13

Анонимен

преди 7 години

Това е нова подигравка към хората в тази нещастна държавата от смодовлните и нагли мутри. Какво правят за хората? 8 години на власт през това време хората останаха най бедни, най болни и нещастни в ЕС. Хората в България плащат най скъпите горива, лекарства, плащат кражбите от КТБ, Белене, Цанков камък - общо около 10млд. лв. Плаща кражбите от обществените поръчки печелени от Пеевски. Но виновни няма, виновни са хората и само те плащат кражбите.

12

Анонимен

преди 7 години

Да,работят в интерес на ГРАЖДАНИНЪТ и всички му знаем името .

11

Е

преди 7 години

Гражданите ги прокудихте извън България, в градовете останаха селяните, а в селата само ци..ни. За кого ще работите тогава?

10

СДС-рката Нинова

преди 7 години

обещавам, че като дойда на влас, че върна сина си от US и ще го запиша в Якутския Гасодарствен Университет; обещавам да задължа всички да носят колорадските лентички, дори да си има във всяка една тоалетна - патриотична тоалетна; обещавам жените да са общи и всичко в магазина да е безплатно; обещавам пред паметника на пияната съветка армия да има вечеринки с песни, (Кобзон излиза скъпо) - затова Волен ще пее; обещавам и 3000 лева пенсия и безплатна ветиринарна помощ за всеки пенсионер

9

212

преди 7 години

е и кой ще е кандидатът та ГЕРБ? ... Фандъкова - за да я спасите от тоталния гаф с билетчето от 1,60...... Кристалина .... комсомолската ни ръководителка в Брюксел...или Бойко ....че само това му остана да става....е и папа де но след президентския мандат :-)

8

BURZUM

преди 7 години

Селяните кучета ги яли..

7

Станишев

преди 7 години

Ко стана бе, ревете ли за мен? Как ви спече Боко не е истина. всичко обра за себе си, докато при мен имаше и за олигарсите имаше и за народа. И знайте че олигарсите винаги ще си вземат своето който и да е навласт, въпроса е обаче колкото ще дадат на вас?

6

Луцифер

преди 7 години

Оставете ме АЗ да работя за себе си.

5

Анонимен

преди 7 години

от като герб са на власт положението става по зле

4

Анонимен

преди 7 години

Мерси,не искам вече да работите в мой интерес! Не се натискайте толкова и не се притеснявайте замен!

3

Българин

преди 7 години

А за селяните не работите ли?

2

да ама не

преди 7 години

За кой граждани?

1

степен азиатец

преди 7 години

България е Европейска и НАТО-вска държава! Държава с хилядолетно минало и няма как някакви си кремълски фашисти със съмнителна история и ценостна система да ни дават насоки за бъдещето!