15

Алекс 1

преди 7 години

Поне ти спри, Бояне, не си тръгвай от Живота!Остани, не можеш и не трябва да си отиваш! Бъди, живей, побеждавай !Енергията ти ни е нужна на нас, за да ни подкрепя в многото тъга!Дано Бог е с теб!

14

Стефанов

преди 7 години

Стискам ти палци, Бояне, дано всичко да мине! Господ да е с тебе.

13

Цецо

преди 7 години

Прекланям се пред такива хора, ще се моля Господ да го подкрепи в тази тежка битка...

12

молитва

преди 7 години

Господи,От сърце ти се молим;БДИ и ПОМАГАЙ на Боян да се възстанови, да стане ЧУДО и пак да бъде сред нас с одухотвореното си лице и поглед, със светлината и положителната енергия, която излъчва!Не ни лишавай от магическото присъствие на този твой добър син!Молим се и се надяваме, Господи; ПОМОГНИ на БОЯН да се върне в слънчевия свят здрав!

11

Анонимен

преди 7 години

Ех, дано и двамата се възстановят бързо. Само преди два месеца в катастрофа загинаха трима български зоолози, малко хора могат да са толкова посветени в тази недоходоносна мисия!

10

Наблюдател

преди 7 години

До Анонимен 8 , какво общо има ГЕРБ бе ***?

9

Наблюдател

преди 7 години

Ееех, защо на истинските човеци Боже?! Погледни към него Боже и му помогни! Ако изобщо те има....

8

Dani

преди 7 години

Човек с дух! Желая му сили и късмет!!!

7

анонимен

преди 7 години

АМИН!!

6

До Пламен

преди 7 години

Да я линчуваме казвам аз. Утре пред НС едно бесило и ще ти дам да ритнеш столчето.

5

Анонимен

преди 7 години

Стискаме палци за теб, Съни!

4

Пламен

преди 7 години

Що за малоумница е тая шофьорка ? Как от толкова места ще налети точно на двамата ?Сега сигурно ще се отърве с някакво минимално наказание, нищо чудно да почнат да реват от Румъния, че я тормозим тук и ще искат да си я приберат обратно, за да я съдят там където ще се отърве.Дано да се оправи Боян и да продължи да изкачва върхове, само възхищение може да изпитва човек към толкова силни и успели хора.

3

Божил

преди 7 години

Дано да е късмет да се оправи!

2

boby

преди 7 години

Абе то като ти е писано да се обесиш - няма да се удавиш. Дано се оправи човека, а дали ще катери пак осемхилядници - ще видим. Според мен няма какво да доказва. Да е жив и здрав.

1

Анонимен

преди 7 години

Бъди здрав, Бояне!Всички хора мечтаят, но не по еднакъв начин. Онези, които мечтаят през нощта в прашните недра на своите умове, се събуждат през деня, за да разберат, че това е било суета. Но мечтателите на деня са опасни хора, защото те могат да действат в съня си с отворени очи и да го направят възможен.Т.Е.Лорънс из Седем стълба на мъдростта