66

Aми че

преди 7 години

То си е така, дане е излъгал човекът... !?!

65

ass

преди 7 години

дори и да е човек на москва, това лошо ли е ? според мен е даже добре, трябва да има двуполярност иначе ставаме или 52рия щат или задунайска губерния

64

Балканджията

преди 7 години

некадърен боклуккато всички от синята колизия, дупедавски блок платени американски ***

63

gosho

преди 7 години

Toya *** pak li vze da se pokazva po TV-tata. Kazah mu veche - iskam go na ploshtada v Shumen, i TV karierata mu e priklyuchena

62

Анонимен

преди 7 години

мето знаех че в перущица са расли велики и борбени хора а ти откъде се пръкна , от там бяха съветниците на тошо и партизаните но явно ти не си се уредил и сега си злобен ивдивид

61

Анонимен

преди 7 години

Днес.бг,защо се гаврите с почитателите си като им показвате това лице без образ и подобие.По-неприятен пишман политик трудно може да се открие,не че ги няма,де,но този води класацията.

60

Gerberast

преди 7 години

Европа е залята от над 100 млн африкански терориста още 300 млн са в ход за залеят континента а този клоша.р нямащ 2 лева да се обръсне с болнав вид на имбе.цил Mи говори за ПутинCамо в Германия и Скандинавието над 1800 бели германки скандинавки са изнасилени зверски за 1 месец от ордите на еврокоректният джихад воден от Африканските бежанци с/у бялата раса.

59

тато

преди 7 години

Този мазен селянин и *** е представителен за бъларските депутати, уникално глупав човек със самочуствие защото е чел досиетата на българските политици. Това влечуго обоколи всички партии, само и само да се уреди във власта.Перставяте ли си, този *** дава съвети и мнение за българската политика, какво унижение и падение на България за която си дадоха живота,хиляди знайни и незнайни герои.

58

Анонимен

преди 7 години

70, ХАЙДЕ ПО СКРОМНО КОЙ ДО КЪДЕ ДОКАРА- 1996/97 Г ИНФЛАЦИЯ НАД 100%, СРЕДНА ЗАПЛАТА ЗА СТРАНАТА 5 ДОЛАРА,ФАЛИРАЛИ БАНКИ И СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА СЕ ИЗНИЗАХА В РЪЦЕТЕ НА ПОЛУГРАМОТНИ ГУМАНЕТКИ СЪБУДИЛИ СЕ С ФИРМИ ЗА ПО ЕДИН ДОЛАР И ИНВЕСТИЦИИ КОИТО ТРЯБВАХА ДА НАПРАВЯТ, А ТЕ ПОЛОВИНАТА ИНДУСТРИЯ ФАЛИРАХА- АГЕНЦИЯТА ПО СЛЕД ПРИВАТИЗАЦИОНЕН КОНТРОЛ НЕЩО ДА ЧУХТЕ НЯКАКВИ НАРУШЕНИЯ ДА СА ОТКРИЛИ, ИНДУСТРИАЛНА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ СРИНАТА И ОГРАБЕНА, ГЕРБ СЕ ПОЯВИ МНОГО ПО КЪСНО.

57

КОЧЕ ФАШИС

преди 7 години

до 36То няма народ бе човек,на кои да влияе тоя бавноразвиващ?Какъвто е тоя такъв е и народа,охх,грешка,племето,ние не сме народ,едно много просто племе сме,и със всяка година ставаме все по прости,България вече я няма приятели,няма я,хората се промениха към лошо,тя римската империя се е унищожила от такива неща та ние ли,вече не вярвам че може да има промяна към по-добро,защото просто няма хора за да го направят

56

Анонимен

преди 7 години

А Методи Андреев цели да вземе висше образование.

55

Анонимен

преди 7 години

Това нещастно недоразумение е олицетворение на цялата политическа помиарщина в милата ни татковина, която ни залива от началото на т.нар. "демократични промени"!

54

Анонимен

преди 7 години

Какви са тези глупости? Императори и султани.. В 21 век сме, пишете нещо например за хибридната война!

53

Анонимен

преди 7 години

Те не само целят, а и го постигат. Въпросът е ние към кои гравитираме.

52

Анонимен

преди 7 години

Путин цели да е император, а Ердоган султанПърванов бил човек на Москва, настоя Методи Андреев от ГЕРБ... а ухилената физиономия на снимката нищо не цели, той си е ***.Но какво да очаква човек, от депутат на ГЕРБ - те повечето са някакви рапони, които имитират ум, мъдрост и прозрение, докато са на командно дишане 24/7.

51

Анонимен

преди 7 години

Кой е този Методи бе , че за пьрви пьт чувам

50

БРЕЙ

преди 7 години

ОХ..ОХ..А ТИ ОТ КОИ СИ БЕ ГОСПОДИН МЕТОДИЕВ. КОЛКО ПАРТИИ ОБХОДИ И СЕ ПРОДАДЕ ЗА ДА СИ НА ВЛАСТ ? ? ?НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ УНИЩОЖЕНИЕТО НА СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА. ДОКАРАХТЕ НИ ДО ДЪНОТО И ПАК ГОЛЕМИ УСТИ - НАТО ТА НАТО. *** !

49

Sando

преди 7 години

Zaglavieto e mnogo tochno :), losho e che sa ni sysedi.

48

123

преди 7 години

Мето, откъде изрълзя бе мекотело?, тъкмо те бях изтрил от паметта си.

47

lud

преди 7 години

А ти пък си извратен ***!