ Е КРАИНО СТРАННА И ТРУДНА..И ИМЕННО ТЯ Е СЪЗДАДЕНА ОТ ГЪРКЪ-РОМЕАС: МЕТОДИАС, В МАНАСТИРА ПОЛИХРОНОС В ПРУССА...КИРИЛОС НИКОГА НЕ Е ПРАВИЛ АЗБУКА..ТОЙ Е БИЛ ГОЛЯМ ДИПЛОМАТ И АГЕНТ НА РОМЕСКАТА АВТОКРАТОРИА.=ВАССИЛИА = ИМПЕРИУМ.СЪС МНОГО ТАЙНИ И ЯВНИ МИСИИ, КАТО ДНЕШНИТЕ АГЕНТИ.А БРАТА МУ МЕТОДИАС Е БИЛ ПО СТАТИКОС - И Е СТОЯЛ НА ЕДНО МЯСТО ПОВЕЦЕ.

41

Анонимен

преди 7 години

42, това "ЛИЦЕМЕРИЕ" СЕ НАРИЧА ПОЛИТИКА, ОТИ ЩЕ ТИ НАЛЕТЯТ ИМА НЕМА ОКОЛО 2/3 000 000 ТАКВИЗ ОНАКВИЗ И ДОКАТО ИМ ПРОЧЕТЕШ НУЛИТЕ ЩЕ НИ ОГЛОЗГАТ КАТО СКАКАЛЦИ- И ХАЙДЕ ДА СПРЕМ ВСИЧКИ ДА СИ ПОКАЗВАМЕ СЕЛСКАТА ПРОСТОТИЯ И ДА СИ ЗАПАЛИМ СВЕЩИЧКА В БЛИЗКАТА ЦЪРКВА, ЧЕ СМЕ СРАВНИТЕЛНО БЕДНИ ЗАЩОТО МОЖЕШЕ ДА ИМА ВЕЧЕ МЪЛЧЕЛИВИ И ВЕЖЛИВИ- ХАЙДЕ ПО СКРОМНО- ЗАБРАВИХТЕ ГА ВИ ИЗЧЕЗНАХА СПЕСТЯВАНИЯТА В БАНКИТЕ И ВИ ГРЪМНАХА ПИРАМИДИТЕ, А ПОСЛЕ ДОКАТО БОРЦИТЕ ИГРАЕХА ЦИРК БГ БЕ ОГРАБЕНА ОТ ВЕРНИТЕ ОЛИГАРСИ.

40

Анонимен

преди 7 години

До 44За съжаление поради подобни причини гласуваха за ГЕРБ навремето - "Който и да е, стига да не продължим управлението на сегашните"... Хората се чувстват в безизходица, и е така не само в България.

39

нико

преди 7 години

Запада-германия ще ни остави да транспортираме газ за европа някой вярва ли? Северен поток може южен не както и козлодуй бургас александрополис сега газов хъб балкан и накрая нас.р.а.н

38

TOP SECRET - BG

преди 7 години

Когато се приема християнството, са избити над 100 000 българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-ти век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език.

37

Анонимен

преди 7 години

Както вървят нещата след ласките по глава който получи от Папите и след целуването на Щедрата Ердоганова султанска ръка Като нищо наш Боко Обединител Да се опита да ни Католицизира или Ислямизира в най скоро време

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 42Това е обикновена американска политика................

35

Анонимен

преди 7 години

Никога повече не бих гласувал за него. В екипа му останаха няколко нормални хора, но като цяло при ГЕРБ имаме шуробаджанащина в бизнеса, шуробаджанащина в политиката, шуробаджанащина навсякъде. Харесвам донякъде Делян Добрев, Данчето Фандъкова и още 1-2 максимум. Въпреки това, ще гласувам за всеки опозиционен кандидат, само и само да не бъдем окупирана държава от едни и същи хора.

34

67

преди 7 години

Истината е, че вторият мандат без ченгесарските панаири на Цветанов минава по-добре.

33

Анонимен

преди 7 години

Северен поток може, а южен не, защото е от Русия. А северен да не е от Патагония лицемери .

32

нео

преди 7 години

Така,така, нямал възможност да приема "мургавелки" официално,затова ги приема и разселва по Южна и Северозападна България нелегално. Хем "шефчетата" Ердоган и баба Шмъркел доволни,хем гълъбчето Боко гука ли гука "мъдри" слова и се прави на "загрижен" патриот.Евтин ПИАР

31

Wiwakomm

преди 7 години

Greshka premier...Ima vazmojnost... struva mnooogo skapo....spravka pri viceprezidentkata ...

30

Павел

преди 7 години

Макар и наглед малко народен човек, Борисов отново показва, че е с едни гърди пред алтернативния политически лагер, лишен както от всякаква управленска мисъл и капацитет, така и от християнско духовно съзнание.

29

Гошо от почивка

преди 7 години

До КросФайър. Да де, но там войната си бошува с пълна сила и един бог знае лога ще приключи и кога ще се изградят трасетата... Т.е. искаш да ми кажеш че в близките 5 години (докато нещата се кротнат и се изгради инфраструктурата) боковия хъб ще ръждясва??? И ако ЕС не иска руски газ защо се строи Северен поток-2 тогава??? Според мен Боко и Ко искат да глътнат някой лев преди тиквата да катапултира и после Нинова да го върже към турците на загуба, след което Боко да дойде пак и да се оправдава...

28

Анонимен

преди 7 години

Колкото до България и Религията в нея Тя е Християно-Православна както в Гърция,Сърбия и РУСИЯКОЛКОТО И ДА МУ Е НЕПРИЯТНО НА ГОСПОДИНЪТ ОГНЕБОРЕЦ ***.ФИ.ОТ

27

До diks

преди 7 години

Ei diks, kat pises na novubúgarski НАПРАВО МИ ИЗГАРЯТ ОЧИТЕ. ПИШИ НА КИРИЛИЦА БРАТ! Все пак ние сме си я направили!

26

CrossFire

преди 7 години

До Гошо от почивкаВсичко зависи как ще приключи сагата в Сирия. Ако Руснаците удържат страната - газа ще бъде от Турски поток, Азерски и Ирански. Ако Сирия бъде превзета и Асад го свалят - газа ще бъде от Катар, ОАЕ и Саудитска Арабия. Всичко е въпрос на територия и от къде ще минава тръбата. Идеята е само и само Русия да не е монополист и да не може да извива ръцете на Източна Европа.