44

Иванов

преди 7 години

Драскащите ме подсетиха да споделя основната причина, поради която няма да гласувам за Радев. Че е номиниран от БСП. Това е партията преименувала се от комунистическа на социалистическа, но всъщност капиталистическа. Това е партията претендираща за 100 годишна история, но удобно забравила зверствата и грешките извършени от нея и то без капка помисъл за извинение. Това е партията излъчила президента Гоце-един от най-отявлените анти-европейци и анти-натовци. Традицията явно се спазва!

43

Анонимен

преди 7 години

С това плюене гербаджиите не осъзнават, че бутат хората точно към Радев. За мен ГЕРБ са враг 1 на България в момента. Врагът на моя враг е мой приятел!Да не говорим, че нямат никакво право да критикуват при положение, че дори нямат кандидат. Като покажат своя човек, да го сложат на една маса с Радев и да се води дискусия по БНТ в рамките на поне 3 часа, за да преценим НИЕ кой какъв е.

42

Анонимен

преди 7 години

Ами нормално е да не вярва.Трудоваците вярват само в лопатата и кирката.

41

муахахахаххахах

преди 7 години

Бай Ненчев, да ти имам... ...кандидатурата да ти имам... ...коалицията да ти имам... ...авиацията да ти имам... ..и флотилията да ти имам....

40

Анонимен

преди 7 години

До нов пътЧе нали твойта партия го предложи? Защо те е срам да си признаеш, че си комунист?

39

Анонимен

преди 7 години

До хаааааааИ какво прави за страната си, освен че я въоръжава до зъби и напада съседите си?

38

Анонимен

преди 7 години

До нов пътДори и да е предложен от Евророма, или по-лошо от Юруш? О ужас! Е какво пък, въпрос на принципи!

37

хааааааа

преди 7 години

Да не стане като с Путин,колкото повече го плюят и клеветят толкова повече хора го харесват защото виждат какво прави за страната си...

36

нов път

преди 7 години

Няма значение Радев от коя партия е аз ще гласувам за него!

35

123

преди 7 години

Прасетата в *** треперят от безсилие и страх,Радев е достоен офицер не е измислен генерал като много политици който не са ходили в казармата но са ги назначили генерали.

34

Радев

преди 7 години

Ходор :(

33

Анонимен

преди 7 години

На Радев са му трябвали 7 години за да разбере, че "държавата няма воля за развитие на собствени отбранителни способности". Нямаме нужда ръководител без достоинство!Договорът за съвместна охрана беше подписан през февруари тази година! Какви 7 години? За Радев фактът, че българските ВВС са без нова техника и че сме съгласни плащаме на СЪЮЗНИЦИ да ни защитават показва пред НАТО, че държавата няма воля да развива собствени отбранителни способности.

32

ЗА Радев

преди 7 години

Страх ги е всичките мишки ги е страх от Радев,като го видях този как си изпусна нервите и клеветеше ми стана ясно че ги тресе от страх .....

31

Гати

преди 7 години

Да си ремонтираме или купим самолети от Русия! То трябва да си адски *** или национален предател. Нали, рашъните, като потециален враг, ще ги наблъскат тия свои бракми с електронни ключалки, да не могат хич да хвръкнат или да изстрелят ракета по руски нашественици. Вижте какво стана с Крим. А 300000 руснаци имат имоти у нас. Утре Рашъ може да прати армия да ги пази тук. Ама кой да мисли. Войскарят си е войскар, главата му служи само да носи фуражка!

30

до 31

преди 7 години

"Фактът, че Радев си подаде оставката, не преди, а след като е знаел, че предстои такъв съвместен патрул е красноречив."Пич, не говоря на стената, прочети какво съм цитирал от изказванията на Радев. Той не е против съвместните патрули, а е против държавата да им плаща за охраната, особено след като като сме член на НАТО. А заявявайки, че МО подписва договр, с който да плаща на чуждите ВВС, вместо да дава средставата на българските, е това, което показва липсата държавна воля за собствена отбра

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 32И от Трайчо Трайков ще е по-слаб!

28

OMG_Lucker

преди 7 години

Аз пък бих казал: народа не вярва на Ненчев, държи се неадекватно.

27

Анонимен

преди 7 години

Радев ще е с по - слаб резултат от Каракачанов.

26

Анонимен

преди 7 години

До до ИвановФактът, че Радев си подаде оставката, не преди, а след като е знаел, че предстои такъв съвместен патрул е красноречив. През 2009 г. Радев застъпвайки на поста заместник-командир на ВВС, вече е бил наясно със състоянието им. През 2014 г. Радев вече е командир, но стои на поста си. На Радев са му трябвали 7 години за да разбере, че "държавата няма воля за развитие на собствени отбранителни способности". Нямаме нужда ръководител без достоинство!

25

до Иванов

преди 7 години

"Радев цитира и свое интервю в печата, в което подчертава, че винаги е добре дошло да дежурим и патрулираме с партньори от НАТО.Бях категорично против да поемаме разходите на гостуваща държава. Министърът /Ненчев/ подписа да плаща. Считам, че средствата, които МО има за еърполисинг, трябва да се дадат за българските ВВС, не за гостуващи формирования."