39

Анонимен

преди 7 години

Az predlagam , kogato ima subirane v Bruksel , Boiko da otleti za Moskva ( edin put da go napravi) .Togava BCP - to I bATAKA shte ostanat bez elektorat.

38

Анонимен

преди 7 години

Със сигурност след 10 години БГ ще е супер държава - просперирала, модернизирана, хората ще са супер умни и интелигентни, ще летят свободно с автомобилите си до луната и чужди планети, медицинските услуги ще са напълно безплатни, както и образованието, независимо че е висше, канабисът ще е декриминализиран, ще са изучили реалността до най-миниатюрната частица, ще са разбрали и овладели квантовата механика, а качеството на живот ще е еквивалентно на това което са представите за рая в религиите :D

37

ROM

преди 7 години

Бойко Борисов ще присъства на откриването на третия мост над босфора.

36

Мама миа

преди 7 години

Няма угодия, батко... а какво да беше направил? Да не приеме поканата от съседна страна, при такъв важен момент? Освен това ще го играе и посредник между ЕС и Турция, не малка роля. Какво трябва да направи спроед вас? Каквото казаха патрЕотите ли? Да отиде и да каже на Ердоган, че ще насочваме ракетите към Истанбул, самя няколко дни след като казаха, че ще подкрепят българо-турски флот срещу Русия... Айде, без. Дори и да не го харесваме, в момента Бойко има що-годе някакъв международен авторитет

35

Анонимен

преди 7 години

Радвайте се и се гордейте! Обичат го хората навсякъде!Сега самия Ердоган,пръв му приятел на гости го кани,селям да му стори и ихтибар/ уважение / да му направи,с баклава да го черпи!След тая визита вече три папи и един султан ще са го по главата умна галИли!

34

Някой

преди 7 години

На всички е ясно че Бойко е слуга на Ердоган, всеки ден го доказва! Сега ще му каже да не строи Южен Поток и България загива след 20 години окончателно!

33

Анонимен

преди 7 години

Абе чудя се Лили Компетентното що не оди с Баце при Сър Ердоган?Може да му врътне някоя магистрала или винетка да му избичи!

32

Анонимен

преди 7 години

Правителствената служба не разкрива причините за посещението?!Изглежда въобще не са за разкриване!

31

Анонимен

преди 7 години

Истината е,че България е предадена от брюкселските тикви!За пореден път в нашата нова 138 годишна история!Нищо добро не сме видели от тях!27 години демокрация-разруха на България!Не съм членувал нито в БКП нито в БСП!!Нито съм гласувал за ГЕРБ! :-)

30

Джедай Мастър

преди 7 години

Ердоган да го погали по главата.

29

Велемир

преди 7 години

нека и той малко СВЯТ да види човека стига седя в АД,a BG

28

Анонимен

преди 7 години

Мазоли ще получите от писане на злобни коментари,а ако беше отишъл в друга държава,тогава щеше да го помажете с мед ама нали е пуста му Турция,че умрете от злоба!

27

Анонимен

преди 7 години

Брей,изприщихте се от яд. Отива заради вас,плювалници,да "вади кестените от огъня",защото никой политик до сега не е направил толкова много за България,като него.Само,че празните кратуни не могат да го осъзнаят.Не го заслужавате.---Остави ги селяните! План програма имат да изпълняват. Затова им плащат и плюят. Тежка работа, тежка съдба. Много плюнки. Много нещо. Пийте повече вода да не ви пресухне устата.

26

Анонимен

преди 7 години

Турската страна покани Борисов още преди месец. Няколко дни след преврата. Като се върне ще затвори училищата на Гюлен. Вестник Заман България вече обявиха на сайта си, че си отиват.

25

Анонимен

преди 7 години

Дано да е за добро.

24

анонимен

преди 7 години

Брей,изприщихте се от яд. Отива заради вас,плювалници,да "вади кестените от огъня",защото никой политик до сега не е направил толкова много за България,като него.Само,че празните кратуни не могат да го осъзнаят.Не го заслужавате.

23

Emigrant

преди 7 години

До ИСТИНАТАPurvo chervenite bokluzi v satvora, koito ispudiha milioni sad graniza. Posle ako iskate Borisov i pr (Ne e zwete pojarikarjat, no molja ne sabravjaite minaloto!)

22

Анонимен

преди 7 години

Борисов ще може ли да каже в събота на Меркел, това което и е казал днес чешкия президент: това с бежанците е "абсурден хуманизъм" ??!!

21

Анонимен

преди 7 години

Обаче, ще може ли да каже, както чешкия президент на Меркел, в събота, това с бежанците е "абсурден хуманизъм" ????

20

Анонимен

преди 7 години

Какво намеквате, че ще бъде емисар на турците в немско ли? На Ердоган вяра нямам, няма и да имам. Как не случихме на съседи от югоизток, как!....