22

Анонимен

преди 7 години

Ееех,някои хора,ще си умрат,като овце без история,а момчето го знае цял свят.П.П.Дали някой навън си е направил труда,да научи името на бронзовата ни медалистка,вашата гордост ?

21

Анонимен

преди 7 години

Колко сте смешни с тези заглавия. мачкал бил до следващата загуба, на която ще гледа жално като опикано мушкато

20

До до тъп селянин

преди 7 години

Ти да не взе някой медал,,градски"? Хайде не се пени толкова,че кравите утре теб чакат,да им почистиш г.ю.брето !

19

Мариян

преди 7 години

Дачкай Мришооо!

18

Анонимен

преди 7 години

Давай Дришоооооооо

17

до 15

преди 7 години

последвах съвета ти ноза Рио няма информация.Но е получил 30 000 лева лични да представлява държавата ,също и Пиронкова.Но да погледнем предишната олимпиада.Разходите в Лондон на Целия екип покрай Григор Димитров вкючително спорни журналисти,преставители на теннис федерацията и правителствени представители е 130 170 лева.Няма извадка колко точно е струва хотела на Григор и тренировъчни разходи в цената влиза и престоя на тренъор но не и заплатата му за това време тя си е за сметка на Гри .

16

Анонимен

преди 7 години

Тежка седмица за хейтърите, браво на Григор!

15

Анонимен

преди 7 години

Поредният умно проведен мач от Гришо на този турнир. Има голям шанс да стигне и до финала.

14

Браво Гришо

преди 7 години

Мачкай Гришо!

13

Know how

преди 7 години

Софийските пейзани така и не разбраха, че и след 100 години няма да родят и един постигнал успехи в тениса като хасковския ***. Простотията ходи по хората, (пардон българите), не по животните...28274

12

Анонимен

преди 7 години

Кво мачка ?

11

До 13

преди 7 години

Вмрето Боко Тиквата да ги даде тези пари за болни деца, той ще ги дава на това *** да ги харчи за жени , пиене и ядене!Знаеш ли колко деца има със зов за помощ!Не ги е срам и грях!

10

Анонимен

преди 7 години

Ако Григор вземеше златото в Рио ,щеше да получи от държавата 250 000 хиляди лева.А тука някой пише че за 3 дена подготовка държавата харчи 700 000 лева,а бе мислете малко като пишете.

9

МОре сопа

преди 7 години

Аз също не раьбирам кой , за какво и от къдр им дават тези космически суми на тия калпазани ??!!!Един спортист , една чалгапевица , един чалга фътболист трябва да са на средна работна заплата като всеки българин!!!!!Той ще взима по двеста бона за половин час и аз ще му се радвам????Абе море пуста сопа !!! Кога ли ще се събудим от дълбокия сън и да видим какво наистина се случва около нас и как ни цакат някои и живеят на наш гръб!

8

Бачо Иван

преди 7 години

Някакъв разбирач коментира, че на Гришо му се паднали лесни съперници. Ха-ха, Симон, Лопес, Вавринка , Джонсън са прекалено силни и много неудобни за Гришо.Аз лично съм изненадан , че стигна до тук. А на тия дето дори не знаят кой кой е в тениса да не коментират.

7

Анонимен

преди 7 години

Какви са тези 700 хиляди за подготовка? Преди няколко дни коментирахте за 100 хиляди изглежда за дните в които Григор играе Синсинати ,държавата харчи по 100 хиляди на ден за неговата подготовка.Е със сигурност Григор през това време се е готвел и играл мачове ,така че още менажера му не го информирал че държавата ни е решила да харчи по 100 хиляди на ден.

6

Анонимен

преди 7 години

Помислих че мачка в СинСити

5

Дришко

преди 7 години

*** му се паднаха слаби съперници! Споко , скоро пак ще чупи ракети!:) Недейте се еуфорвайте толкова:))

4

Анонимен

преди 7 години

Въобще неща да коментирам тоя

3

Анонимен

преди 7 години

Къде са експертите, които обичат да плюят по Григор, докато пият от пласмасова бутилка от два литра и половина бира пред блока?