16

до 22

преди 7 години

водката ти е калпава.

15

До16

преди 7 години

От скитник На Тато ти приятелите от БКП и ДС те доведоха народа до това положение. Те са новите милионери, те ти казват че има демокрация, Много им помагат страха и овчедушието на Българина и това е новото робство- комунистическа демокрация. Всичко за тях нищо за тебе.

14

Анонимен

преди 7 години

Честита европейска демокрация

13

Баща

преди 7 години

Егати ***.отската държава. За такива абсурдни неща законите се спазват до дупка, а за далеч по-важни на никой не му пука. По лошо нещо от бюрократщина, която няма връзка с реалния свят няма. Нали тези хора са си вкъщи и носят домашни дрехи, който носи дънки и бални рокли докато чисти тоалетната или готви си е виновен сам. Евала на жената че си гледа детето и не се предава, а за бащата нямам думи.

12

до 16 от Сиси

преди 7 години

Костенец,тогава ,не беше,като сега!Децата с увреждания,ги приемаха за рехабилитация през три години.А тия,които бяха в домове-никога.И до ден днешен има безчувствени служители в институции и болници,които казват на родителите`по добре оставете детето в дом`.Вътре в санаториума беше абсолютна мизерия!Световно ниво,имаше за тия които плащаха с много зелено.Нещо,което се е видяло,не се е забравило.Ама вие комунистите си мислите,че народа има мозък,колкото на патица.

11

Анонимен

преди 7 години

Пенсионерите какво да кажат, след 10 години и дрехи даже няма да им дават. А работещите ще са все така бедни, даже повече. Какъвто българина, такава и България.

10

Сиси

преди 7 години

За Митьо Очите има Гранд хотел, за майките на деца с увреждане облекло за 40 лева -за една година.Сега нали разбирате,къде отиват парите за болните деца и деца с увреждания?

9

Сиси

преди 7 години

По татово време,децата с увреждане бяха скрити в домове и никой не трябваше да ги вижда,едва ли не, те не бяха част от нашия свят.Искам да дойде ден,и то да е много скоро,да видя Левски да се е събудил!Когато на Борисов му висяха пред къщата журналисти и разни платени стачкуващи,слагаха му подслушвателни,той каза,че е изпратил дъщеря си в Америка,защото заради тия тя получила психическо разстройство.Милото дете!Ами тия майки,не са ли родители?Тях къде ще ги изпратиш?Само партийците имат деца.

8

Анонимен

преди 7 години

Имам подобни съседи мъжът алкохолик таксиджия побойник.Жена му е изтерзана някога е била хубава сега е изхабен ***.Имат две деца живеят в 25 квадрата боксониера.Като изкарат малко пари татенцето ги изпива изяжда и изпушва.После мизерува и търси да бие някой.Понякога си бушонира половинката.Турско-*** драма.Е кой я е карал да се обвързва с такъв човек?Децата им най вероятно ще са същите като родителите си.Мозък не се продава наливен както се пееше в една песен.

7

аз

преди 7 години

До Анонимен Какви кафета и цигари, бе ***(чке)! Жената гледа болно дете сама, изоставена от бащата, няма възможност да работи и да си плаща сметките, а общината организира обществени поръчки, за да може някой чиновник да лапне комисионна и се опитват да замажат очите на хората с възможно най-нелепото и цинично обяснение - предпазвали майките да не си изцапат дрехите! Това е цинизъм и добелоочие!

6

дк

преди 7 години

Значи Община Ловеч е по-загрижена майката да не си лекьоса дрехите, от това детето да не гладува, де не мръзне през зимата, да има нужните средства за лечение, за обучение и т.н. Така ли излиза?! Сега Доротея ще си има нова туника, нищо че най-вероятно пак ще й изключат тока и няма да може да сготви на дъщеря си. Евала!

5

Тодор

преди 7 години

Получли са дрехи защото от общината са изиграли една игра с обществената поръчка, за стоките които били уж беозбразно евтини - 40 лв за чехли и ***, които със сигурност не струват повече от 10 лева. Останалите 30 лв от всяка една от поръчките са потънали по джобовете на администрацията задето са избрали въпросната фирма. То е ясно като бял ден, но пак се правим на луди и ощипани, докато разни бюрократи се гаврят с парите ни!

4

Анонимен

преди 7 години

Отговори дължи социалното министерство. Повръща ми се от тази държава. Как пък за пътища, зали, все се намират пари, а за тези хора няма. Не 500,минимум 1500 трябва да се дават на тези деца. Пестят от ток и храна?????? Ало, спасителя на нацията, нещо да кажеш? Кой е виновен? Извънземните ли, Орешарски, Живков, Виденов...? Не ви ли е срам?

3

Анонимен

преди 7 години

Ми да се омъжила за някой свестен човек а не за най долният квартален бияч или ***.Някой насила да я е карал да му ражда дете?

2

Анонимен

преди 7 години

А същевременно ромеите получават кеш за дърва и какво ли още не.

1

Анонимен

преди 7 години

Така в Ловеч провели обществена поръчка....е от там да почнем.