11

Анонимен

преди 7 години

А защо няма църкви в Саудитска Арабия? Кое е законно? Толерантност означава търпимост и от двете страни! За сега виждам толерантност в Европа,а арабите са най долната нетолерантна *** на света!

10

Анонимен

преди 7 години

Дано петролът свърши по бързо и лансират скоростно ел автомобилите.Целият свят смуче задникът на некви *** с разбирания от дванадесети век заради динозавърските екскременти.Колко и да е бил умен мохамед ако въобще е съществувал 12 век си е 12 век.Ами за космосът какво е казал? Женските космонафти трябва ли да носят фереджета върху скафандрите.И в коя посока в открития космос е Изток?

9

Дядо Иван

преди 7 години

БРАВО!!!! САМО ТАКА!ЗАТОВА ЕДИН ДЕН А Р А Б И Т Е М Щ Е. Н И. С Е ИЗС...Т НА ГЛАВИТЕ, ЗАЩОТО ЛЕКАПОЛЕКА, ВСИЧКО ИМ РАЗРЕШАВАМЕ!

8

Анонимен

преди 7 години

"Покайте се, защото наближи царството небесно.""Аз съм пътят и истината и животът."Иисус Христос- Бог и Спасител на човеците"Бог е дал Единородният Си Син, за да не погине нито един, който вярва в Него, но да има вечен живот."Хора, събодете се! Бог ви обича толкова много, че е дал Своя Единствен Син, който е поел нашите грехове на кръстта. Благата вест е, че Иисус Христос идва скоро и ще съди всеки според делата му. Исус ще прости всички ваши грехове!!! Търсете го и ще го намерите.

7

Анонимен

преди 7 години

И да лаете съда се произнесе:ЗАБРАНАТА Е НЕЗАКОННА!Колкото и да плюете Исляма няма да му навредите,защото вие сте Атеисти,истинските вярващи Християни,никога не биха реагирали така,както го правите Вие.

6

Анонимен

преди 7 години

Кметоете, които забраниха буркините нямат намерение да отстъпят. Борбата тепърва предстои. А спорове, спорове във Франция има за всичко. този обаче засяга пряко идентитета на Франция. така преди време в Швейцария имаше референдум, на който швейцарските гражадани защитита правото си да имат алпийски пейзаж и се обявиха против минаретата - пак въпрос на идентичноснт.

5

славянин

преди 7 години

''Демокрация'' и толерантност! Най-прекият път към ада!

4

Анонимен

преди 7 години

до:4 ами може би твоята,а?

3

Анонимен

преди 7 години

Всеки има право да се облича както иска!Тези забрани са популистки!

2

Анонимен

преди 7 години

Шарли Ебдо защо млъкнаха

1

Анонимен

преди 7 години

AMI SEGA????