14

смЕх

преди 7 години

Не е лошо такива като тоя добре платени и водени на каишка да си гледат киното и измислените си герои.

13

Анонимен

преди 7 години

А на тебе вписва ли ти се в демократичните облекчения?

12

Анонимен

преди 7 години

На Де Ниро отдавна не му дават читави роли и явно го е закъсал яко за кинти. Купили са го. А Тръмп е стиснат и не дава пари за такива демоде клакьори.

11

Ах

преди 7 години

Искрено се надявам Тръмп да спечели - луд, *** и напорист. Само с такъв президент заспалите американци ще се събудят от десетилетна летаргия. Ако дъртата скочибра Клинтън спечели, никой не знае още колко държави ще пламнат от демокрация.

10

Анонимен

преди 7 години

ТРЪМП ПУБЛИЧНО ЗАЯВИ, ЧЕ Е МЕЖДУНАРОДЕН ТЕРОРИСТ КОЙТО НЯМА ДА ЗАЧИТА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ ИЗОБЩО И ЩЕ ПРИЗНАЕ КРИМ ЗА РУСКИ КАКТО И ВСЯКА ДРУГА АНЕКСИРАНА ОТ ПУТИН ЧАСТ ОТ УКРАЙНА ИЛИ ДРУГА ДЪРЖАВА!!!!

9

Защо

преди 7 години

А защо никога не казват кое му е смахнато тея оядените от статуквото.

8

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо изненадващо в изявлението на Де Ниро; работата на катьора е да играе според сценарият, който му е даден.

7

Анонимен

преди 7 години

Докъде стиганаха демократите- да се опитват да сринат един от двамата кандидати за президент, за да може избраният от кликата "правилен" човек да поеме държавата. А защо в тази "велика демокрация" няма повече от двама партийни кандидати не е ясно.

6

до spacex

преди 7 години

"8 колко разумни хора още трябва да се изкажат за да ти дийде акъла в главата "Де Ниро е актьор, играе според сценарият, който му е даден. Ти по какъв критерий реши, че е разумен- по политическите му предпочитания ли? Хайде стига, не съм в детската градина, за да си мисля, че Рамбо е истински и трепе виетнамците на живо.

5

Анонимен

преди 7 години

Не ви ли е минавало през ум, че по времето на президента когото сега американците ще изберат, на САЩ им предстоят трудни времена - САЩ ще трябва да преживеят нещо подобно на това което се случи на СССР през 90-91г.В този смисъл Тръмп е може би готвения президент който да понесе негативите от разгрома, разгром за който Тръмп няма никаква вина. Така, че аз залагам на Тръмп да стане президент, всички го плюят още от сега, за да кажат после - казахме ли ви:)))

4

Румбо

преди 7 години

Хм,вече разбрахме,че Тръмп е луд или по-меко казано ексцентричен.Защо обаче не се обърне внимание на психическото състояние на новата Баба Яга(Хилъри)?Щото който твърди,че тя е съвсем в ред,явно не е в час.

3

dn13

преди 7 години

До Анонимен и Revolution_Разбира се той живее тама ама какво може да знае. От друга страна нашенските махенски експерти много ги разбират тия работи, нищо че от Коньовица по далеч не са ходили.

2

дядо Данчо

преди 7 години

До Revolution_Ще бъде поставена еврейката и то,въпреки резултатите от шоуто!

1

Анонимен

преди 7 години

тоа па дето шляка само черни, акъл да не дава