38

Иванчо

преди 7 години

Права е жената да си плаща на куките да не разгласяват факти пред медиите. Това не е възпрепятстване на техните задължения и процесуални действия. , Че ходят и изнасят вътрешни данни към медии е дори в разрез с техните задължения. Така , че това обвинение ще падне лесно в съда. Дори се чудя защо прокурорите го повдигат. Смях.

37

Бо

преди 7 години

Един приятел навремето казваше:"От железото бега акъла"! Няма лошо, стига тези напомпани младежи да си избиват агресията само в залата. За съжаление често виждаме, че избиват и другаде.

36

Анонимен

преди 7 години

До Арнолд 34Иначе Дека Дураболин, Нандтолон Деканоат и Тестостерон Пропионат е едно и също. :)------------------------------------------Първите две ОК, ама Тестостерон Пропионат и кво общо има с Деката :)

35

Анонимен

преди 7 години

Това са звездите на България, по пътищата и по ТВ-то! Напомпани маймуноподобни същества от мъжки пол, с 2 мозъчни гънки и кифли със същия брой мозъчни гънки, които се мислят за певици, реалити звезди и така нат. Стига вече простаците в тази държава да са най-отгоре! Има и интелигентни и нормални хора тук! Все още!

34

Анонимен

преди 7 години

Жалко за красивата българка. Чудно ми е ако тази попадне на оня другия българин от Шумен с щилката кой ще надделее? Българската красота или немската инженерна мисъл?

33

Анонимен

преди 7 години

Вместо да си уважаваме лидерите ние ги закопаваме,свобода за това нежно същество.Ани България те подкрепя

32

Анонимен

преди 7 години

Толкова ли няма какво друго да се каже, че само с тези "хора" ни занимавате?

31

До 40

преди 7 години

....ЗАЩО ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО ТРЯБВА ДА ГИ ТЪРПИ!Ех, пак старомодно мислене! Та това е елитът! Наш светъл пример, еврейско-гейски ценности.

30

Анонимен

преди 7 години

Анита Шмайзер - президент!

29

Анонимен

преди 7 години

ЧЕ ПОВЕЧЕТО НАПОМПАНИ СА ИМПОТЕНТНИ КОМПЛЕКСАРИ Е ЯСНО ЗА ВСИЧКИ, НО ЗАЩО ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО ТРЯБВА ДА ГИ ТЪРПИ!!!

28

Анонимен

преди 7 години

до Дознател 34да бе да тази ще се размине с 3-5 години условно дори и да е виновна все пак деото се гледа в варна

27

Анонимен

преди 7 години

И аз се пиша мъж, но с такава миска в леглото и на литър мастика ще изпадна в криза.

26

Падение!

преди 7 години

Преди партизаните избиваха елита, днес елитарите един друг се душат!

25

Арнолд

преди 7 години

До 28: Прегнила не е за след цикъл с GH, а за след стероиден цикъл, идеята му е да възобнови собственото производство на тестостерон, което е почти спряли, защото на тялото му идва на готово и спира да го синтезира. Имам 10+ години опит във фитнеса, 4 стероидни цикъла и съм запазил поне 80 процента от мускулната маса, имам преки впечатления. Проблемът не са стероидите, а незнанието как точно се използват. Иначе Дека Дураболин, Нандтолон Деканоат и Тестостерон Пропионат е едно и също. :)

24

Дознател

преди 7 години

Усещам как ще накиснат Киро скалата пък таз ще я пуснат

23

Бойко

преди 7 години

Никиолай е бил гюленист,намерени са следи за връзки на Николай със последователи на Гюлен във САЩ.Работим по освобождаването на Майзер и нейното награждаване за заслуги към република Турция.Общо взето тази теза би била по подходяща пред убийство по непредпазливост

22

Анонимен

преди 7 години

Ако беше някоя ромка нямаше да си правят труда изобщо да изкарат мъжа виновен, ама нали е мисис България трябва да и пазим реномето.

21

СА

преди 7 години

Нена.бана,жена жив дявол,а в случая и прилича на такъв!!

20

глупости,

преди 7 години

Абе арнолде, къв прегнил за хормон на растежа бе :) В един форум четох, че предписваха прегнил и при употреба на дека :) По фитнесите е пълно с *** дето няма елементарна представа какво и как да взимат. По форумите е същото, някой чул нещо от назобената батка У фитнесо и го разказва авторитетно на други балъци.

19

Анонимен

преди 7 години

Красавица,едва ли го е убила ,та тази жена е пример за подражание на младите ,не бива с лека ръка да губим звездите си,не бива да плюем елита