23

Анонимен

преди 7 години

Няма ефективни назаказания в наште закони за тва се чувстват безнаказани. В САЩ за такова провинение се лежи от 4 до 20 години в затвора

22

край

преди 7 години

Полицията може да сложи край на святкането много бързо. Ама няма кога. БЪЛГАРИТЕ трябва да го направят всички. Святкането е израз не един бабаитски начин на мислене за суперважността на персоната и на това че другите са мишки за газене. В САЩ това нереспектиране на другия често се наказва с дупка в челото.

21

край

преди 7 години

Когато сте на магистрала сложете си лист на задното стъкло с надпис "НЕ СВЯТКАЙ" и не се дърпайте в дясно като ви святкат. Някой хора трябва да бъдат научени да уважават другите. Свякащите се делят на два типа 1. Бърза скъпа кола зад която стоят лесно изкарани пари /разбирай кражби, наркотици, проституция КОРУПЦИЯ/ 2. вехта бърза кола с батка с ланец вътре. И двата типажа са супер гнусни - не им отстъпвайте.

20

Анонимен

преди 7 години

До крайИма много проста система за оправяне на този манталитет: първо се инкриминира / сериозно/ подобно поведение на магистрала, след това се пуска един-единствен необозначен полицейски автомобил с нужната техника да бръмчи с разрешената максимална скорост в лявата лента и само за ден пътните полицаи в колата ще си заработват месечните заплати Х 10. После светулките силно ще намалеят.Просто е, отдавна е измислено в белия свят, само трябва да се направи!

19

Анонимен

преди 7 години

Вадиш имитация на ръчна граната и който от където е . Или си слагаш стикер МВР на прозореца та да се плашат такива *** с мерцедеса на тати.

18

Анонимен

преди 7 години

Кофти история. Обаче, като знам какви *** са арменците, трудно мога да му повярвам.

17

Анонимен

преди 7 години

За газене на мерцедеси и мажене на мутробухалки ставаше една ,лека,, кола Варшава с три скорости .спирачките работят с напомване.Ламарини като на бронетранспортер

16

Анонимен

преди 7 години

Mi to i bace maj smqta `e zakonite ne sa za nego, a?

15

Коментатор

преди 7 години

Не се ли води самозащита ако те излязат с бухалки, натуиснеш газта и тогава да се види какво става след като биячите премерят сили с газещ ги автомобил.

14

дшк

преди 7 години

Видео регистратор , с добра оптика и нежен спусък.И пълна лента за добри снимки .за доказателствен материал.Няма да има нужда от кат.

13

Анонимен

преди 7 години

До Баба ВунаНарочни водачи няма! А и щом чака водач,значи не му е писнало достатъчно!

12

край

преди 7 години

На задното ми стъкло пише НЕ СВЕТКАЙ. Като го видете не светкайте да си не хванете белята. Изчакайте когато преценя че на мен ми е удобно ще ви направя път. Ако бързате - да сте тръгнали по-рано. Ако искате да карате с 300 за да си набавите адреналин - само ми светнете - аз ще ви го набавя.

11

край

преди 7 години

Всичко започва със светкането с фарове по магистралата. Никой няма право да иска другите да се разкарат за да мине ТОЙ. Човека пред теб си кара с максималната разрешена скорост, пред него колона и идва някакъв и почва да мига да се дръпнете всички в дясно да минел ТОЙ. ПРОСТОТИЯ до шия. *** искал да кара с триста. Това е най-просташката масова проява на българите.

10

Анонимен

преди 7 години

Не са виновни мутрите...Виновни са ПОЛИЦАИТЕ и СЪДИИТЕ, защото ги толерират а не ги вкарват в *** *** !!!

9

лупара зад долапа

преди 7 години

Трябва си едновремешната милиция.От както има полиция ....всички знаем..страх от апаши .Тия екшъни ги виждахме по американските филми криминални.По студио хикс само.Сега тъй се издемократизирахме че американските екшъни ряпа и сурови картофи да ядат.

8

чиич

преди 7 години

По 6 месеца пандела бързо и ефективно.Конфискация на мерцедеса.Забрана да напускат БГ за 2 години.Много бързо ще се вразумят, но проблема е , че тия и ония са или деца или приятели с хора от системата и всичко им се разминава...

7

Анонимен

преди 7 години

Някой ден на този лъган,мачкан,тормозен и изстрадал народ ще му писне и тогава ще стане страшно!

6

мунчо

преди 7 години

В Пловдива и едно засичане като хората не могат да направят!

5

Анонимен

преди 7 години

Просто трябва як тормоз на всички мутренски возила. От София до Пловдив да ги спрат по 5 пъти за проверка, да видите как ще се кротнат само след седмица...

4

Анонимен

преди 7 години

КАТ и МВР демонстрират, че не могат да наложат никакъв ефективен контрол. Браво.