34

Анонимен

преди 7 години

Ако му е била спукана аортата нещо не мога да си представя какво са го реанимирали лекарите час и половина. Пръсне ли се аортата, крайният резултат става ясен за 5 минути. Или човекът се отваря и хирурзи го спасяват, или е край. Така че тази част от новината ми е съмнителна. Мир на душата на детето. Дано да е за урок на всички родители - гледайте си децата постоянно, особено ако са покрай опасни предмети. И аз като малка съм била в Пирогов след посещение в строителен магазин

33

Бай Ставри

преди 7 години

До Вера ДоневаНе знам дали управителката е за съд, но със сигурност е за арест, за да не се укрие!

32

Анонимен

преди 7 години

Сега оня лапач биг-боса на магазина да плаща на почернените родители!И не обвинявайте родителите само, моля ви!И възрастен човек може да залитне, да се подпре, леко да му се завие свят - ако го изплющи 30 килограмова незакрепена мивка по главата, пак родителите му ли ще са виновни??

31

Вера Донева

преди 7 години

Управителката на съд!!!

30

Анонимен

преди 7 години

МЪЧНО МИ Е, ЧЕ ЕДНО 2-ГОДИШНО ДЕТЕ УМИРА БЕЗ ДА Е СТОРИЛО ЗЛО НА ДРУГИТЕ А ТАКИВА КАТО БУДА, ЧЕРЕПА И ОЧИТЕ СИ ЖИВУРКАТ И СЕ НАДСМИВАТ НАД ДРУГИТЕ!

29

Ман Юнайтед

преди 7 години

Горкото дете! Като баща на 2 годишно дете сърцето ми се свива.Две неща искам да кажа:1. В този магазин е забранено за толкова малки деца!2. Нехайство, престъпно безхаберие от страна на родителите.Не искам да обвинявам, но това е двойно безхаберие от страна на родителя. Един път, че влиза изобщо с него в магазина и втори, че не го гледа.Шокиран съм.Такива неща не трябва да се случват.... Да почива в мир детенцето... душичка невинна...

28

Анонимен

преди 7 години

И как час и половина не можаха да разберат че има вътрешна травма и да го спасят!!!!Съболезнования на родителите!!!

27

Vangelis Stavros

преди 7 години

Подслушан разговор в градината на столично заведение:Баща се кара на синчето на видима възраст около две-три годинки.Майката: Що му се караш?Бащата: Ами влиза вътре и се люлее на стелажа с вината.Майката: Е и кво?Бащата: Ще го обърне, ще изпотроши бутилките, а и ще се пребие.Майката: Амче, там нямали персонал да го гледа...

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1 Към това което си написала и попжелаваш искам да добавя и да има мир, да няма войни, всички хора да живеят щастливо и да няма бедност и болести и прородата да бъде чиста.

25

без

преди 7 години

Осъдете и правителството, че не е поставило обезопасителна мрежа над Черно море, и на всички блокове двойна обезопасителна ограда, щото ако някой малюуган преодолее първата втората да го спре. Майките са вина невинни.

24

Анонимен

преди 7 години

Нали ви казвам че сте много тъъпи...Не може да забраниш да влизат родители с деца в различните магазини.С супера детето ще събори стъклени буркани и ще се нареже до смъррт. Е, да спрем достъпа на деца?Родителите трябва да се грижат!Родителите нехаят, а после другите били виновни!?Стига сте винили все другите - държава, община, магазин...

23

Анонимен

преди 7 години

На виновните родители поднасяте съболезнования, а на мед сестра и дет. учителки изпуснали за секунда развиващи се ситуации между 25/30 деца разкоствате, с готовност за физическа саморазправа- всеки път ще питам защо едните са виновни, а другите невинни и обществото им поднася съболезнования. Това значи ли че учителките трябва да държат 10 часа децата седнали на столовете за да не блъснат, ударят, докоснат, паднат, залитнат, изцапат, ударят, ухапят- нали малките изпробват с хапане.

22

Анонимен

преди 7 години

До ДжоВсъщност - от къде знаете, че в конкретния магазин достъпът на малки деца без контрол от страна на родителите е разрешен?

21

Анонимен

преди 7 години

До Б1Само за отбележа, че хората в нормалните държави не говорят така, както Вие със събеседниците си. Бихте ли се поуспокоили малко, в опит да го осъзнаете?

20

Анонимен

преди 7 години

Детето се е качило и така е станала белята.Стелажите не са катерушки.Ако бяха преминавали и падне мивка - тогава е друго.Имало е причина за падането на мивката, това е горкото дете.Не може да закрепиш с болтове всичко по стелажите.

19

Джо

преди 7 години

Толкова малко дете няма място в магазин за строителни материали. Вина трябва да поемат както собствениците на магазина, които не са забранили достъпа на малки , така и "компетентните органи", които са дали разрешителното на този магазин, без да са проверили безопасността.

18

Анонимен

преди 7 години

Всички сте еднакво некомпетентни по безопасност. И некадърни като родители.Имало да става- станало.Жалко заьдетенцето.В ресторантите децата бягат като луди, а опасности много - ръбове на столове, маси, парапети, стълби ...За там какво щяхте да кажете - че е виновен сервитьора ли?Истината е, че за децата до навършване на пълнолетие са отговорни родителите.

17

Анонимен

преди 7 години

Които работят в тези магазини - знаят. Има ли клиенти трябва веднага да отидеш при тях, да ги обслужваш и пр. В момента можеш да подреждаш, да обезопасяваш, да нареждаш стоки... забрави! Всичко друго остава на заден план, трябва да си до клиента. Камерите са навсякъде и те наблюдават.

16

Б1

преди 7 години

До 14Да ти *** туря в компетенцията бе!Това го казах като пример, а не като учебник по анатамия!Българска простотия по сайтовете е направо за "световно"!

15

Анонимен

преди 7 години

До Б1Малко сте се объркали - двегодишно дете няма как да "тежи 2-3 килограма". И в нормалните, и в ненормалните държави е така. Както и да е - няма смисъл да гадаем какво точно и как се е случило! Жалко за детенцето!