25

Анонимен

преди 7 години

А бе Трайчо,а бе чоджум!Защо не си траеш,ами и ти барабар какаванин с престъпниците?А бе ти за презерватив не ставаш бе, момче,кой ще се сложи за президент?Докога ще се гаврите с народа?Няма ли най-после Тръмп да стане президент на САЩ и да ви натика вас,всичката политическа ***-управляваща не само БГ след 1989г- в дрънголника,че ежедневно и до края на живота си да се радвате на истинска демокрация в Гуантанамо?

24

Кирил Софийски

преди 7 години

Смях ! Тези съвсем са се самозабравили! Никаква самооценка не могат да си направят! Иначе пък защо ,не ?! След тези които до сега ни бяха президенти вече и магаре би изглеждало добре на този пост !!!!

23

??

преди 7 години

Само Боко Тиквата не си е казал кандидата! Защо ли! Явно магарето което е подготвил не е много читаво и е въпрос на психология да бъде избран от матряла , та затова в последния момент.......да не се изкарат компромати!

22

Не разбрал

преди 7 години

В крайна сметка генерала от ВВС на който трудно му се разбира какво говори щото е малко стреснат и като робот го разбрахме кой е и чии е, НО не разбрахме кандидата на ГЕРБ кой е по дяволите !?!?!!?? Че аз нещо не успях да разбера.

21

Анонимен

преди 7 години

Проблем на платените драскачи, е че тези които ще гласуват за Трайков са хора мислещи и не се влияят от манипулациите на медии и *** .Трайков е единственият който реално се опълчи на мутрата, ел.мафията и мужиците.За това медиите на КОЙ и платените драскачи на мутрите няма да му простят.

20

Анонимен

преди 7 години

На нас евроатлантици не ни трябват , видяхме Росица до какво положение ни докара!

19

Анонимен

преди 7 години

Как на балотаж ?. Все едно само те са спечелили изборите и се борят по между си. А, стига бе. Тия много си вярват.

18

Край

преди 7 години

Трайчо може да белот да играе но балотаж никога.

17

....

преди 7 години

Боже опази този е турбо крадец + п***л . По зле ще е и от сегашния .Изклюяително противна мутра

16

Павел

преди 7 години

Друго си е да е некой "***" :)

15

Анонимен

преди 7 години

Не забравяйте и приватизацията на Булгартабак например, направи я точно Трайчо, а кой припала Булгартабак знаем всички - Пеевски! Този е замесен в толкова далавери и има наглостта да се кандидатира за президент.

14

Анонимен

преди 7 години

Твърде евроатлантик е този Трайков, а такива хора са практически неизбираеми към момента.

13

Анонимен

преди 7 години

Министерският мандат на Трайков ще се запомни само и единствено с преизпълнената квота за 16% инсталирани ВЕИ мощности 5 години преди крайния срок - 2020 година(като прогнозата е за 25%), и платените и продължаващи да се плащат за 20 години напред преференциални цени източени от НЕК, такова национално предателство е съизмеримо само с предсрочното закриване на 3/4-ти блок от АЕЦ и пропуснатите ползи от произведена ел.енергия, извършено от колежката му Кунева, демек - национален предател.

12

Анонимен

преди 7 години

А бе този така наречен генерал Атанасов, знае ли озобщо от коя страна се държи пушката!?!? Какъв генерал може да бъде този гном!?!? А относно Трайчо - никакъв шанс няма. Той дори сам си каза, че предпочита да не става президент. Чуйте го сами с ушите си при Цветанка Ризова.

11

Берлин

преди 7 години

Не е мyтра и не е прoст. Българите не харесват такива хора.

10

боян

преди 7 години

то на тая държава само президент с име Трайчо й трябва

9

Едикойси

преди 7 години

Трайчо на балотаж с кого... ? Стига бе това е някакъв виц според мен...това не е истина просто...Владее английски!! - Това е важна характеристика!!"....ген. Радев е, че от 18-годишен живее в казарма, но българският народ не е в казарма."Я се скрий бе ченглел с ченгел!! Ченгетата като управляват от 30 години сме цъфнали и вързали!!!

8

zoro

преди 7 години

Тоя ако мине 2%-тната бариера трябва да вдига купон

7

Късо съединение

преди 7 години

Хахахахахахахахахахахахахаха, смея се с глас в офиса, колегите се чудят какво става...

6

Анонимен

преди 7 години

И само леко е национален предател, който подари "Горна арда" на австрийците.