86

да се маха-вън &

преди 7 години

Решила Меркел да каже нещо и тъкмо си отворила устата, Бойко Борисов я прекъснал и казал: - Каквото и да кажете напълно подкрепям вашето мнение- знаете, че съм най-надежния Ви партньор!

85

Родолюбец

преди 7 години

Ислямистът Ердоган многократно е заявявал своите неоосмански апетити към България и ще използва именно тези бежански маси, за да си постигне целта. А от Запада можем да очакваме само да му изръкопляскат, както го направиха през 14-ти век.Глупав и зомбиран народ = пропаднала държава!

84

Анонимен

преди 7 години

Истина е, че Ердоган е нагъл и непредвидим. Спретна големия атентат срещу кюрдските младежи за да започне гражданската война в източната част на страната си. Използва химическо оръжие за да накара щатите да започнат сухопътна война против Асад. Спретна си пуч за да вкара 100хиляди интелигенти в затворите.(Обезглави нацията си, която и без това е на образователното ниво на българските роми - само 25% имат завършено основно образование)Как няма да се страхуваш от такъв фанатизиран султан?

83

Анонимен

преди 7 години

Ама и журналистите вадят от контекста някоя реплика и тя придобива съвсем друг смиъл и ударение. Стар трик. Аз лично не връзвам.

82

анонимен

преди 7 години

защо някой безстрашен журналист не го попита ще пие ли кафе с Местан днеска на турска територия.Вчера Местан на разговори при закрити врати разбира се,днеска привикан Борисов на разговори пак при закрити врати.И после каквото ни кажат,това е ние винаги вярваме на Борисов защото единствено той не ни е лъгал никога,винаги е бил честен ,другите лъжат но Борисов никога.

81

Анонимен

преди 7 години

Бате Бойко, ще посмееш ли да кажеш на Меркел, която покани мегрантите в Европа и не може да признае грешката си(толкова е самолюбива), това което и каза вчера чехският президент:"това с мигрантите е абсурдан хуманизъм"?Първата стъпка към спирането на мигрантския поток е ЯСНО ДА СЕ КАЖЕ от Брюксел и от всички европейски лидери:"ЕВРОПА НЕ МОЖЕ ДА ПРИЕМА ПОВЕЧЕ МИГРАНТИ! Изчакайте да върнем всички, които изват от безопасни страни, всички които не желаят да учат и работят тогава ще приемаме нови!"

80

спонсор на МВР

преди 7 години

Хубавата новина е, че пожарникарят замина за Турция. Лошата новина е, че ще ни го върнат и от там.

79

Вазелин Маринов

преди 7 години

Идва време разделно. Хората няма да се излъжат от страховете Му! Но това, което е замислил зад гърба на Европа е много лош знак. Днес ще замирише на изгорял вазелин на моста в стамбул, а от утре жална ни майка-пак ни поробиха! Последен шанс да изрием гражданите за европейско развитие: Всички срещу един!

78

Терзиев

преди 7 години

Добре бе, защо трябва да се страхуваме. Тези тъй наречени мигранти, да не идват с танкове? Затваря се границата и толкова. Нелегално преминалите се разтрелват! Ние искаме да имаме българска държава или арабска клоака?

77

Реалист

преди 7 години

Тоя сега пък се страхува - алоооо пожарната - хората си заградиха границите, войска пратиха там - нашият се страхувал - то не е кат да режеш ленти - направо си се о.*** и омазал до ушите....

76

Веселин

преди 7 години

Добре бе Бойко, какво толкова се жалваш, а нищо не правиш. Защо на границата не се дигне просто армията, кому го дирят в момента в Плевен или Ловече. Нима ако има война пак ще са си по поделенията, а не там където са събитията. Днес войната е на границата и мястото на армията е там. България съвсем спокойно може и да обяви, че спира да приема каквито и да са бежанци. Нека Ердоган да ги пуска тогава, къде ще идат. Много е лесно да се оправдаваме, а да не правим реално необходимото!

75

Бай минчо

преди 7 години

Айде сега, журналята му извадили думата с ченгел и всичките се палите.И аз не го харесвам тоя тиквун, ама а кажете кой е по-добре? Кой да го замести? А коя карикатура от последните 27 години беше по-добре?Боко ли ще е, друг ли - просто е мега вго.вняна цялата ситуация

74

без халюцинации

преди 7 години

Обстоятелството, че няма бог не означава, че пожарникаря трябва да заеме неговото място!

73

Анонимен

преди 7 години

Мята се Вождът на аборигените от страх,като риба на сухо,но изход няма и няма!Много му се иска просто да се махне от поста,но явно "Някой" го държи изкъсо да изпълни ролята на Иван Шишман и ни предаде безпрепятствено в подходящите ръце...за нов 500 годишен период,най-малко.А какво правят аборигените?Една част са като щрауса - глава в земята и НЕ ЖЕЛАЯТ,НИТО ДА ВИЖДТ,НИТО ДА МИСЛЯТ.Друга част,само клечат като клюкари пред мониторите и чакат друг Вожд,да ги спасява.Трета част - БЯГА!

72

Родолюбец

преди 7 години

Да очакваш помощ от Запада е все едно да очакваш от мъртвец писмо. Всички страни в региона охраняват добре и напрактика блокираха границата си и една нова вълна напрактика ни обрича на ново ислямско робство. А дали не е именно тази целта на българофобите от Запада? Предвид това, което се случи през 14 век, можем да сме напълно убедени.Каквото народът сам си е надробил, това и ще сърба, а националните предатели и българоубийци от ГРОБ са му приготвили ново ислямско робство!Бог да ни е на помощ!

71

Анонимен

преди 7 години

Бойко, стига си мрънкал! ГолЕм мъЖ си!Воените на границата ТРЯБВА да стрелят на месо. Как може да се толерира някой да минава под, над огради....???

70

д-р

преди 7 години

Като гледам пациента на снимката, той или взема прекалено много хапчета, или взема прекалено малко хапчета!

69

Анонимен

преди 7 години

Станищев да стане булка на Ердоан ;)Така ще спаси България

68

Кой друг ?

преди 7 години

Кой да е премиер...?Моля ?А, нямате предложения ?Другите се страхували ?Значи само Борисов е достатъчно куражлия да води държавата в такива трудни моменти.Другите се крият.

67

Анонимен

преди 7 години

Преди години имахме граница за да Не може да избяга българин навън.Никой не искаше да влиза у нас.Който иска на Запад го убиваха на границата.Това беше нашата граница до 1989.Не е била за защита, а за да бъде България един голям комунистически затвор.