41

Люта чушка едно

преди 8 години

нека си обличат цигарките в калъфчета... после тях ще ги обличат в ковчези ...

40

Анонимен

преди 8 години

Както винаги веднага се оформиха два лагера, които са готови главите си да изкъсат... Ами то е до култура и възпитание, и за едните, и за другите. Не съм пушач, но не ми пречи че се пушело в заведенията, не ходя където не ми харесва и въпроса е решен. Виж, за работното място, категорично съм против да се пуши, защото не съм там по желание и не мога да си сменям работата, заради няколко ***, които нямат елементарно възпитание да се съобразят с околните!

39

Никога

преди 8 години

за нищо няма да помогна на пушач!Пушачите са арогантни,нагли и егоисти,мислещи си само за собствения кеф.Да го видя паднал,даже и по телефона няма да се обадя!

38

Анонимен

преди 8 години

36, всичко да бъде както трябва с бременността на жена ти, но какво по дяволите е търсила около пушача? И що за ненормална идея да го биеш? *** селщината, човек :) Ти наясно ли си че всеки втори носи нож, и е било въпрос на добра воля да не те пробие на няколко места...

37

20

преди 8 години

Аз ли съм ти виновен, че нямаш воля :) Ако искаш и пури пуши, това не променя фактите... а те са, че пушенето е страхотна глупост, а цигарите не могат да откажат само непълноценните и безволеви хора. Хайде почвайте с минусите. Не ми пука!

36

Цветан Караилиев

преди 8 години

А и един пример от далечното врем на "сухия ржим"в САЩ.Контрабандният алкохол бързо напълни джобовете на орг.престъпност.Ето ви и аналогията-огромни количества контрабандни цигари се продадоха.От тях и изработващите си сами цигарите в хазната не влиза нищо.Докато цените бяха поносими,не съм си и помислял да се занимавам с това.По-добре по-малък,но влизащ в хазната акциз,отколкото висок,но лесно заобикалящ се

35

аз

преди 8 години

До АнонименАма няма да ми каже леля ти Менда дали да пуша или не, пък и кой кръщава детето си Менда....ай, стига ***...

34

Анонимен

преди 8 години

Онзи ден бих един, защото пушеше до бременната ми жена.Аз какво съм виновен, че пушаците нямате за какво друго да си харчите парите и сте решили да се тровите, а? Същата работа като тия, дето разхождат мастиите по парковете.

33

Цветан Караилиев

преди 8 години

До Анонимен 26 Като не щеш да те окадяват,ходи си в заведения за непушачи,макар че май повечкото фалираха.Колкото до цената на цигарите,правя си ги сам,имам елмашинка за пълнене,перфектно работи,и от мнението на подобни недоклатениедва ли ми пука

32

До Боряна Павлова

преди 8 години

Скъпа Бубе,Може ли да разшифровате това което е написано като заглавие на статията, защото средностатистически интелектуално ограничен български мъж не може. Заглавието влиза в топ три на най-тъпите неща, които съм видял тази седмица в тази "медия" Dnes.bg, категорично се вписвате в екипа на илитерати и профани, които нямат елементарна култура както и креативното мислене на хамстер,Поздрави,Ваш критик.

31

маке

преди 8 години

манете картинките ами обяснете кви гадости още се слагат в тютюна на тия новите кутийки

30

Анонимен

преди 8 години

Откажи цигарите, остави депутата, да умре от глад!

29

Коки

преди 8 години

То картинките все тая, ама кинтите са сериозни.

28

Анонимен

преди 8 години

Вече три месеца не пуша и един депутат умря!

27

Анонимен

преди 8 години

Остави депутата, да умре от глад!

26

Анонимен

преди 8 години

Пушачо опомни се! Ти си този, който храниш депутатите!

25

отговорен пушач

преди 8 години

За тоя дето са му писнали миризливцитеА ти, малко злобно човече, знаеш ли по колко лв на месец тия "***" както ги наричаш, в хазната чрез акциза на цигарите? Има ли изобщо идея за колко стотици милиони става дума? Ти, самият, внасяш ли си дори жалките 10 лв здравна осигуровка?

24

Анонимен

преди 8 години

Писна ми разни *** да ме окадяват по барове и кафенета. 50 лв/кут. е добра цена, пък може и без картинки. Само цената с големи червени цифри. :-D

23

Анонимен

преди 8 години

Удари депутата и му намали заплатата!!!

22

Анонимен

преди 8 години

Сложете им още 100% акциз! Като не ги плашат картинките, ще ги уплаши сметката.И присъди за контрабандистите като за кокаин!