67

аха

преди 8 години

Тоя филм вече сме го гледали. Вдигнете им заплатите или си вървете!

66

jen

преди 8 години

Ми всякаква *** ги би, плю, обижда... Какво очаквате?! Доакто родител или ученик може да си позволи да посегне на родител - няма и да има!

65

KOM

преди 8 години

"Скоро ще бъде държавата на пенсионерите без пенсии"-българите са свикнали да живеят с домати и пипер, понякога кебапчета 3 качество, друго не им трябва.

64

Aли

преди 8 години

B Турция учителите получават 2000 лева.

63

Анонимен

преди 8 години

До сминдух енд чесънМАХАЙТЕ СЕ, СРОСОИДИ!!!НАРОДЪТ ОСТАВА!!!Народът - цгани, пенсионери-кебапчии от Бузлуджа, 40 годишни стари моми и ергени, живеещи от пенсиите на майките си,турци-тютюнари....

62

сминдух енд чесън

преди 8 години

През следващите пет- седем години от страната ще избяга голяма част от активното население

61

Анонимен

преди 8 години

Да ви кажа честно, отдавна съм загубил всякакъв патриотизъм към това подобие на народ и на държава.Подобни новини ги слагам в раздел "Добри новини".

60

хм

преди 8 години

Има много качествени преподаватели и такива, които не са толкова отговорни, но във всяка сфера е така. Лошото е, че обществото има силно негативно отношение към учителите. Може би, защото в много университети нивото така е занижено, че не много интелигентните могат да завършат педагогика. Проблемът не идва от учителите, а от Миистерството на образованието, което твори глупост след глупост и непрекъснато подлага на унижение учителите, от една страна, от друга страна са разглезените деца.

59

Бивша

преди 8 години

До Анонимни 75 и 76Напълно подкрепям!Времето, когато още можеше да се направи нещо добро отдавна отмина.Някои се спасихме навреме.

58

Анонимен

преди 8 години

Учители не достигат,но и деца няма достатъчно.През последните 2-3 години цели класове от завършващите училище заминават извън България,да учат и работят.А колко от тях ще се върнат?Вероятно малък процент.Децата им ще се родят извън родината,така,че недостигът на учители няма да е толкова голям проблем.Проблемът е ,че се обезлюдява България.Скоро ще бъде държавата на пенсионерите без пенсии,защото,като няма кой да работи,няма откъде да дойдат пари за пенсии.

57

Анонимен

преди 8 години

Мнозина от бежанците сигурно са учители по професия.Но едва ли биха сменили луксът на бежанският лагерпред това да са учители в България.Дано сте усетили сарказмът ми.

56

Анонимен

преди 8 години

До R.I.P. BgИ правилно правят, какво да дирят в тази мъртвородена държава?Аз скоро си махам децата от тук и повече не искам да помнят даже, че някога са били българи.Срам ме е, че съм българин, по-долни сме и от най-долните.

55

Анонимен

преди 8 години

До ВъзмутенаБях такъв и видях нещата от кухнята. Системата е много по-гнила, отколкото можете да си представите! Никой от политиците не желае да направи качествена промяна. Малкото успели преподаватели (които могат да се похвалят с успехи на учениците си) просто имат смелостта да не следват методическите указания на чиновниците!

54

R.I.P. Bg

преди 8 години

"Мнозинството от децата учат само в езикови паралелки..."Ами предполагам - подготвят се и те за бърза евакуация веднага след завършване и основно учат чужди езици. Другото не им трябва много.

53

Анонимен

преди 8 години

Като се вземе предвид задължителния профил "педагогика", то стигналите до учителското място са предварително осакатени! След това ги осакатяват с предлаганото заплащане и отношение към тях, заради което и малкото читави си взимат шапката и ... чао. Остава талашът като от приказката "умен даскал и зелен кон няма. Вероятността да срещнете зелен кон е по-голяма". Това го вижда всеки родител на всяка една родителска среща и го чува от разказите на децата за отминалия учебен ден.

52

Възмутена

преди 8 години

Ако не ви интересуват българските учители защо толкова много омраза изливате? Ако пък мислите, че сте по-добри станете учители.Нито едното,просто си пишете глупости да минава времето...

51

Анонимен

преди 8 години

и по зле ше става свикваите овце БГ загива и изчезва тва е ясно на всеки

50

РЦ-Сливен

преди 8 години

600 кинта стартова заплатка, пари за дрехи, пътни пари, пари за децата, диференцирано заплащане, служебен телефон с безплатни минутки, бачкат от ден до пладне, ваканции - кеф ти зимна, кеф ти пролетка, кеф ти зимна, също като на децата....Е да са зле, да са зле, колко да са зле родните даскаля?!А че искат да тръскат брашнения чувал и да лапат пари - то е ясно това....

49

Анонимен

преди 8 години

Виждаме даскалята как два грама работа не вършат, пазят децата на матурите повече отколкото българкста граница се пази, а да бяха ги научили вместо това.....

48

Анонимен

преди 8 години

До УЧИТЕЛЧастните уроци не за укор, а за прокурор, защото са незаконна дейност, за която не плащате нито стотинка данък!Вие май се имате за извън закона нещо?!После защо произвеждате само хайвани....