91

Анонимен

преди 7 години

преводача е виновен

90

Анонимен

преди 7 години

Боко Тиквата си е т.ъ.п.а продажна мутра. Като нищо е казал да се обединим с Турция. Той туркофил и най-вече алчен прос.так, който пред нищо не се спира да краде. Нали кумир му е Тодор Живков. Крайно време да го свитнат както всички други мутри досега.

89

Анонимен

преди 7 години

*** майтапа комунизма ни направи хора живеещи в градове от бетон с развито общество с ограмен икономически потенциал - стотици заводи и развити отрасли. Е да имаше и редица ограничения. А сега сме батлак и скоро не му се види края. Ние нали сме в обединени в момемта - ЕВропейски съюз. Не много печелившо за хората но за политиците - да.Тъй че взаимоотношения с Турция ДА но обединяване НЕ.

88

българин

преди 7 години

Бойко е предател - предава България

87

Стоян

преди 7 години

Турците пущат малко имигранти да могат да се хранят нащите каналджий,и да могат да хващат и граничните полицаи по някой и друг мигрант.И да могат да пишат и весниците.На всекиго по малко,колкото за хляба.

86

Анонимен

преди 7 години

Василев, с тези обръщения си по-селянин от селяните. Мозъчето ти в течен вид ли е, иле не знаеш с коя глава да мислиш

85

до трактор

преди 7 години

По последни данни, които дори Тиквата потвърди, броят на заловените У НАС бежанци се е удвоил. Я ти се замисли преди да ми обясняваш как мустака ги бил спирал.

84

Анонимен

преди 7 години

"След като бях в комшиите ни наскоро, сега вече аз съм напълно за обединение с Турция, и то час по скоро!"Границата е отворена, трябва само да я пресечеш и да се обединиш с чал мите си.

83

Трактор

преди 7 години

До до ТракторС договор или без договор, но към Гърция ги пуска нали?А към нас ги спираЗамисли се малко

82

Анонимен

преди 7 години

Да станат героите , да видят позорите

81

до Трактор

преди 7 години

Ердоган няма да пусне бежанците, защото има договор с ЕС, не знам какви глупости ти е раждала главата.

80

Трактор

преди 7 години

Ердоган няма да пусне мигрантите към насЩе ви кажа защо:Турция има същото отношение към България, както България към МакедонияИскаме да се обединим с Македония нали? защото я считаме за наша земябила е наша едно време, имаме обща история, и ни боли ако Македония страда, не бихме и навредили Ами турците мислят по същия начинИскат да се обединят с България, за тях ние сме повече от приятели дори страдат когато ги обиждаме, както ние страдаме когато македонците ни викат "татари"

79

_Революционер_

преди 7 години

Дано Левски, Ботев, Хаджи Димитър ни закрилят от небесата, че ***.та си е е.ло, никое от другите правителство сме нямали толкова голям национален предател, крадци да но да изложат България на толкова голям риск не......

78

Даола

преди 7 години

" Да даде главите на всички ФЕТОджии" С ятаган ли ще ги сече?

77

Анонимен

преди 7 години

Простият едЕот защо се меси кАдето не му е работа?Оправил нашата страна, та иска и света да оправи!

76

хи-хи-хи

преди 7 години

Тази снимка става за плакат на ГЕРБ!С нея ще го запомня ,този дебел и непохватен мечок.Все едно гледам Петко Бочаров и Тато.А иначе се прави на мъжкар , мишока му с мишок.Бистришки тигър , с излъчване на хамстер.

75

Анонимен

преди 7 години

Бойко ходел и се унижавал и все в името на България?! Ти как си? Хапчетата пиеш ли си ги?Защо трябва да се унижава /а покрай себе си и нас/? Има ли друга държава, която така да се унижава? Хората си имат достойнство. Ако Борисов не знае тая дума, ако не знае как да се държи по света и само ни излага като протежето си - президента да си подава оставката. МИЗЕРИЯ, САМОУБИЙСТВА, ОГРОМНИ ДЪЛГОВЕ. И пак ни повтарят колко бил незаменим Стига вече!

74

ДЕПУТАТ

преди 7 години

БАЦЕ КАЖИ КЪДЕ СА 20 МИЛИАРДА ЗАЕМИ И ПАРИТЕ ОТ КТБ,КЪДЕ Е ОГРАДАТА ЗА МИЛИОНИ

73

Анонимен

преди 7 години

Всики разбрал, каквото си пожелал, а написал, каквото Ердоган му казал.Не разбирам обаче защо вините ББ за извратените турски зависими медии!Тези наистина са в състояние да ни залеят с мигранти и всякаква подобна ***. Дано Бате намери решение за този проблем, че инак - дупе да ни е яко!

72

ОПАА

преди 7 години

АЕЦ Белене наричан доскоро от Борисов гьол. Изведнъж гьолът придоби стратегическо значение и го предлагаме на Турция, въпреки, че атомна централа представлява стратегически обект от системата за национална сигурност на страната. В официалното съобщение за срещата в двореца Долмабахче не се дават подробности за разговора между Борисов и Ердоган за атомната централа в Белене, но според запознати преговорите са в напреднал стадий. За прах в очите Борисов говори пред медиите предимно за мигрантската криза и отношенията на Турция с Европейския съюз, представяйки се като пощенски гълъб на турс