52

До 82

преди 7 години

Нввъзможно е,пликът е от на високото качество фирма Б.Б.

51

за 80

преди 7 години

Вие внимавайте, докато разнасяме пликовете, да не подменим съдържанието, тогава ще видите

50

Анонимен

преди 7 години

Ще паднат визите, когато цъфнат налъмите!

49

До 75

преди 7 години

За такива европейски работи съвети от българи не се взимат.Имате само една задача да носите пликове с документи между Истанбул и Берлин.

48

Анонимен

преди 7 години

Брей, много богат вашия мустакат чичко, хранил от джоба си 3 000 000 000 души?!! Ако не бяха помощите от разни организации и парите от Европа, досега с камъни да сте ги прогонили! А онези,над милион, че и два, дето ги напъдихте към нас и ги настаняваме, и храниме, за тях вие ли ще ни дадете парите, чоджум?!

47

Анонимен

преди 7 години

Хич не се надявайте да си решите проблема с кюрдите, като ги напъдите към Европа. Прозрачни сте. И най добре си стойте в Азия, там, при своите, насам работа нямате!

46

за 60

преди 7 години

Агата досега не ги е хранил от джоба си, моля, моля... И досега ЕС е давал пари за тях. Но сега доходите му ги резнаха руснаците и е отворил уста като акула, изнудва за пари. Само че, Европа ги дава под контрол за лагерите... А това мустакатия чичко с вдигнатия пръст не го устройва, особено откакто му спряха далаверата с петрола.

45

кораб

преди 7 години

най доброто предложение натоварваме ги на пасажерски кораби и ги изпращаме на Буш в Тексас

44

Анонимен

преди 7 години

Около %40 от бежанците са кюрди.Вземете ги,те са ви братя по индоарийската линия.Имате много общи черти.Едистенната разлика е че са работливи и това може да ви спаси.

43

анонимен

преди 7 години

кои създаде този конфликт ЕР ДО ооо ..н дасе оправя мъжа с детска физиому трра

42

Анонимен

преди 7 години

Гледах док.филм в ЮТУБ за Харманли. Хората в Харманли са уплашени. Даже ги е страх да коментират. 1500 сирийски кюрди и афганистанци. 80% млади мъже. Пазят ги пенсионери с инсулти за 300 лв на месец. Докато издръжката на един "бежанец" излиза над 1000 лв. на месец. Сега им строят супер луксозен фитнес център. Да горят калории и да трупат мускули докато инсултните възрастни ги "пазят". Това е ужас направо!!!

41

Пускай ги

преди 7 години

Европейските политици не искат да разрешат въпроса и са пределно некадърни.Въпросът с бежанците може да се реши много лесно. Примери за това има доста. Нека да вземем примера на Австралия - всички бежанци се поставят на палаткови лагери извън населените места и се охраняват от въоражени военни. Редът в тези лагери е казармен. Бежанци не могат да бъдат мъже между 18 и 65 години - това са дезертьори, които да се екстрадират незабавно обратно.Ембарго за всички турски стоки в Европейския Съчз.

40

до 57

преди 7 години

Бежанците от години са в Турция. Досега не са били на фотосинтеза. Живеят в бежански центрове. Не знаят турски. Хранят се. Боледуват. Лекуват ги. Това са 3 милиона. Турция досега със сигурност е похарчила много повече от 6 млрд. евро. Агата е прав.

39

Анонимен

преди 7 години

Турция е най неприятния съсед, но ... нямаме избор. На тези целия свят им е длъжен, имат се за върха на човешката цивилизация. Надуват ли надуват балона на национализма, а да видим, кога точно ще се пук.не.

38

Анонимен

преди 7 години

Ердоган тези пари в сметката ли си ги чака? Защото доказано, семейството е по далаверите. Парите ще се насочват директно към крайния получател - бежанците в лагерите! Който е в лагер, ще получава помощи, ако им е раздал турски паспорти - значи са турци и са си негова грижа.

37

Анонимен

преди 7 години

България не е нападала Сирия, Ирак и Либия. Българския Народ който едвам свързва двата края не носи никаква отговорност. Нито пък сме канили бежанци. Покани ги Президентът но той не представлява Българския Народ а Американското Посолство. Великите сили или "шефовете" да се разберат. Ердоган да намери начин да им стисне по нежните места а да не наказва нас за нещо което нямаме вина.Саркози бомбардира Либия, САЩ и Запада разчовъркаха Ирак и Сирия Меркел ги поканиДаже ни размаха пръст, за оградата

36

Анонимен

преди 7 години

До IVAN4OНе знаеш ли български или си кух и не знаеш да си пуснеш кирилица???

35

Анонимен

преди 7 години

Меркел да дава парите, и мигрантите директно със самолети Константинопол- Мюнхен.

34

Анонимен

преди 7 години

Европейците за 20 години ни унищожиха Държавата. Какви 6 млрд. кви 5 лева. Унищожиха производство, армия, интелигенция всичко. Сега теглим кредити за да им ядем бокл...ците.Само араби ни липсват.

33

Анонимен

преди 7 години

Не го харесвам но е прав. Трябва да ги качи на самолети и да ги спусне с парашути в Европа да си ги интегрират. Да не ги пуска към нас.