40

Ха ха ха,

преди 7 години

До Съд до дупкаПръстовите отпечатъци не са за здравеопазването , а са за ЦРУ и се заобикаля съпротивата на населението. Москов продаде "Токуда" на Турция , а с нея и пръстовите отпечатъци на 1 500 000 българи.

39

Съд до дупка

преди 7 години

Ха-ха-ха! Сигурно единственият в света такъв министър д-р МенгелМосков мисли така!Сега, с пръстовите отпечатъци той ще изпрати в rpoбa толкова много достойни хора, които не искат мотан перушан да ги третира като престъпници, за да извърши диктувания от злокобния световен управител "под прикритие" експеримент за чипиране на населението. Отделно, че така безпардонно извършва пладнешки грабеж на вноските на хората. Но той е само маша - ПРАВИТЕЛСТВОТО одобрява и нарежда това! За да се запази!

38

Пиночет

преди 7 години

Който остане НЕЗАКЛАН в новия мюсюлмански свят може и да поживее някоя друга година, но знай ли някой?!?!?!

37

дим

преди 7 години

Такива като Берлускони искат и 1000г. да живеят и тези наши каки който му правят св.рки и искат още и още. Нашите депутати ако могат и те 150г. да са в парламента и да лапат заедно с с тези от АБВ. БСП ДПС И на непоследно място ГЕРБ и ФРОНТ - само лапане и онзи плужак Каракачанов - Докопа се до Власта с зъби и нокти .

36

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Като се има в предвид увеличаване дяла на генно модифицираните храни и тоталната некадърност и оглупяване на джипита и лекари...специалисти,прогнозата е...лъжлива.Ще минат може би 100 години,преди да се овладее печалбарския...плам в медицината.А за качеството на храната,срока може да е и двойно по...голям.

35

Анонимен

преди 7 години

КЪМ 50Звездичките скриват реалната дума "TЪП"

34

Анонимен

преди 7 години

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА! ПРИ ОТРОВАТА ВЪВ ВЪЗДУХА, ХРАНЕНЕТО С ГМО, МРЪСОТИЯТА ПО НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА, ХИМИЗИРАНАТА ВОДА, ПОСТОЯННИЯТ, ЦЕЛЕВО СЪЗДАВАН СТРЕС, ТЕРОРИЗИРАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО ОТ ДЪРЖАВНИТЕ АПАРАТИ, ПРЕСТЪПНОСТТА, ИЗВРАЩЕНИЯТА, КРЪВОСМЕШЕНИЕТО, ГЕНЕТИЧНИТЕ БОЛЕСТИ, МАСИРАНИЯТ НАПЛИВ НА ПРОСТОТИЯТА И ВУЛКАНИЧНАТА ПРОСТАЩИНА?МАНИПУЛАЦИОННАТА МАШИНА НА КАНДИДАТИТЕ ЗА ВЛАДЕТЕЛИ НА СВЕТА РЕШИХА И ПО ТОЗИ *** НАЧИН ДА ЗАБЛУЖДАВАТ НАРОДОНАСЕЛЕНИЕТО, ЧЕ С ВСЕКИ ДЕН ЖИВЕЕМ ПО-ДОБРЕ И ПО-ДЪЛГО!

33

Ай стига бе,

преди 7 години

Уточнете , че става дума за единия процент богаташи от населението на земята.

32

Анонимен

преди 7 години

Такааа. Я да видим - в момента всичко се смята в пари - приход-разход. Това, колко ще живеете, ако медицината го позволява, зависи от ползите, които робовладелците смятат да извлекат от вас, живи или мъртви. В момента никой няма полза от стари хора - те са "разход" и "бреме" за скъпоценната им "икономика". Парите, давани за тях, просто могат да бъдат употребени за репресии на младите, за да бачкат повече, а и да слушкат повече. Кви 150 години кви 5 лева.

31

Анонимен

преди 7 години

ХА-ХАА дано ама надали.Тази селска сметчица основана на аритметична прогресия използвайки статистически данни от миналото да си я мушне там където не огрява слънцето.Нещата са много по-сложни за прогнозиране.Само погледнете склонността на хората да се САМОУБИВАТ вкл чрез терористичниактове.и направете статтистическа справка за прогресията там.Тогава ще рзберете "бъдещето" на човечеството.Само въпрос на време е такъв да седна зад пулта с ракетите.Справка.. Тръмп.

30

тТт

преди 7 години

С този нервен и динамичен живот в тези зверски капиталистически времена, ако човек в България доживее до 65-70 г, си е цяло ЧУДО!!!Виж, на Запад може и до 2 века да изкарват след време.

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 42И наистина щеше да ги има тези неща, ако човечеството се ръководеше от естествения прогрес, а не от парите и алчността (За пари, но още повече за власт), които изкуствено го ограничават.

28

Столетник

преди 7 години

То и сега може да живееш до 150 години. Проблема е че като видиш некролози за умрели хора на 60-70 или 80 години и сам се ограничаваш и унищожаваш:)) Само си помислете за следния некролог. Иван Иванов - умря на 139. Жалко, ако не беше срещнал съученичката си Светла, можше да изкара и до 160. Ако се приме за нормално хората да живеят до 100 години и смъртноста ще падне и хората, ще живеят дълго. А сега какво? *** хора гласуват за слаби политици които се гаврят с тях. Жалко набори, жалко...

27

До 13 (До до 8)

преди 7 години

Предполагам, че тази ти увереност и позитивизъм се градят все на впечатления от първа ръка и лично наблюдавани.Не ми позволявай повече да ти губя времето!

26

Анонимен

преди 7 години

Ааа прогнозирали... сигурно заради огромното количество консерванти в храната, и пестицидите, и ГМО-тата, и синтетичните хормони - няма как тия неща да не са от полза за продължителността и качеството на живота.Тия същите преди 50 години прогнозираха, че 2000 година всички ще имат летящи коли и ще ходят на Марс през уикенда. Знаем ги тия прогнози - залъгалки.Ето и моята прогноза - до 30 години живота на земята ще е ад, болести, глад, суша, война. До 2050 населението ще се стопи до 2 милиарда

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40Въобще не опира до фанатизъм, а до факти. Факт е, че с атомните централи си подписахме смъртните присъди и когато се случи по-мощно слънчево изригване, така че да се изпържи електрониката по света, ядрените реактори ще останат без охлаждане и ще има много Фукушими накуп. Отделно ядрените отпадъци не знаем какво да ги правим и също са сериозен замърсител. Това са факти - питай всеки учен по въпроса. Просто не им/ви изнася да мислят по тези въпроси.

24

Анонимен

преди 7 години

Хич не го вярвам! С тия муслими ,дето ги прибра Меркел в Европа, такива лоши времена идват, че и до 50г. няма да изкарват! Там ,къдет е стъпил муслимски крак, само войни ,смърт, болест и омраза

23

42

преди 7 години

Това беше досега.Оттук напред с унищожена природа и изкуствени храни ще даваме назад.Както и с унщожения морал.

22

пууу и медиците

преди 7 години

едни хемороиди не можете да излекувате, ама се пънете

21

Глупости!

преди 7 години

Освен това, продължителността на живота при съвременния човек не се увеличава от гледна точка на максимума продължителност. (няма нови рекорди, или нови единични случаи съвременни хора да доживяват до 130-140 150г....)Максимума пак си стои около 120г . Просто в миналото е имало периоди когато хората са живели много зле, и продължителността на живота е била по кратка. Тоест ние сега се приближаваме към естествения максимум, които сам по себе си е непреодолим.