11

Анонимен

преди 7 години

СТИГА ЕВТИН ПР, БЕ!

10

Равенство?!?!?!??!

преди 7 години

"Малко по-късно и двамата бяха преместени в София с реанимобил, изпратен по личното настояване на премиера Бойко Борисов."А в същото време обикновените хора гинат като мухи, а оцелелите събират пари за лечение на деца със СМС-и. Не си ли човек на Тиквата, в България си никой, така ли?

9

БАСИ

преди 7 години

Абе стига с тая пропаганда, това тук заприлича като северно корейска медия!За какво ще му благодарят на Бойко? да не гие оперирал, направил първа помощ, какво е направил Бойко? Той освен да се разхожда и да го снимат за пиар друго не прави.

8

WTF?????????????

преди 7 години

На Тиквун пък защо? Едно време така благодаряха на Тодор Живков, сега така благодарят на Ким Чен Бай *** в Северна Корея. Тиквата ли ги излекува, той ли дойде с линейката да ги прибере от пътя?

7

Анонимен

преди 7 години

Че те тези реанимобили не се ли използват без разрешението на Борисов?

6

сминдух енд чесън

преди 7 години

Благодарности на румънската гражданка ,бе чиято намеса нямаше да благодарите на премиера и ВМА

5

Анонимен

преди 7 години

Ако не е ББ държавата спира. Въпросът е защо навсякъде трабва да се намеси ББ за да работят институциите нормално?Не сме нормална държава, щом ако не се обади ББ лично нищо не става.

4

аз тамм

преди 7 години

т.е. имате ли здравен проблем няма да получите нормална здравна помощ и ще ***, ако не сте известен и не се обади премиера.Това важи при кражба, убийство, образование, административен проблем в държавата на мафията.

3

някой

преди 7 години

"Алпинистът и екологът ведно: Благодарим на премиера" - това пък какво беше? малко PR- реклама?

2

преди 7 години

Баце много малко плаща на еколозите , казвал им каквото си изкарат с подписи !

1

Джо

преди 7 години

Стига му лизахте дирника на тиквата!