19

глупости,

преди 7 години

На мен ми прилича на пиян шофер който е качил колата на кантар и предните гуми са във въздуха и неможе да я изкара сам, ако не го издърпат.

18

край

преди 7 години

Да мислиш че има смисъл колите в София да се увеличават по модела всеки човек с кола / по възможност ГЛ и Кю/ бая трябва да си лумпенизиран. В София са старите дизели на Италия така че сме обречени да дишаме най-грозния въздух. БЪДЕЩЕТО в големите градове е на силния градски транспорт и малките бензинови и ел. колички паркирани на ПЛАТЕНИТЕ им местенца. Който си мисли друго е от миналия век.

17

въпрос

преди 7 години

"ВН" не беше ли Варна? Или нищо не съм в час?

16

край

преди 7 години

Три неща са много дразнещи в българите - 1. паркирането на тротоара "щото няма къде". 2. святкането по магистралата "щото искам да си карам бавареца с 250 а тия мишоци само ми се пречкат" 3. пиенето на евтина бира от найлоново шише пред панелното гето "щото Левски/ЦСКА е голем отбор и всички са моного гадни".

15

до 14 край

преди 7 години

Ти явно не си от София, а и май си заразен с някаква криворазбрана екологичност.В София повечето коли са относително нови, а по-стари коли карат повечето новодошли от провинцията. Дизелите с евро 5 и евро 6 не замърсяват повече отколкото колите с бензинови двигатели, така че отношението ти към дизелите е остаряло с 20-30 години. Проблемът с паркирането в София е в факта, че кметовете на София искат постепенно в цяла София да се плаща за паркирането, като не искат да въведат ред в паркирането.

14

Анонимен

преди 7 години

Ако някой си задава въпроса "Защо във Видин и околностите хората не са заможни?" - ето част от отговора!

13

Факт

преди 7 години

Ясно е, че колите ще се увеличават. Който мисли обртаното, май не си е пил хапчетата. Тук другаде е проблема - на мястото на малка къща с двор, се строи голям блок, а местата за паркиране, които са предвидени в рамките на блока са крайни недостатъчни, т.е. отдавна трябваше да се промени закона, така че никой от живеещите или работещите в новия блок, да не паркира на улицата.

12

край

преди 7 години

Колите ще намалеят като стане скъпо да имаш кола в София- 1.ПЛАТЕНО паркиране в целия град 2.качване на данък МПС. 3. затягане на прегледите че 2/3 от колите истински преглед не мвогат да минат. Стига сиромахомилство - задръстихме улиците с барутници и дишаме най-мръсния въздух в Европа.

11

Анонимен

преди 7 години

Защо да не паркира така? И без това нормалните хора не стъпват на тези така наречени детски площадки, понеже те са минирани от кучешки ***. А добрата хигиена изисква изпражненията да се газят с автомобил, не с крака.

10

край

преди 7 години

В България джиповете се продават с рекламата че са "УДОБНИ ЗА КАЧВАНЕ ПО ТРОТОАРИТЕ" в нормалните страни това е табу и води до жестока глоба. Защо въобще харчим пари да ги правим като после ще катерим колите си по тях. Местата за паркиране много повече няма да станат - КОЛИТЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЯТ.

9

край

преди 7 години

Ако така паркира някой в Белград, Букурещ, Атина или даже в Истанбул ще плати глоба по скъпа от колата му. Тук фандъкова иска само да се харесва на всеки и не желае да въвежда ред - счита го за непопулярно.

8

SD

преди 7 години

До Анонимен 2Вярно ! Аз го мислех за ОРЕл а то се оказа щраус .

7

край

преди 7 години

Кореняците също можели да са глупави.

6

край

преди 7 години

Решаването на проблема с паркираните навсякъде коли е ТЕСТ за това дали българите могат да организират държава.

5

Кореняк Сф

преди 7 години

Затова София е заприличала на боклукчарник - защото всичката некадърна *** от провинцията, която не може да се реализира там, се заселва тук. Крайно време е, отново да се въведат ограничения при заселването в столицата!

4

край

преди 7 години

Българите си паркират колите по тротоари, градинки и детски площадки. Създаваме враждебна за хората среда. Обичаме колите си повече от децата за това ще изчезнем.

3

край

преди 7 години

Раозчертаване на цяла София със ЗАКОННИТЕ места за паркиране. Всеки паркирал извън тях - ГЛОБА. Задръстихме градовете си с коли -катерим си ги вече по главите. От 15 септември - средната скорост на придвижване с кола ще е 13-15 км. в час. Само ще си мислим че се движим а реално ще си дишаме дизеляците. На фандъкова и липсва смелост и характер да въведе Ред в София.

2

Анонимен

преди 7 години

Хахахахаха, паркриал е точно като щраус, зарил главата в пясъка :D

1

Анонимен

преди 7 години

Селянин див. Това е истината.. Най-вероятно и млад като гледам "подобренията" по колата. Солидна глоба и да не се повтаря.