54

Анонимен

преди 7 години

И ко стана, Плевел? Евроатлантическите ни ценности да не направиха завой на североизток?

53

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...........Точно а ГЕРБ вече десет години. Вървят след свещената си крава и чакат да изсере някой диамант.........Не ме интересува какво правят поддръжниците на ГЕРБ. И ГЕРБ ще си отиде като НДСВ, а Бойко подобно на набедения цар се оказа проруска креатура. Бедата е, че вие русофилите вече повече от век и половина ходите след свещената крава Русия и това, което изкара отзад и го стовари на българските глави го размазвате и уверявате българите, че са диаманти.

52

Анонимен

преди 7 години

Преди години четох из медиите, че в Индия един скрил 1722 диаманта в купа сено. Обаче една крава ги изяла И той ходел след кравата да рови в ***. Точно това правят и поддръжниците на ГЕРБ вече десет години. Вървят след свещената си крава и чакат да изсере някой диамант. И ровят с надежда, ама нищо Но пак чакат, щото много добре знаят какво е излапала

51

анонимна.

преди 7 години

Най- после прогледна. Браво на офталмолога.започва правилното лечение.

50

Анонимен

преди 7 години

Чул съм как испански, френски, английски, американски, чешки и славенски посланици говорят на български. Само руски не съм чул. И няма да чуя. Защото руснаците венаги са ни имали за Задунайска губерния и са се отнасяли пренебрежително към България. А Плевнелиев не е русофоб, както тук го наричат руските лакеи. Кагато казваш истината, че русия е агресивна държава, която анексира чужди територии, това е истина, а не русофобия.

49

Анонимен

преди 7 години

Най големият русофоб,най верният слуга на Вашингтон,човекът,който до толкова мразеше Русия и християните,че денонощно мечтаеше да обяви война наПутин.Нямаше го известно време,очевидно са прменили медикаментозното лечение.

48

Анонимен

преди 7 години

Сигурно европолитиците, барабар с Путин и Ердоган, си го пускат с превод, когато са имали тежък работен ден, та да се отърсят малко.

47

оги

преди 7 години

на базата на равнопоставеност и взаимно уважение - колко хубаво им е го казал

46

Анонимен

преди 7 години

Тоя в дясно хич не пие водка. Като го гледам още тука се е одървил от пиене. *** кво друго да прави, нали си имат само 2-3 войни и само за тях си говорят горките.

45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен59Около руската *** ли да се увърта гордия български лъв според теб? И русофилите трябва да оставете Левски на мира. Защото можем да се запитаме какво би казал Апостола за хибридната война на Русия срещу България и за предателите-русофили.

44

Анонимен

преди 7 години

В кабинета на плевнелиев виси портрета на Васил Левски. Как мислите, какво би казал Левски за мандата на плевнелиев? И ако Васил Левски беше жив днес, къде ли щеше да го "изолира" "демокрацията ни"? Гордият български лъв, днес прилича на мършава котка която скача от контейнер в контейнер, т.е. ориентира се в посоката от която смърди по силно...

43

Анонимен

преди 7 години

Отношението на Русия към България и българските институции личи най-добре в злобните и истерични русофилски коментари насочени против държавния глава.

42

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че от Съединението до днес Русия винаги е била против България и българската държавност.

41

Анонимен

преди 7 години

За пореден път се убеждавам че нашите политици са истински мекотели! А този е страшно неориентиран. Мандатът му свърши, без да чуем от него една "мъжка приказка". Така става, когато си продадеш душата на дявола....

40

Катон

преди 7 години

Нужно ли е всеки посланик дето мине от тук да му дадат орден? Какви точно са постиженията им? Да клечат тук и да философстват им е част от длъжностната характеристика, не се брои.

39

Басня от Езоп

преди 7 години

Охлювът награди орела. При награждаването каза, че всички можем да пълзим и че е щастлифт че е част от голямото пълзящо семейство. Орелът не го доизслуша. Отлетя.

38

Анонимен

преди 7 години

този орден стара планина като бонбони го раздават.

37

Анонимен

преди 7 години

Плевенлиев взе да осъзнава, че имаме плащания към Русия. Или пък са му наредили евроатлантиците да се прави на ларж. Какъвто и да е случая, да ходи са си вързва камъка и да скача в Искъро, дето е най - дълбоко.

36

българин

преди 7 години

Тоя руски мармот беше жива отврат, дано новият да е малко по-свестен !

35

demograph

преди 7 години

Плевнелиев отвръща по християнски на на ударите на Исаков под кръста Отношенията между Република България и Руската Федерация винаги са били в центъра на общественото и политическо внимание и интерес. Те имат своя здрав фундамент, характерен за държавите с дългогодишни исторически традиции, Той поставя Русия и България наравно. А руснакът едно си знае едно си бае .., когато отбелязваме Трети март, на връх Шипка се изкачват хиляди хора, за да честваме руските войни и българските опълченци".