5

Анонимен

преди 7 години

Аз съм за буркините.Тази дреха, както е и мокра прецаква чудно яйчниците и бъбреците.

4

Овча Купел

преди 7 години

Когато навремето си, в далечната 1996г. се добрахме до заветната "Шенгенска Виза" с група състуденти и отидохме на екскурзия за пръв път във Франция, освен невероятните за нашите соц-стандарти постижения, стоки и услуги, нещото което тотално ни зашемети беше огромния брой свободно разхождащи се по улиците на Париж умотани мюсюлмани и мюсюлманки! Спомням си как тогава си говорехме, че с тази ислямска измeт Франция не я чака нищо хубаво! Сега си давам сметка, уви, колко прави сме били!

3

Уайфай

преди 7 години

"Буркините не са религиозен символ, а утвърждаване на политическия ислям в общественото пространство", написа той."ЩЕ СЕ СЕТИШ! ИСЛЯМА НЕ Е РЕЛИГИЯ, А ВОЕННО-ПОЛИТИЧЕСКА ДОКТРИНА!

2

Дора Габе

преди 7 години

Идиотията няма граници! Бог да прости Европа, Бялата раса и християнството! Франция, Германия и Швеция вече доброволно бяха превърнати в ислямски кочини, с активно действащи Шериятски закони, останалото предстои! И никак не е красиво. Това са фактите!

1

Шаран БГ

преди 7 години

Нали "велика" Франция е демократична република ? Защо се водят дебати сред политиците?? Политик за народа си не мисли !! Той мисли само за собствените си кариера и джоб ! Защо не проведат Референдум ? В една"***" Швейцария, за всичко едро и дребно, през месец , управниците и се допитват до народа !! И във Франция, и в още "по-велика" България не може да се правят референдуми , тъй както искат хората ! Евентуалистически може - но както искат политиците и Конституционните независими !!??