18

Йордан

преди 8 години

Тук не става дума за привърженици на БСП, анонимни полит. оператчици във форума. Да подкрепиш български генерал за президент означава да подкрепиш България, защото това са хора на честта, които служат под клетва за вярност в името на Родината България. Тук няма Русия, няма САЩ, а има България на първи план. Защото всички останали ни продаваха за 30 сребърника с десетилетия, продаваха ни за нищо, съсипаха ни, а после се оплакаха, че материалът ни не ни бил добър! И вместо да ги свалим от власт...

17

Анонимен

преди 8 години

Другари , те и за генерал Шивиков говореха , че е много свестен ама не излезе вярно . Да караш подчинените да ти строят безплатно вила е много свестно нали . Не бързайте да повтаряте думите на агент Гоце- Първанов . То и за него говорехте , че е много свестен ама купи хотели на сина си за милиони. Въобще в партията на милионери и пенсионери няма вече свестни .

16

Анонимен

преди 8 години

*** тоя чичка откъде го извадихте? такава антикампания за президент нема у цел свет! два месеца преди изборите ми вадите човек и го посочвате - той е! хептен сте се убъркали нещо на позитано. нови лидери, нови шмекерии, бих казал!

15

Анонимен

преди 8 години

Интересно имат ли привържениците на БСП собствено мнение или повтарят като папагали опорните точки на Позитано 20 . До вчера никой не го познаваше този т.н. генерал , а днес всички бесепари говорят , че бил много свестен . Нека да изчакаме и ще видим. Аз лично не познавам свестен офицер да е стигнал до чин генерал в армията .

14

Йордан

преди 8 години

Да станеш генерал във ВВС на България не е като да станеш премиер, не е като да бъдеш определен за президент. Изборите се манипулират от край време в нашата страна. И ето на, имаме си мутри и меки китки, мафиоти и национални предатели на най-високо политическо равнище. Които се хилят *** по телевизията и ни обясняват колко зле бил материала в България. Как се става генерал в армията? Е трябва да имаш качества. Трябва да си мъж на място. Трябва да си умен. Трябва да си подготвен за всичко!

13

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

До зззИзлишни са глупостите, които си написал.Аз много съжалявам, че ни си разбрал същността на моите думи. Айде, сполай ти.

12

Тиквата

преди 8 години

Мутрата е бесен !!! Как така свестен човек ще се кандидатира за Президент!!! Това значи да бие всяка кандидатура на Боко Тиквата , а изтърве ли президентството ще изтърве статуквото!

11

Йордан

преди 8 години

Този път специално ще се върна в България, за да гласувам за генерал Радев. Аман от Плевнелийки и Борисовки и Станишевки. Аман или от меки китки или от МУТРИ!

10

ззз

преди 8 години

до Mr.STARBUGS : приятелю, човекът го уволняват (по негово желание) а не го разжалват, така че той си остава генерал и ще си умре някой ден като генерал. А ако го изберат хората за президен ще е Президент генерал Радев!Генерал не е длъжност а звание/титла и веднъж дадено, остава до живот.И по-добре той от колкото разни *** и мекотели или не да си боже мутри-псевдопожарникари!

9

едно мнение

преди 8 години

На българина паметта му трае точно 2 дена...така и не разбра че не от всяко дърво става ***. Плевнелиев си стоеше на мястото като министър, но като президент се оказа нула. Сега този човечец, може да е страхотен пилот, ама дали ще става за президент ? Явно го е поблазнила мисълта че ще бъде върховен главнокомандващ, ама и хабер си няма какво го чака в политическите игри...

8

*/*

преди 8 години

До АнонименАми Бойко и досега не е върнал партийния билет,Цецка е бивша партийна секретарка,"любимия президент"(който Бойко ни го натресе) е бивш комсомолски секретар в Благоевград, та за кои по-точно комунисти става въпрос?

7

промо

преди 8 години

Най-после един достоен човек за президент

6

Анонимен

преди 8 години

как да уважаваш тоя човек, тая партия, армията и генералите на повикване? срам!

5

сминдух енд чесън

преди 8 години

Политическия маркетинг сочи ,че у нас са останали предимно хора с фуражки на главите, на които се надяват политиците бутащи въпросния генерал напред.Сметките обаче може да се окажат без кръчмар тъй като ГЕРБ вероятно ще напишат името на новия президент във ведомостите за заплати на хората останали на държавна дажба,които също не са малко и даже си противоречат с шапкарите

4

Анонимен

преди 8 години

Този предателски кремълски генерал щее поредния провал за БСП и те го знаят.Затова никой партиец не се кандидатира, Безсрамни комунисти

3

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

Другаря генерал авиаторжията,от два столя, накрая ще седне на земята.НЯМА да е нито Президент,нито генерал.

2

Анонимен

преди 8 години

бсп олигарсите ще го ползват за изтривалка. той сам е приел да бъде изтривалка

1

степен азиатец

преди 8 години

НАТО-вския екс. генерал се отдаде под наем на кремълските фашисти ....