47

До 58

преди 7 години

Щото това, което имахме и разрушихме с лека ръка, никога повече няма да се върне!!!Уви!!!ПСПлюсове и минуси:Тогава бяхме ов...це - пазени от вълкодави!Днес сме същите ов...це, но в разградена кошара пълна с хищници, а ние сме им пля....чката.Та, затова бягаме!

46

xaxaxa

преди 7 години

Сега изведнъж все швейцарци трето поколение ги изкараха.

45

Анонимен

преди 7 години

дори арабските диваци плюет на западналата демокрациятолерастиягей-ппарадиКончита Вурси плюят на западналата култура и на будалите западно-европейци

44

До 56

преди 7 години

Сега като знаем защо не се връщаме? Или защо не бягаме в матушката, там демокрация няма, дори развиха още повече социализма, докараха го до олигархизъм.

43

Анонимен

преди 7 години

Преди 89-та сме бягали, защото не сме знаели какво нещо е демокрацията. Ако сме знаели, даже и през ум е нямало да ни минава идеята за бягане от България.

42

Анонимен

преди 7 години

Швейцария е в неутралитет, защото всички мошеници и крадци от цял свят и всички държавинай-вече евреи си крият там крадените от нас париимат договорка за ненападение.Предизвикват банкови кризи и те занбогатяват,а населението плаща смвтката, остава без работа, вземат му жилището,жена му си отива, децата му викат *** нямаш 20 евро да ми дадеш джобни, самоубива секрай

41

До 48

преди 7 години

То и ние до 89' хич не бягаме. Не щото не искахме, а защото нашите граничари получаваха отпуски за всеки застрелян бягащ.

40

....

преди 7 години

До до 44Швейцария поддържа неутралитет, защото парите на всички воюващи са в нейните банки. Седалищата са там по същата причина - кинти. Годишно това са хиляди делегации, с десетки хиляди резервации на леглова база, ресторанти, наеми на зали, обучения и прочие. Ако си мислиш, че швейцарци правят нещо от алтруизъм или висок морал, лъжеш се. $$$.

39

Анонимен

преди 7 години

Съвсем в стила на евроатлантическите ценности името на този "швейцарец" не се споменава, за да не се разбере истината. Сега ще го изкарат депресиран от високите доходи човек и работата ще се потули. И така до поредното нападение

38

до Тинев

преди 7 години

Ааа... чекай ся!Щото Р...язани мнооого....Има например с дясна ре...зба, има и с лява ре...зба!Затуй треба да питаме баба Меркел - тя разбира много от ре...зби, всичките ги е пробвала!

37

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПреди да американците да започнат да демократизират Сирия защо сирийците не бягаха от главореза Асад. Либийците и иракчаните защо не бягаха от главорезите Каддафи и Саддам, ами започнаха да бягат когато американците им донесоха демокрация.

36

до 44

преди 7 години

В международните си отношения Швейцария традиционно поддържа неутралитет, като не е участвала като страна във въоръжени конфликти от 1815 г. Това е една от причините на територията ѝ да са разположени седалищата на редица международни хуманитарни, икономически и спортни организации, включително Червения кръст, Световната търговска организация и ФИФА.

35

Анонимен

преди 7 години

Най вероятно салатата е била със свинско, след което тоя е побеснял , показал си *** и без да иска е пръднал , от свинското)))), имало е статично електричество и вагонът експлоадирал в пламъци. Нека да сме толерантни, ще се интегрират, след 3 поколения сервитьорите ще се научат да не им сервират свинско. Ишаллах , аллах акбар , ще накаже всички свиневъди и никога повече човечеството няма да познае вкуса на свинята. Ще воюваме срещу свинарите докато няма заблуда и всичко ще е агнешко.

34

Анонимен

преди 7 години

Швейцарците са пичове, преди време казаха "не" на джамиите и се свърши, вече джамии не се строят. Сега след атентата ще се стегнат и повече сигурно няма и да чуем за атентат в Швейцария. Който не знае да му кажа, Швейцария е най-военизираната страна в света, почти всеки боеспособен гражданин е в запаса и постоянно се провеждат военни обучения, а като мине време уменията се опресняват. Швейцарците не са будали като франсетата, всяка седмица "жу суи", чак да ти писне.

33

Анонимен

преди 7 години

39, Швейцарският гражданин не е бежанец бягащ от Ислямаска Държава, Асад или други главорези.

32

Анонимен

преди 7 години

Мъ швейцарски е, бе!Още дядо му Мюмюн га дойде с баба ханъма Фатме пусна корен у Швейцарията.Бащата на тоз швейцарец от ранно детство е бил закърмен с швейцарско краве млеко "Милка" и чоколадче "Тублерон"!!!Самото швдийцарец Саали бин Геврек е баш швейцарец!Що е направил туй сакатлък тогаз - шъ питати вий???Ми, не го взели в Папската швейцарска гвардия, бе!?Що ли??? Тъ много съ нервирвало Саалито и почнало да пи...кае газ и да коли швийцарцити, къвто е и той.Сиреч, лична драма голема!

31

До 23

преди 7 години

Брейвик, ИРА, ЕТА или българските партизани извършвали терористични актове също ли са мюсюлмани?

30

Анонимен

преди 7 години

Този щвейцарски гражданин от какъв произход е?

29

Анонимен

преди 7 години

Време е за нов КРЪСТОНОСЕН ПОХОД на изток.Действа ОЗДРАВЯВАЩО за целият свят.Папата да стяга редиците.

28

До 14

преди 7 години

Не се дуй толкова много. Не е за хвалба да получиш плюсове в ниско образована среда предимно от хора които не са прочели и една книга. Повечето тук са писатели, т.е.повече пишат отколкото четат. В този форум на уважение са трупащите минуси, защото се отличават от стадото. Виж сега аз колко минуса ще натрупам!