33

позитано 20

преди 7 години

Збогом БСП. Пожелавам Ви участта на СДС.Дано България се отърве най-после от социалистическите милионери, дето не са произвели и един пирон , и да стане нормална европейска държава , каквато заслужава да бъде.

32

Анонимен

преди 7 години

Добро утро, герберски ***! Сезонът на хонорарите започна - дерзайте!

31

Анонимен

преди 7 години

БСП-България куриерска служба между Брюксел-Москва

30

сотко

преди 7 години

Ами по добре куриер, отколкото обикновен зрител и чешещ се по червената перука *** комунист. Ако ти, госпожо беше, какво щеше да направиш? Ами няма как да отговориш, защото не си получила нарежданията от Москва

29

демократ

преди 7 години

*** какво прави в Москва. КУРиер ли е или е ходила там само КУРбет? Ние сме в НАТО и руски вражески агенти не е нужно да знает какво се говори между държавни ръководители на две натовски държави.

28

Мъни, мъни, мани...

преди 7 години

Откъде се взеха толкова защитници на неолибералната партия ГЕРБ? Права е Нинова!

27

sofeto

преди 7 години

Напомня, напомня за себе си.... да каже нещо пък каквото и да е!

26

Въпрос

преди 7 години

Каква алтернатива предлагаш Нинова по отношение на външната политика?

25

Анонимен

преди 7 години

Пинизите са ясни. Столетницата знае, че едва ли може да разчита на повече от 10% и по всякакъв начин се опитва да привлече неориентиран електорат, та белким додрапа до балотаж. Бойко ще ги отвее още на първи тур обаче.

24

Анонимен

преди 7 години

Точно това куцо магаре Борисов, което ходеше по Израел на патерици, ли намериха да използват за куриер?

23

ДС

преди 7 години

Не мога да го гледам Борисов. Не искам повече да управлявва. Той е катастрофа за нас. НО в случая изигра картите точно както трябва. Евала.

22

Анонимен

преди 7 години

Тази лелка я избраха не нашите другари,а другарите от Кремъл. Също така те избраха и кандидат президента им. Нашите другари само слушкат и изпълняват.

21

Rarstafar

преди 7 години

Чудя им се на БСП-арите, все пак са голяма партия... Не може да няма между тях някой свестен и разумен. Как можаха да изберат тази не много умна лелка? Може би защото е устата и лае срещу каквото и наредят?

20

Анонимен

преди 7 години

Ами преди беше гавазин. Сега пък е куриер. Има развитие.

19

Анонимен

преди 7 години

Волното изпълнение на другарА пожарникар, могат да ни доведат само до огромни проблеми,член сме на 500млнна общност, която не си сътрудничи с диктатори( уж), като такива трябва да защитаваме интересите на общността, но и да я накараме, и тя стриктно да следи за нашите! Ето това е дипломация, а не пуделските, безпринципни изпълнения на малограмотни хора.

18

Албена

преди 7 години

Какво му е на Борисов бе хора,стига сте си чешели езиците ами СВЪРШЕТЕ някоя полезна работа,с приказки всеки може.

17

гс

преди 7 години

До gs - то ако куриерските услуги ги продаде скъпо на меркел и ес даде няколко млн евра за зашита на границите и тн кво пречи да сме куриери, то и тва е бизнес

16

Анонимен

преди 7 години

Борисов е премиер от ЕС и трябваше да разговаря с Ердокой, като с див азиатски в***рварин, дипломатическата активност на ,,нашият", трябваше да бъде насочена към европейските лидери,за изготвянето на единна и категорична позиция, а не да ходи диван-чапраз,при този сатр***п !

15

gs

преди 7 години

Последните 2 седмици Бойко показа какво значи дипломация. Напълно е прав, ние граничим с Турция, а не с Германия и Австрия. Зависими сме основно от Русия. Руснаците се сдобриха с Турция. Ние на кой да се опънем точно? На двата колоса, между които се намираме, или на беззъбия ЕС, който идея си няма какво да прави в сегашната ситуация, освен да се чуди как да въведе ограничения за източноевропейци (виж за спавка Великобритания, която иска да ограничава румънци и българи).

14

Мистър Х

преди 7 години

Смехотворно е да бъркаш куриерските услуги с една дипломатическа совалка в една изключително напрегната и крайно опасна за България ситуация. Аз даже смятам, че тази активност на Борисов закъсня и трябва да продъжи с пълна сила.