32

Архаичен

преди 7 години

Искам да съм ром в България!

31

Край

преди 7 години

Властта все полага "огромни усилия" и все не успява. Нищо не успява демократичната власт освен да обогати властимащите.

30

Maks

преди 7 години

До АнонименТе не крадат , те берат - джилезу , ток , и всичко каквото им трябва . Не плащат данъци, вода , ток , здравни , но ги лекуват безплатно в спешните центрове.

29

Анонимен

преди 7 години

ТРИ МЕСЕЦА ЗАТВОР ЗА СКИТНИЧЕСТВО. КАКТО Е В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ.

28

boby

преди 7 години

Леле, 40 зайкини, да им вземат един заек, че горките зайкини голяма суша :D

27

Анонимен

преди 7 години

инджиниери!

26

Суека

преди 7 години

Или им дайте пари и да стават земеделци на село или шут в гъзът ако ще крадът по градовете и селата и на някой остров да се самоизяждат . Като отидат в чужбина и ги хванат в престъпление вадят БЪЛГАРСКИТЕ лични карти и почват да се правят на тежкари и да искат помощ от еничарите от ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО и другите там институции а !?

25

Анонимен

преди 7 години

Колку е красиво туй жена.... Ще я джасам на 99 до припадък.

24

Дедо Гого

преди 7 години

До РАЗЯРЕНА : Права си ! И ще допълня, че те живеят както им изнася, не се боят от санкции и глоби...И на всичко отгоре имат лични карти с адресна регистрация и прочие...

23

ХА ХА ХА

преди 7 години

Премахвали такива катуни, ама те се местели другаде?! И какъв е извода бе умници? Извода е, че никой не го е страх, да се заселва на забранени места! Я по закон за такова нещо да влизат в затвора, дали пак ще го правят? Защото това е умишлено действие, не е без да иска! Прибирай го в затвора, пращай го да бачка, да си изработи свободата, после ако иска пак да се заселва така! ВСЕКИ СКАЧА СПОРЕД ТОЯГАТА!

22

Анонимен

преди 7 години

Бих се записал на курс по *** и бих забравил да говоря български, ако на мен се гледа така благовенно - като на човек - строим където ми падне, бутат ми незаконната барака и ми дават общинско жилище, ток не плащам и на никой не му дреме, вода също...много е трудно да си бял човек в българия

21

Речено сторено

преди 7 години

До ГНЕВЕНАми то на мен ги спряха вече веднага щом преминах 350 лв. праг. И за сега не мисля да се размножавам повече.

20

още по-разярена

преди 7 години

До РАЗЯРЕНА Абсолютно си права, всичко което казваш е истина и аз съм като теб. Има и работливи роми, които са в чистотата, има и такива които са транспортни работници, хамали а който е учил и нещо по-добро, но болшинството са неграмотни и крадливи. Какво правят от провинцията в София, то тази София не може да побира кой от кое кътче идва, има си някакъв предел. Жителството си беше О.К. едно време, ама имаше все пак глави да мислят. Безпартийна съм но виждам разликата сега вече, защото хората х

19

цц

преди 7 години

Значи вече и по тв ги дават а мвр институциите се правят на ударени. Багер изселване да си продава 3етажната къща и това е. Ей тия само от бой разбират. Ама държава няма да ги подпука.

18

Жоро

преди 7 години

убавец...че и с прическа :)

17

Анонимен

преди 7 години

Аххх Татооооо,къде си......?

16

ЗАНЗИБАР

преди 7 години

* крадат на други * кабел, с който вторите са крали ток от пътна рекламна табела.... УНИКАЛНО!

15

Предложение

преди 7 години

България трябва да дава 1000 евро на всеки ***, доказал. че е живял 3 години извън страната.

14

Асен

преди 7 години

До ГНЕВЕНАма защо ти решаваш кои колко да се размножава, и чие размножаване трябва да се контролира, как така реши , че си нещо повече от останалите 8 милиона и точно ти имаш право да решаваш тези неща?

13

WTF?????????????

преди 7 години

Щом имат къщи, защо не са разрушени кочините и не са арестувани?